Adımı biliyosun yanına da dizayn yaz çıkarBir-Dost canım senın face nedır eklemek ıstıyorum senı keçelerını herkes gorsun hıh paylascam begenıcem hep hıh
ben olsam yuksek lısans yapmayı secerdım :)Kızlar size bir şey danışacağım.
Ağustosta evlenip istanbul'dan izmire yerleşeceğim.
Bir şirketteyim muhasebecilik yapıyorum.
İktisat mezunuyum birde pedagojik formasyon almıştım belki bir gün lazım olur öğretmenlik yaparım falan diye. Fakat güncel yönetmelikten dolayı eski mezunlar atanmadan bize sıra gelmiyor.
Benim sorum şu.
8 yıldır hiç durmadan 14 günlük izinlerle yaşadım ki olabilir ama çok küçük yaştan başladım. Şimdi işten ayrılınca hemen iş arayıp bulmak yerine biraz kendime vakit ayırsam mı diye düşünüyorum.
Yani zaten 1,5-2 sene sonra olursa çocuk düşünüyorum.
Maddi olarak zorlanmayacağız gibi görünüyor.
Ben aöf okudum bu yüzden üniversiteye gitmek içimde ukte kaldı. (babam okutmamıştı beni)
Şimdi yüksek lisans yapmak istiyorum. Başvurmayı düşünüyorum.Sizce hemen işe girmeyerek kendime kötülük etmiş olur muyum?
"Koca eline bakmak" olayını yaşamak istemiyorum. İşi temelli bırakma gibi bir niyetim yok.
Sadece bencillik etmiş, kendime kötülük etmiş olur muyum?Siz olsaydınız ne yapardınız?
Not: Nişanlım çalışıp çalışmamayı benim keyfime bırakıyor.
Gönlünden geçeni yap gitsinKızlar size bir şey danışacağım.
İktisat mezunuyum birde pedagojik formasyon almıştım belki bir gün lazım olur öğretmenlik yaparım falan diye. Fakat güncel yönetmelikten dolayı eski mezunlar atanmadan bize sıra gelmiyor.
Benim sorum şu.
8 yıldır hiç durmadan 14 günlük izinlerle yaşadım ki olabilir ama çok küçük yaştan başladım. Şimdi işten ayrılınca hemen iş arayıp bulmak yerine biraz kendime vakit ayırsam mı diye düşünüyorum.
Ben aöf okudum bu yüzden üniversiteye gitmek içimde ukte kaldı. (babam okutmamıştı beni)
Şimdi yüksek lisans yapmak istiyorum. Başvurmayı düşünüyorum.Sizce hemen işe girmeyerek kendime kötülük etmiş olur muyum?
"Koca eline bakmak" olayını yaşamak istemiyorum. İşi temelli bırakma gibi bir niyetim yok.
Sadece bencillik etmiş, kendime kötülük etmiş olur muyum?Siz olsaydınız ne yapardınız?
Daha görmedim geç geliyo demek bildirim : )facede begendım senı sımdı :) dugun resmım var profılımde bılırsınBir-Dost
Kızlar size bir şey danışacağım.
Benim sorum şu.
ben olsam yuksek lısans yapmayı secerdım :)
Gönlünden geçeni yap gitsin
Trink maaşa alıştırma zaten erkek milletini
yüksek lisansa başvur bence..
niye kendine kötülük yapmış olasın ..
dinlenir mola verirsin biraz..
Önce kitabını okumak istiyorum. ondan izlemedim. Onu şöyle bol vaktimde arka arka izleyeceğim.
O zaman deniz kenarında bir yer almak için kendimi hırpalayayım
Mali müşavirliğide halletmem gerekiyor. aynı anda bir sürü hedefim varmış gibi hissediyorum. Sanki hedeflerime ihanet etmiş gibi hissediyorum.
ay bendede bu manyaklık var .. 5.kitabın yarısında kitaba küstüm elime alamadım sonra.. diziyide oraya kadar seyrettim seyretmiyorum kitabı bitirmedenhalbuki diziyle orantılı gidiyordum
meslek olarak yapmak istiyormusun peki ?
hayatın boyunca hesap kitapla uğraşmak istediğinden eminmisin
Kitap her zaman dizi film uyarlamasından güzel oluyorBence bu manyaklık değil.
Aslında hayır bu saatten sonra nasıl iş değişteceğim diye düşünüyorum. Sadece çalışmak zorunda kaldığımda kimseye muhtaç olmamak adına altın bileziğim olsun derdindeyim.
Ama muhasebe öğretmeni olabilirim. Yani bana asla zararı olmaz. Pedagojik formasyonum var.
anladım ..
izmire gidince stajını başlat o zaman bir taraftanda yüksek lisansa devam edersin o zaman staj süreside düşüyordu yanlış hatırlamıyorsam..
200 e tamamladım takip etme işini
Yemeğe çıkabilirim artık
Aklıma 88li geldi, gelsin beni takip etsin ya o her yıl bi çocuk yapıyo
6 çocuk 6 kapı süsü demek, hem zengindi diye hatırlıyorum
Doğru hatırlıyorsun ama hepsini aynı anda yapmak, evlilik hayatına alışma, ev düzeni oturtma falan derken zorlanırım yaparım ama kendimi yıpratmış olurum. Bir de stajı başlatınca araya çocuk girince sıkıntı olacak. Off neyse ben en iyisi yüksek lisansa başlayayım gerisini zamanla halledeyim yada etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?