- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
tamam çocuk gelsin 5 6 yaşına eywallah. Ama 2. çocuğa ben şart diye bakıyorum. kardeşler yalnız kalmamalıBenim birinci kolikti feleğim şaştı
Düzelmesi zaman alıyofeleğim düzelirde bugünleri unutursam düşünürüm 2.ciyi
3 düşünmem feleğim nasıl olursa olsun
Bu devirde zor
Kızım 4 yaşına gelince duruma bakacağımtamam çocuk gelsin 5 6 yaşına eywallah. Ama 2. çocuğa ben şart diye bakıyorum. kardeşler yalnız kalmamalı
Kızım 4 yaşına gelince duruma bakacağım
Yaptım yaptım yapmadım sonra hiç düşünmem sanırım
Evet kardeş çok önemli ama anne baba da önemli
Maddi manevi hazır olmalıyım
İkinciyi yaparsam çalışmam, evden keçe yaparım diye düşünüyorum çünkü
Zaman çabuk geçiyo kızım oldu 1,5 , demek oluyo ki 2,5 sene kaldı bu keçe işini ilerletirsem yırtarız
Büyük anaokuluna gider, diğeri bebe olur. 1 sene kriz dönemim başlar psikolojik açıdan inşallah sonra normale döner
Ama aksi olursa düşünmem
1 sene kriz döneminde artık ne yaparım bilmem ama kızım kardeşsiz kalmaısn diye dişimi sıkarım gibiaynen şartları olgunlaştırdıktan sonra neden olmasın değil mi
dost bana da at özelden ins adresini takip edeyim seni
.
Beni de bul :)ha ha dostu takip edenlerden bulucam sizi
Kızım 4 yaşına gelince duruma bakacağım
Yaptım yaptım yapmadım sonra hiç düşünmem sanırım
Evet kardeş çok önemli ama anne baba da önemli
Maddi manevi hazır olmalıyım
İkinciyi yaparsam çalışmam, evden keçe yaparım diye düşünüyorum çünkü
Zaman çabuk geçiyo kızım oldu 1,5 , demek oluyo ki 2,5 sene kaldı bu keçe işini ilerletirsem yırtarız
Büyük anaokuluna gider, diğeri bebe olur. 1 sene kriz dönemim başlar psikolojik açıdan inşallah sonra normale döner
Ama aksi olursa düşünmem
O yapıyosa yapsındost ben sana hep diyorum, seni bu istanbul ve çektiğin yol yoruyor diye.
bak bugün bdv de yine bir konu vardı, konu sahibi diyor ki, (daha hamile değil) işe başlayınca çocuğuma annem baksa 2-3 gün görsek çocuğu yapabilir miyiz diye.
O yapıyosa yapsın
Ben yapamam
1,5 + 1,5 = 3 saat yol çekiyorum hergün
0,5 + 0,5 = 1 saat erken gitsem de kızım yoksa yatamam, gündüz zaten görmüyorum ona da yazık bana da
Yok üşeniyosam işten çıkarım daha iyi, para herşey değil
Kizlarr bu topik ne ara açıldı ya
kızlar selamm
ha ha dostu takip edenlerden bulucam sizi
Dün biri intihar edecem diyodu meselavalla bence de sonu böyle olacaksa kadınlar çalışmasın diyeceğim ben de artık
1 sene kriz döneminde artık ne yaparım bilmem ama kızım kardeşsiz kalmaısn diye dişimi sıkarım gibi
Şu işler bi netleşse
Kapanıyo mu kapanmıyo mu bura bi cacık anlamadık zaten
Senin site işi ne olduNooption
Geç olsun güç olmasıncanım eşimin bir hastane durumu vardı o geçsin diye bekledik doktorumuz çapada olduğu için makina bozuldu vs 1 ay oldu anca yapıldı.. e şimdide yaz geldi tatil memleket durumları olursa diye yaz sonuna erteledik..
Dün biri intihar edecem diyodu mesela
İtibar mitibar koca zart zurt
Çocuktan önemli mi, bence değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?