Vikviklemek Hakkında Herşey :)

O yağmur nereye geliyor acaba??
Oturduğum yerden dışarıyı göremiyorum ki, nolur istanbul olmasın...

Çok rahatlamadım ama inanılmaz bişey oldu...
ofiste pasta varmış haberim yokmuş.
canım tatlı çekerken önüme çikolatalı pasta geldi...

tam yağmur başladı oğlanın servis geldi .. yağmur depil fırtına donuma kadar ıslandım şemsiye kar etmedi

ohh afiyet olsun yarasın bebişe.

Bu adam beni öldürücek. Delirticek, tartıştık. Sinirlerim yıprandı doğumdan beri atak gibi geliyo bu adama.

sakin ol normal şimdi bu tartışmalar .. ikinizde bebeğe alışma sürecindesiniz..
Yok bu aynı tartışma konusu canım. Nişanlıyken de aynı konuya tartışırdık deliricem, napsam bu konuda tartışmayı engelleyemedim, şimdi de konuyu bebeğe bağladı

Olur öyle şeyler
Evliliğin ilk zamanları gibi
Bebeğinde ilk zamanları alışma süreci
Pof keşke öyle bi kavga olsa.. Bebek konusunda ben sorun çıkarıyorum ama o tapıyo ama ahh anlatamıyorum bile aslında evliliği bitirme sebebi yoruldum

Pof keşke öyle bi kavga olsa.. Bebek konusunda ben sorun çıkarıyorum ama o tapıyo ama ahh anlatamıyorum bile aslında evliliği bitirme sebebi yoruldum

öyle düşünme şimdi ikinizde yeni bir hayata ve yeni sorumluluklara alışmaya çalışıyorsunuz..o yüzden ikinizde daha çok gergin olabilirsiniz ..

Sende onun bişeyine tak, tekrarla tekrarla kavga çıkar
Takıcam zaten. Tam konuştuk kapattık diyorum sinsi sinsi biriktiriyo içinde 5 yıldır aynı konu.
öyle düşünme şimdi ikinizde yeni bir hayata ve yeni sorumluluklara alışmaya çalışıyorsunuz..o yüzden ikinizde daha çok gergin olabilirsiniz ..
Sağol canım.. Gizliyo işte birden patlıyo sevmiyorum bu huyunu...

Takıcam zaten. Tam konuştuk kapattık diyorum sinsi sinsi biriktiriyo içinde 5 yıldır aynı konu.

Sağol canım.. Gizliyo işte birden patlıyo sevmiyorum bu huyunu...
Tam konu ne bilmiyorum ama
Huyu öyleyse hep böyle devam eder gibi
Sende aynısını ona uygula, bi görsün nasıl oluyomuş
Açık olmakta fayda var da işte böylesi anlamaz kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…