- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Ben önceden çok daha sert yazardım şimdilerde gayet soft takılıyorum eskisi kadar girmiyorum da ama gene de ne yaşadın da böyle oldun diyorlar,burdan seslenmek isterim: asıl siz ne yaşamadınız da böyle oldunuz vitaminsizler
2 haftalık gebelik nasıl oluyor
Gebelik takvimindeki görselde bile spermler yumurtaya ulaşmamış
Kendisi net olarak biliyo heralde döllendigi günü
Selam hanımlar...
Gelmişken selamsız geçmeyeyim dedim.
Ban konusunda baya bilgi sahibi oldum, teşekkürler N NickimTam13Harf
İnşallah hamiledir diyelim
Yok o değil biliyorum onun totemini. Aslında hoşuma gittiği için yazdım Görseli bile güzel :))Kim ki o cute mu,totem yapıyo o genelde
Ruhi çenet diye bi herif var video yapıp yüklüyor Youtube'a. Korkunç ürkünç şeyler paylaşıyor. Var mı hiç izleyen
Yok o değil biliyorum onun totemini. Aslında hoşuma gittiği için yazdım Görseli bile güzel :))
Ya şu en korkunç ses kaydı olayını izledin mi. Şempanze olayı beni çok etkiledi. Hala etkisindeyim.Ben varım ses tonu yeter yaa çocuk kendi ürkünç :))
2.yi yapasın mı geldi :)
Benim bu ay öyle bi ihtimalim vardı ertesi gün hapı da almadım olursa ne ala dedik ama olmadı iyiki de olmamış bak gözden operasyon geçiricem
Ya şu en korkunç ses kaydı olayını izledin mi. Şempanze olayı beni çok etkiledi. Hala etkisindeyim.
Şempanze kadının yüzünü yemiş o dimi
O değilde ben en çok deep web işine ve almanyada bir çiftlikte geçen bir olay vardı ondan çok ürkmüştüm
Neydi oHinterkaifeck Çiftliği hatırladım
Google söyler neydi o :)
Korktum gene he
Google söyler neydi o :)
Korktum gene he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?