Vikviklemek Hakkında Herşey :)

dımı dımı
neyse birine söyledim o gidecek.
ben müdürle vukuatlıyım muhatap olmuyorum
Ben de ev hapsine devam
Dun piremsesssler gibi starbucksta portakal suyu iciyordum bugunku halime bak, camasir var utu var yemek isleri var temizlik var ooof of. Bu ev hanimlari nasil katlaniyor bu islere anlamiyorum ben.

konu sahıbı the Quenn nerde
sımdı dıkkat ettım desıfre oldum ben kacar demıs ve gıtmıs
buralardamı

Ben de ev hapsine devam
Dun piremsesssler gibi starbucksta portakal suyu iciyordum bugunku halime bak, camasir var utu var yemek isleri var temizlik var ooof of. Bu ev hanimlari nasil katlaniyor bu islere anlamiyorum ben.
sen çalışıyormuydun. bugün mü izinlisin.

starbucksta yazınca aklıma limoncu geldi napıyor acaba

Ben de ev hapsine devam
ayy ben ev ısını cok severıımm
utu en cok sevdıgım seydır duvar sılmek dolap ıclerını cıkarp sılıp duzenlemek
bıtek yer sılerken can atmam okadar :) oda elımle sıldıgım ıcın vıleda daha zor gelıyor bana

Arada benle Dark'a uğra en sevdiğim model böyle hanım hanımcık düzenli kadınlar

Ay aklıma biri geldi
Aman aman benim de aklima o geldi vallaha hahahaha
Yani onu statu olarak gorup de pess yani
Benim oglan portakal suyu cok sevdi, ona da veriyorum mutlu oluyor, kahve isine giremedim bile cok guzel iciyordu diye
Bu arada benim grip benden oglana,oglandan da anama gecti bi arayip sorayim kadin öldü mü kaldi mi

Ben de ev hapsine devam

benim eş derdi ki, işte erken kalkılsa hepsi hallolur kadınlar abartıyor falan filan,

şu aralar ev erkeği ya kendisi,
"ay ev işlerini yetiştiremedim" diyor akşamları, yemek yapmamış oluyor,
"canın sağolsun kociş" diyorum

Ay bu sıcakta daha fena hastalık
Çok geçmiş olsun hepinize
Enişte taş gibi hiç bişey olmuyo sanırım aman olmasın da zaten Allah korusun

Cok buyuk konusmus seninki de
Allah basina vermis resmen
Ev erkegi candir yahu her eve lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…