Özelden yazarım şimdi...Diyorum ki seni daha ben bile bilmiyorum
Allah belanı versin demek
Çok iyimsersin yahu...vallahamı ben onu abovvvv un kısaltması olarak algıladıydım
O yağmur nereye geliyor acaba??
Oturduğum yerden dışarıyı göremiyorum ki, nolur istanbul olmasın...
Çok hoş... Bizim semalara yakın olan semalar...beylikdüzü semaları karardı canım ..
Çok hoş... Bizim semalara yakın olan semalar...
Ayaklarım üstüm ıslanmadan eve varabilsem bari...
Canım tatlı çekiyor, napacaz...
ahhaha ben rahatlatmak için mevki belirtmiştim halbuki
Çok rahatlamadım ama inanılmaz bişey oldu...
ofiste pasta varmış haberim yokmuş.
canım tatlı çekerken önüme çikolatalı pasta geldi...
Bu adam beni öldürücek. Delirticek, tartıştık. Sinirlerim yıprandı doğumdan beri atak gibi geliyo bu adama.
Bizim şirkette doğum günü vardı hüplettim kalın bi dilim pastaÇok hoş... Bizim semalara yakın olan semalar...
Ayaklarım üstüm ıslanmadan eve varabilsem bari...
Canım tatlı çekiyor, napacaz...
Olur öyle şeylerBu adam beni öldürücek. Delirticek, tartıştık. Sinirlerim yıprandı doğumdan beri atak gibi geliyo bu adama.
Yok bu aynı tartışma konusu canım. Nişanlıyken de aynı konuya tartışırdık deliricem, napsam bu konuda tartışmayı engelleyemedim, şimdi de konuyu bebeğe bağladısakin ol normal şimdi bu tartışmalar .. ikinizde bebeğe alışma sürecindesiniz..
Yok bu aynı tartışma konusu canım. Nişanlıyken de aynı konuya tartışırdık deliricem, napsam bu konuda tartışmayı engelleyemedim, şimdi de konuyu bebeğe bağladı
Pof keşke öyle bi kavga olsa.. Bebek konusunda ben sorun çıkarıyorum ama o tapıyo ama ahh anlatamıyorum bile aslında evliliği bitirme sebebi yoruldumOlur öyle şeyler
Evliliğin ilk zamanları gibi
Bebeğinde ilk zamanları alışma süreci
Sende onun bişeyine tak, tekrarla tekrarla kavga çıkarYok bu aynı tartışma konusu canım. Nişanlıyken de aynı konuya tartışırdık deliricem, napsam bu konuda tartışmayı engelleyemedim, şimdi de konuyu bebeğe bağladı
Pof keşke öyle bi kavga olsa.. Bebek konusunda ben sorun çıkarıyorum ama o tapıyo ama ahh anlatamıyorum bile aslında evliliği bitirme sebebi yoruldum
Takıcam zaten. Tam konuştuk kapattık diyorum sinsi sinsi biriktiriyo içinde 5 yıldır aynı konu.Sende onun bişeyine tak, tekrarla tekrarla kavga çıkar
Sağol canım.. Gizliyo işte birden patlıyo sevmiyorum bu huyunu...öyle düşünme şimdi ikinizde yeni bir hayata ve yeni sorumluluklara alışmaya çalışıyorsunuz..o yüzden ikinizde daha çok gergin olabilirsiniz ..
Tam konu ne bilmiyorum amaTakıcam zaten. Tam konuştuk kapattık diyorum sinsi sinsi biriktiriyo içinde 5 yıldır aynı konu.
Sağol canım.. Gizliyo işte birden patlıyo sevmiyorum bu huyunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?