Konuyu yazmaya bile utanıyorunm canım ama kesinlikle gurur kırıcı ve yeni anne olmş bi kadına söylenmemeli. Bin kere dedim böyle yapma etme senin kuruntun ama ertesi yıl tekrar patlatıyo konuyu mesela. Ben de ailesini öne sürmek istemediğim için eski nişanlısını kavga konusu yapıyorum mecburTam konu ne bilmiyorum ama
Huyu öyleyse hep böyle devam eder gibi
Sende aynısını ona uygula, bi görsün nasıl oluyomuş
Açık olmakta fayda var da işte böylesi anlamaz kolay kolay
Yakın olduğun kimse forumdanKonuyu yazmaya bile utanıyorunm canım ama kesinlikle gurur kırıcı ve yeni anne olmş bi kadına söylenmemeli. Bin kere dedim böyle yapma etme senin kuruntun ama ertesi yıl tekrar patlatıyo konuyu mesela. Ben de ailesini öne sürmek istemediğim için eski nişanlısını kavga konusu yapıyorum mecbur
Sizsiniz canlarım. Ama size bile henüz dilim varmıyo düşün nası ayıp bi durumYakın olduğun kimse forumdan
Ona özel mesajla anlat
Rahatlarsın belki biraz
Birini pikaçu niyetine seç anlat rahatlarsınSizsiniz canlarım. Ama size bile henüz dilim varmıyo düşün nası ayıp bi durum
Bu aralar nerelerdesiniz vikvikler
Guldummissburc
canımbak emzırıyorsun sakın ol bebegın etkılenır
hem evlılıgın oturması hem bebege alısma surecı sanırım lohusalıgı esın yasıyor :)
sakın ol uzulme
eger cekınmezsen benle konusabılırsın ben herturlu pislesmeye acıgım
espiri yapım dedım olma dı dımı :) gulumse ıstedımbebısının kokusunu ıcıne cek busuru rahatlatır senı
olmadı soyle doverız enısteyı burdan rahatlatırız senı bosver :)
rezene yap rezene ıyı gelırGuldumPisleşmeyi severim :)) Çekicem ama çocuğu aldı bahçede oturuyo şu an öyle oturuyorum
buyuk ıhtımal banlanırım kızlar cok pıs laf saydım bırısıne baya cahıl mahıl dedım ama cahıle bıle hakaret oldu o derece
bırı tuttu bana gazıantep işidi koruyor beslıyor falan dedı resmen nevrım döndu allahım
sınırden gozum gormuyor cok sınırlendım ne demek ya ne demek
su sıyaset topıgı kapatılsın bence yada once bı zeka testı yapılsın onu gecen yorum yapabılsın
Evvet;-) hızlı bir dalış yaptim;-)İyi bari
Benden beterleri de varmış
Facedeki keçe sayfam varya ona gir
Orda arkadaşlarını davet et butonunu tıkla tüm listeni ekle gönderTeşekkürler
Bunlar sınıf ayrımı yapıyo kardeş
Tüh
Çok şey kaçırmamışsın neyse ki ( :
Sayfalarım zaten halka açık neyi ayıp olsun
Whatsapı bilmiyodum yeni duydum
ölen pkklı kadının annesınden sok sozler dıye bı konukime ne dedin kız hangi konu?
ölen pkklı kadının annesınden sok sozler dıye bı konu
bıldıgın bı fanatık var
hıc olmadıgım bı konuda sen oylesın dıyor ısrarla
antepde yasayan benım burayı bılen benım kendısı antepde degıl baska sehırde tutmus ahkam kesıyor olmayan seylerı anlatıyor algı yapıyor
bende herseyı bak o oyle degıl boyle dedım ve herseyı anlattım antepde olan bıten
vay efendım sorumluların adını agzıma alamıyormusum ben cesaretsızmısım neymıs antep ısıdı koruyormus da dokunulmazlıgı varmıs da bılmemne
ya ben sehıt ve gazı torunuyum benım dedem nıye öldu nıye gazı oldu bunları duymam ıcınmı
resmen parcalayasım geldı
gece 3 de dısarı cıkıp gezıyoruz valla gayetde guvenılır bı yer oyle bı anlatıyor kı terorıstmısız gıbı
cok zoruma gıttı cok
ısrarla partı muhabbetıne getırıyor ve sucluyor benıtutmadıgım partıye sen ondansın dıyor yok dıyorum korkuyosun dıyor kendısı kımkı neden korkum yanı sakagıbı
ya aynen bıdaha bende asla gırmıcem bıttısiyaset adamı katil eder.. takılmıyorum ben artık oralara pek.. illa kavga çıkıyor..
ya aynen bıdaha bende asla gırmıcem bıttı
her turlu ınsan var ve cıdden cıldırtıyorlar
bakalım bu kez kac gun banlanıcam
ay oda kotuubi ara siyasette ban yoktu gelişine herkes çıldırmış gibi yazıyordu ..
Eki Görüntüle 1842001
boyle bı sıcak olamaz allahııımm pişiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?