Degil mi ya? Cocuklarimin yedigi salcali ekmegin tadi bile ayriNe yerlerse yesinler
Senin bi yumruk atıp böldüğün soğanın tadını hiç alamayacaklar
Takip ediyosan üsttekini demiyorumBelki takip ediyordur arada.
O da çok banlı kaldı...
Bende yedimDegil mi ya? Cocuklarimin yedigi salcali ekmegin tadi bile ayri
Az evvel organik bahçemde bir takım meyveler tükettim.Arasıra gelip buranin havasini teneffüs edeyim. Bakayim zenginler ne yer,ne icerler nasil yasarlar
İnşallahh :)Memur olursan yaparsın o zaman
Kpss ye de çalışıyosun
İnşallah kazanırsın
Hem 2 yıl izin de var oh mis
eylül ayındamı gireceksin. hadi bakalım başarılar. rabbim yardımcın olsun.
Amin :) çocukla ne kadar çalışılırsa artıkİnşallah kazanırsın. Zor iş bu kpss olayı. Bol şans.
Yazık hizmetçiyi ayrıca katip olarak ta kullanıyosunAz evvel organik bahçemde bir takım meyveler tükettim.
Evlatzadem de toprakta çimenlerde oynadı zıpladı.
Sonra saray yavrumuza dönüş yaptık. Şuan hizmetçim de hem ocakta kaynayan sütü gözlerken hem de bu satırları yazıyor. Malum zengin olduğum için böyle basit işlere parmak yormuyorum :))
Ekimde canım. Lise mezunu olduğum için ortaöğretim kpssye çalışıyorumeylül ayındamı gireceksin. hadi bakalım başarılar. rabbim yardımcın olsun.
Yazık hizmetçiyi ayrıca katip olarak ta kullanıyosun
aa evet ekime alınmıştı. kolay gelsin. sormak istediğin birşey varsa sor. dersler hocalarEkimde canım. Lise mezunu olduğum için ortaöğretim kpssye çalışıyorum
aa evet ekime alınmıştı. kolay gelsin. sormak istediğin birşey varsa sor. dersler hocalartecrübeli sayılırım
engin eraydını bilmiyorum amaTamam sorarım inşallah. Coğrafyayı engin eraydın ile çalışıyorum. Tarihte ramazan yetkin var. Türkçe matematik bende var zaten. Genel kültürü halletsem tamam
Az evvel organik bahçemde bir takım meyveler tükettim.
Evlatzadem de toprakta çimenlerde oynadı zıpladı.
Sonra saray yavrumuza dönüş yaptık. Şuan hizmetçim de hem ocakta kaynayan sütü gözlerken hem de bu satırları yazıyor. Malum zengin olduğum için böyle basit işlere parmak yormuyorum :))
engin eraydını bilmiyorum ama
zorlueokul. com da nihanakar/ataman var. çok güzen anlatıyor. mutlaka bak.
senden de bunu bekleriz canım, yakışır
aynen benim dediğimde öyle. kardeşimde hazırlanıyor kpss bende ona engin eraydını derim.Eğer bunlardan vakit kalırsa bakarım not alıyorum. İkisi de harika hocalar. Adam stand up yapıyor sanki öyle keyifli
ne dersi çalışıyorsun
hesabım yok kardeşimden alır bakarım. tkaipçi sayısını çok tutmak marifetmiş sanırım.
ben zaten yaptığım için düşünmüyorum..
olmasaydı düşünebilirdim
üçündü dördüncü tamamda. ikinciyi neden düşünmüyorsunuz. nebilim kardeşler tek kalmamalı bence
üçündü dördüncü tamamda. ikinciyi neden düşünmüyorsunuz. nebilim kardeşler tek kalmamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?