- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bende hazırlık okudum. ingilizcem fena sayılmaz. dil kursuna gitmek istedimde üşendim. 45 dk yol gitmem lazımOgren kiz ne guzel
Yeni insanlar tanirsin
Ben iki tane dili kursla ogrendim, ingilizceyi de hazirlik okudugum icin biliyordum guzel oldu
Aklımda hobi olarak yaratıcı yazarlık kursu var. Birde ehliyet alacağım. İş çok bende.
Yağcılık yapma boşa benden sana iş çıkmaz. İlk çocuğu olacaklar meraklı olur o işlere.
Yok ya benim öyle şeylerde hevesim yok ne yazık ki. İlk çocukta vardı aslinda da o zaman da imkan yoktur. 6.çocuk geliyorken yok kapı süsü yok doğum günü dış buğdayı babyshower falan boş geliyor. Bir an önce sağlıklı bi şekilde kucağıma almak niyetim. Zaten artık doğumdan sonra pek gelen gidenim de olmuyor. Millet alıştı kaçıncı oldu falan deyip telefonla yetiniyorlar. Gelip gitmeye üşenir oldular artik
Konusursun yaa
Sirf konusmaya yonelik kurslar var mesela oralara takilirsin, dil dedign herkese lazim kuzu muhasebeciymissin ne guzel
Mali musavirlik dusunmedin mi hic?
İşte düşünüyorum zatende ancak düşünüyorum icraat yok. Yüksek lisans yapayım şöyle gideyim kollarımı üniversite sıralarına bir sürteyim diyorum. Mali müşavirlikte ofis açmak gibi hayallerim yok. Yapmam yani manyak manyak adamlara laf anlatamam.
Dil olayında benim sorunum konuşurken çok düzgün cümle kurmaya çalışmaktan.Biri bana soru sorunca bön bön bakıyorum.
Bir ara kendi kedime içimden ingilizce konuşuyordum ama yaramadı.
Kimseden çeyrek beklediğim yok zaten bi gelseler yeterdi. Bi de 5 çocukla hazırlık zor olur diye pek rahatsız etmek istemiyorlar çünkü ara ara söylüyordum yetisemedigimiçeyrek altın yetişmez valla haklı millet telde kutlamakta
sağlıkla al kucağına inşallah..
Yok ya benim öyle şeylerde hevesim yok ne yazık ki. İlk çocukta vardı aslinda da o zaman da imkan yoktur. 6.çocuk geliyorken yok kapı süsü yok doğum günü dış buğdayı babyshower falan boş geliyor. Bir an önce sağlıklı bi şekilde kucağıma almak niyetim. Zaten artık doğumdan sonra pek gelen gidenim de olmuyor. Millet alıştı kaçıncı oldu falan deyip telefonla yetiniyorlar. Gelip gitmeye üşenir oldular artik
Ogren kiz ne guzel
Yeni insanlar tanirsin
Ben iki tane dili kursla ogrendim, ingilizceyi de hazirlik okudugum icin biliyordum guzel oldu
hah işte çocuk olana kadar aklında ne varsa yap fırsat bu fırsat.. sonra çok zor..
Kimseden çeyrek beklediğim yok zaten bi gelseler yeterdi. Bi de 5 çocukla hazırlık zor olur diye pek rahatsız etmek istemiyorlar çünkü ara ara söylüyordum yetisemedigimi
Aşk olsun şaka yapıyorumYağcılık yapma boşa benden sana iş çıkmaz. İlk çocuğu olacaklar meraklı olur o işlere.
Bende hazırlık okudum. Bir yıl boyunca her hafta 23 saat ingilizce dersim vardı. Ben hala konuşamıyorum
O zaman vaktim yok benim benden bir cacık olmaz.
Kardes senin hamilelik takvimi neden yok ?
Bi sorun yok ins.
89 luyum.kaç yaşındasın sen?
ofis işi hamallık zaten..
gerçi artık muhasebe meslek olarak hamallık olarak geliyor ya bana neyse ...
niye kız ne acelen var.. bir tadını çıkaraydın
89 luyum.
İşte bende ondan dolayı muhasebeye pek sıcak bakamıyorum artık ama el mahkum olursa en azından biraz daha iyi şartlarım olsun diye düşünüyorum.
Yani adam hem beyanname yap diyor diğer yandan çay istiyor.
Ingilizce hazirlik sinifindan kalma, ana dil duzeyindebende hazırlık okudum. ingilizcem fena sayılmaz. dil kursuna gitmek istedimde üşendim. 45 dk yol gitmem lazım
biri ingilizce diğeri?
Acele yok. Çocuğum olmazsa diye korkuyorum.
Benimde başıma saçma sapan işler geldi
En son buryaı buldum, insanlar ne rahatmış dedim işte
5,5 aylık demeden kuzum, işe bile geri döndüm
Çünkü memnun olunacak çok az yer var özellikle muhasebede
Eskiden A dan Z ye her iş bana yıkılırdı
Buraya geldim memur gibisin arkadaş, herkesin iş bölümü ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?