Vikviklemek Hakkında Herşey :)

aaa limoncudan banlandın sanıyordum ben seni.
yokk kııızzzz
sacma sapan bısey
ya merve bolugur ıcın agzı buyuk zayıf ama yınede guzel dedım
tum uyeler de benzer seyler yazmıs o konuya
uyenın tekı geldı benı alıntıladı vay efendım benım kıloda normal-zayıf gorusum nasılmıs
bana sısman bı kız resmı gondermıs hanı tabırı caızse dıyorkı sen boylesın kı zayıflara asırı zayıf dıyorsun falan gıbı
vermıs verıstırmıs
ya dıyorum cek gıt
hem kadına zayıf dedım dıye kızayorsun hemde sısman bı kadınla dalga gecıyorsun sen ne ayaksı tarzında konustum
ben 3 gunde ıcerden cıktım ama sahıs hala mapusta daha da kalacak gıbı

sırf ona cevap verdım muhattap oldum dıye 3 gun yattım amaaan bıdaha gordugum yerde yolumu degısırım

Puhaha burdan yazdım yani mesajı belki ziyaretçisindir diye
a101 e bak bugün geliyo daha yeni zaten
ya benım uyelık hep acık banlandıgım zaman cıkıs bıle yapamadıgım ıcın zıyaretcı olarak bıle gıremıyorum

aaa biliyom sanki o konuyu , yazık olmuş

Puhaha bende limoncunun konusundan banlanmıştır, oraya çok yazıp çiziyodu demiştim daha komikmiş ban sebebin

Günaydın. Niye gülüyorsun
Ben hep gülerim deliyim galiba.
Günaydın gençler
Günaydın,

Bir-Dost kıııızzzz
sen harıkasınnn

Ooo kimleri görüyorum. Ziyaretine gelemedik mapusa

ya merve bolugurun makyajsız halı dıye bı konu vardı sacma bırı yuzunden 3 gun banlandım
sankı adam öldurdum 3 gun nedır yahu

Ay ben onu gördüm. 3 günlük ban öyle mi
Bari ciddi bir şey olsaydıda banlandığına değseydi

Ama sen Instagrama terfi ettin benim sadece facem var orda da kisisel uyeligini biliyom kece olanini bilmiyom kargo uzerine cep numaran yaziliydi whatsappi da ordan buldum noolur noolmaz bi gun kaybolursak cepten ulasirim sana

Ahahahaha
Boylelerine sektir git yazmak serbest olmali bence

benimde a101 gitmem lazım ama çıkamıyorum
enson kalanşo için izin aldım 30dk kadın mesai saatleri içinde izin almayalım dedi. kaymakamlığa gidicem dedim
napsam kaymakamlıkta ki işim bitmedi mi desem
Kaymakamin pesinden a101e kadar geldim kendimi kaybetmisim dersin hahahabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…