Eline saglik kiz ne cabuk yapiverdin
Bizim yerimize de hüplet : )
Ah kiyamam gecmis olsunoğlana koydum hüpletiyor valla.. hasta gidemedi okula
Çok geçmiş olsunoğlana koydum hüpletiyor valla.. hasta gidemedi okula
Ah kiyamam gecmis olsun
O corba ayaga kaldirir onu insallah
Çok geçmiş olsun
Annesine de maşallah
Biz olsak 1 saate anca masaya gelirdi o çorba
Bi de nsct hamarat ama o da BDV de kaplan kesildiğinden sesini kesiyolar ikide birşimdi ne çorbalar ne dolmalar yapıyodur o ev kedisi
Çüş ya 5 gun nedirsağolun kızlar.. kış bitti hasta oldu eşşek..
haha yok kız o siyasetten yedi banı 5 gün hemde :))
Çüş ya 5 gun nedir
Onu sistem ayarlıyor. Ceza puanına göre veriyolar cezayı. Bi dahaki cezası daha uzun olacak mesela. İlk ceza 1 gün oluyor sonrası da artarak devam ediyor :)aynen utanmasalar 1 ay banlayacaklarmış..
Sen nerden biliyon giOnu sistem ayarlıyor. Ceza puanına göre veriyolar cezayı. Bi dahaki cezası daha uzun olacak mesela. İlk ceza 1 gün oluyor sonrası da artarak devam ediyor :)
5 yıldır müdavimiyimSen nerden biliyon gi
Goren de iki gune bir banlaniyo sanir hhahaba
Aslinda simdi de yazmaliÖnceden profilde ceza puanı yazıyordu mesela. 1 ay banlı kalan var :)
Onu sistem ayarlıyor. Ceza puanına göre veriyolar cezayı. Bi dahaki cezası daha uzun olacak mesela. İlk ceza 1 gün oluyor sonrası da artarak devam ediyor :)
Banlanan kişi görüyor diye biliyorum kaç gün ceza yediğini epeydir ceza yemedim. Ama başkaları göremiyor tabi:) olsa iyi olurduAslinda simdi de yazmali
Bir de kimin kac gunbanli kalacagi yazmali
Önceden profilde ceza puanı yazıyordu mesela. 1 ay banlı kalan var :)
aa öyle mi ?
ben peşpeşe ban yiyince uzuyor sanmıştım.. hani yakın zamanda banlanırsan..
o zaman bir dahaki banımda 4 gün yokum kızlar
Banlanan kişi görüyor diye biliyorum kaç gün ceza yediğini epeydir ceza yemedim. Ama başkaları göremiyor tabi:) olsa iyi olurdu
Ben ceple girdigim icin banlanma sebebini gormuyor olabilir miyimBanlanan kişi görüyor diye biliyorum kaç gün ceza yediğini epeydir ceza yemedim. Ama başkaları göremiyor tabi:) olsa iyi olurdu
Aynen öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?