- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Kalanşo için mi izin aldın
Benden beterleri de varmış
Ben de ev hapsine devamdımı dımı
neyse birine söyledim o gidecek.
ben müdürle vukuatlıyım muhatap olmuyorum
Aaaa bizimla deyılsın demek kiben 5 senelik kklığım boyunca 1 2 kere mi ne banladındımçok mu sakinim bilemedim
Ay aklıma biri geldiBen de ev hapsine devam
Dun piremsesssler gibi starbucksta portakal suyu iciyordum bugunku halime bak, camasir var utu var yemek isleri var temizlik var ooof of. Bu ev hanimlari nasil katlaniyor bu islere anlamiyorum ben.
sen çalışıyormuydun. bugün mü izinlisin.Ben de ev hapsine devam
Dun piremsesssler gibi starbucksta portakal suyu iciyordum bugunku halime bak, camasir var utu var yemek isleri var temizlik var ooof of. Bu ev hanimlari nasil katlaniyor bu islere anlamiyorum ben.
Sessiz messsiz ama masallah yapacagini da alttan alta yapiyo demek ki hatuncagiz hahahahaKalanşo için mi izin aldın
Benden beterleri de varmış
Ay Ns. Sen beni cidden öldürcenkonu sahıbı the Quenn nerde
sımdı dıkkat ettım desıfre oldum ben kacar demıs ve gıtmıs
buralardamı
ayy ben ev ısını cok severıımmBen de ev hapsine devam
Bi de bana gülerSessiz messsiz ama masallah yapacagini da alttan alta yapiyo demek ki hatuncagiz hahahaha
Sessiz messsiz ama masallah yapacagini da alttan alta yapiyo demek ki hatuncagiz hahahaha
Arada benle Dark'a uğraayy ben ev ısını cok severıımm
utu en cok sevdıgım seydır duvar sılmek dolap ıclerını cıkarp sılıp duzenlemek
bıtek yer sılerken can atmam okadar :) oda elımle sıldıgım ıcın vıleda daha zor gelıyor bana
kıızzAy Ns. Sen beni cidden öldürcenpuahaha
Aman aman benim de aklima o geldi vallahaAy aklıma biri geldi
Ben de ev hapsine devam
Bi sen bilmiyosun yalnızkıızz
kım o kım bana mesaj atsın o kısı benım desın catlarım
yenı uyelık mı aldı noldu ne desıfresı ben nıye boyle seylerden bıhaberım
Pöfff hec sevmemayy ben ev ısını cok severıımm
utu en cok sevdıgım seydır duvar sılmek dolap ıclerını cıkarp sılıp duzenlemek
bıtek yer sılerken can atmam okadar :) oda elımle sıldıgım ıcın vıleda daha zor gelıyor bana
Ay bu sıcakta daha fena hastalıkAman aman benim de aklima o geldi vallahahahahaha
Yani onu statu olarak gorup de pess yani
Benim oglan portakal suyu cok sevdi, ona da veriyorum mutlu oluyor, kahve isine giremedim bile cok guzel iciyordu diye
Bu arada benim grip benden oglana,oglandan da anama gectibi arayip sorayim kadin öldü mü kaldi mi
Cok buyuk konusmus seninki de
benim eş derdi ki, işte erken kalkılsa hepsi hallolur kadınlar abartıyor falan filan,
şu aralar ev erkeği ya kendisi,
"ay ev işlerini yetiştiremedim" diyor akşamları, yemek yapmamış oluyor,
"canın sağolsun kociş" diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?