- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Bana da ilk olduakrabalar genelde bilerek ve isteyerek vermiyorlar
benim kardeşimde şal eşarp satıyor aileden pek alan olmadı ki bizim aile kapalıoysaki tüm aileye satıp köşeye dönecekti.
açtınmı instegram
Bana da ilk oldu
Geneli oo güzelmiş bize de hediye yaparsın artık derdi
Yaptım da hatta..
Eşim kızdıöyle olmaz çok isteyen parasını verir dedi, yapma
İlk kez akrabaya satış yapıyorum iyi ki yazışıp sordu yoksa fiyat diyemezdim, gerçi yeni tanıyorum bunu gelin geldi bizim tarafa
He açtım sonunda
Sağ ol senin hesabın varsa bi baksana, nasıl duruyohadi bakalım hayırlı işler kuzum
Devamı da gelir inşallah diğer akrabalardanEvet
Ama aynı poz facede de vardı
Ben safım ya yüzyüzeyken beleş isteyene canınız sağ olsun diyodum
Eşim dedi ki deme, versinler parasını
Ayıp olur diyodum
İlk kez bi akrabaya fiyat verdim, o da sanaldan yazınca kolay olduyoksa diyemezdim
Seninki de büyüdü naber?Seninki de büyüdü yani, eh bi kardeş baskısı yapılır artık
Sanmam, geneli başka yerden benzerini hatta daha dandiğini alıyoDevamı da gelir inşallah diğer akrabalardan
Seninki de büyüdü naber?
Ben değilim.
Sanmam, geneli başka yerden benzerini hatta daha dandiğini alıyokaç bebe oldu bilsen bir Allah'ın kulu fiyat bile sormadı oysa ben indirim bile yapardım
Aman kendileri bilir
Ben ikinci düşünmüyorum ki, sanırım hiç..
Bana da ilk oldu
Geneli oo güzelmiş bize de hediye yaparsın artık derdi
Yaptım da hatta..
Eşim kızdıöyle olmaz çok isteyen parasını verir dedi, yapma
İlk kez akrabaya satış yapıyorum iyi ki yazışıp sordu yoksa fiyat diyemezdim, gerçi yeni tanıyorum bunu gelin geldi bizim tarafa
He açtım sonunda
Seni bilmiyodum net olduğunu , benim ki kolikti çok çektim feleğim şaştıAkraba ile alışveriş olmuyor gerçekten. Ben de düşünmüyorum ikinciyi.
İyi dersler.Ders çalışcam molada gelirim:) görüşürüz hanımlar
Amin çok sağ ol , hepimizin inşallahHayırlı olsun işin gücün rast gitsin bol kazançlı olsun...
Küstüüüüm küstüüüm adli latif dogan sarkisini kendisine armagan ediyorum hahahahagene ne oldu canım, ay ne gerilimlisiniz ya, bir türlü çözemediniz :)
hadi öpüşün barışın bakıyım, bir daha görmeyeyim
Aaaa ikizlerrrrrsağol canım :)
Küstüüüüm küstüüüm adli latif dogan sarkisini kendisine armagan ediyorum hahahaha
Allahin kovasi
Aaaa ikizlerrrrr
Mutlu yillar bebisiiiiim
Kocan gibi iste
Yaa erkek çocuk dediğiniz kadar zor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?