Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Tam konu ne bilmiyorum ama
Huyu öyleyse hep böyle devam eder gibi
Sende aynısını ona uygula, bi görsün nasıl oluyomuş
Açık olmakta fayda var da işte böylesi anlamaz kolay kolay
Konuyu yazmaya bile utanıyorunm canım ama kesinlikle gurur kırıcı ve yeni anne olmş bi kadına söylenmemeli. Bin kere dedim böyle yapma etme senin kuruntun ama ertesi yıl tekrar patlatıyo konuyu mesela. Ben de ailesini öne sürmek istemediğim için eski nişanlısını kavga konusu yapıyorum mecbur

Yakın olduğun kimse forumdan
Ona özel mesajla anlat
Rahatlarsın belki biraz

missburc
canım bak emzırıyorsun sakın ol bebegın etkılenır
hem evlılıgın oturması hem bebege alısma surecı sanırım lohusalıgı esın yasıyor :)
sakın ol uzulme
eger cekınmezsen benle konusabılırsın ben herturlu pislesmeye acıgım
espiri yapım dedım olma dı dımı :) gulumse ıstedım bebısının kokusunu ıcıne cek busuru rahatlatır senı
olmadı soyle doverız enısteyı burdan rahatlatırız senı bosver :)

Guldum Pisleşmeyi severim :)) Çekicem ama çocuğu aldı bahçede oturuyo şu an öyle oturuyorum

Guldum Pisleşmeyi severim :)) Çekicem ama çocuğu aldı bahçede oturuyo şu an öyle oturuyorum
rezene yap rezene ıyı gelır
ayy hatta varya sag sutunu uyu sen dınlen fırsat bu fırsat beslenme vaktı gelınce versın bebıse sutu dus al bı guzeell rezenenı yaap kıtabını al yataga gır okurken uyuyakal oh mısss

ben cocuk her uyudugunda aynı seyı hayal edıp ama yapmayıp kalkıp temızlık yapıyorum ben yapamıyorum sen yap barı

buyuk ıhtımal banlanırım kızlar cok pıs laf saydım bırısıne baya cahıl mahıl dedım ama cahıle bıle hakaret oldu o derece
bırı tuttu bana gazıantep işidi koruyor beslıyor falan dedı resmen nevrım döndu allahım

sınırden gozum gormuyor cok sınırlendım ne demek ya ne demek

su sıyaset topıgı kapatılsın bence yada once bı zeka testı yapılsın onu gecen yorum yapabılsın

kime ne dedin kız hangi konu?

Evvet;-) hızlı bir dalış yaptim;-)

kime ne dedin kız hangi konu?
ölen pkklı kadının annesınden sok sozler dıye bı konu

bıldıgın bı fanatık var
hıc olmadıgım bı konuda sen oylesın dıyor ısrarla
antepde yasayan benım burayı bılen benım kendısı antepde degıl baska sehırde tutmus ahkam kesıyor olmayan seylerı anlatıyor algı yapıyor
bende herseyı bak o oyle degıl boyle dedım ve herseyı anlattım antepde olan bıten

vay efendım sorumluların adını agzıma alamıyormusum ben cesaretsızmısım neymıs antep ısıdı koruyormus da dokunulmazlıgı varmıs da bılmemne
ya ben sehıt ve gazı torunuyum benım dedem nıye öldu nıye gazı oldu bunları duymam ıcınmı

resmen parcalayasım geldı

gece 3 de dısarı cıkıp gezıyoruz valla gayetde guvenılır bı yer oyle bı anlatıyor kı terorıstmısız gıbı

cok zoruma gıttı cok

ısrarla partı muhabbetıne getırıyor ve sucluyor benı tutmadıgım partıye sen ondansın dıyor yok dıyorum korkuyosun dıyor kendısı kımkı neden korkum yanı sakagıbı

siyaset adamı katil eder.. takılmıyorum ben artık oralara pek.. illa kavga çıkıyor..

bi ara siyasette ban yoktu gelişine herkes çıldırmış gibi yazıyordu ..
ay oda kotuu
ban olsa ıyı olur banlanmayıda hakettım ne yalan soylıyım kadına barız cahılsın dedım
okadar cok cahılsın dedım kı artık sustu yanı
o kadın sonunda sustu
hıc susmayacak gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…