Vikviklemek Hakkında Herşey :)

kafamda milyon tane dizi seçeneği oldu
uyumsuz, kuralsız süper bir filmdi:)
bende nedense film olan birşeyi izleyince sonra kitabı okuyamıyorum. ki kitap okurum yani düşün

off şu kitap paraları beni benden alıyor zaten..
bu şubat tatilinden beri oğlana çalıştım zaten kendime alamadım hiç.. en son rest çektim yaz tatiline kadar kitap yok diye..
saftirik serisine taktı 2 günde bir kitap bitiriyor 9. kitapta iflahım kesildi artık

bende nedense film olan birşeyi izleyince sonra kitabı okuyamıyorum. ki kitap okurum yani düşün

he bende işte önce kitabı okuyacam .. game of a küsünce diziyi izlemeyide bıraktım düşün.. yazarı affettim sonradan gerçi

ben çok okurum
uçurtma avcısı film izleyince nefret etmiştim filmden. kitabı o kadar güzeldi ki.
kardeşim de dün doktor who açtı izleyen varmı. 1 bölüm izledik

Benim şöyle bir problemim var. Çok popüler olan şeyler bana çok itici geliyor. Mesela şu Elif Şafak'ın Aşk isimli kitabı. Milyon kere okuma şansı geçti elime ama elim gitmedi okumadım. Diziler içinde aynısı geçerli. Çok popüler olunca ben hoşlaşmıyorum

Bir ara takip ettiğim dizi sayısı yıllık ortalama 100 e yaklaşmıştı. Şİmdi kendimde o kadar güç bulamıyorum.

Asgari ücrete, açlık ve yoksulluk sınırına kıyasla kitap fiyatları maalesef lüks oluyor. Bir ara çokça kampanyaya katıldığım oldu kitap fiyatları yüksek diye yayınevlerine örgütlenip baskı mailleri atardık.
Durumum varsa kitaba verdiğim paraya asla acımam. Hele korsan kitaba karşıyım. Korsan kitap yüzünden özellikle yabancı yazarların kitapları ülkemizde yayınlanmaması noktasına gelinmişti içim acıyordu.
Bu arada annem kitap okumama kızıyor. Benimde böyle
Şimdi diyor yıllardır maaşını kitaplara yatırdın şimdi çeyiz diye kocana götür diyor

aynen neyseki elif şafak aşk kitabını ilk çıktığı zamanlarda okuyanlardanım.
bilirsin mücella diye bir kitap var nazan bekiroğlu, okumayanı kovalıyorlar

Bir-Dost nasıl şermin çarkacının kitabı. oyunca anne diye dolanıyor sosyal medyada
Çok güzel
Kadın sıcacık, samimi, çok doğal, az öz sade yazıyo
Bence bu kadar kadın o yüzden onun izinden gitmeye çalışıyo

2+1 çocuk annesi
Denemiş görmüş yaşadıklarını ve kendince çözümleri sunuyo sayfalarında da

Bende sadece bu kitabı var ve çocuklarla ilgili değil hayata dair, hayattaki minik mutluluklara dair
Kendisini de seviyorum yazılarını da

ben netten alıyorum yıllarca kitap yurdundan aldım ama en son korsan gönderdiler iki kitabı o yüzden 2 senedir d&r dan alıyorum..

ben netten alıyorum yıllarca kitap yurdundan aldım ama en son korsan gönderdiler iki kitabı o yüzden 2 senedir d&r dan alıyorum..

Ben netten alamıyorum. Bir kitabı almaya karar verdiğimde o kitaplar teslim edilene kadar acı çekiyorum. Kitap rafları arasında gezmeye bayılıyorum.

mesela facebook ta gördüm.
kartondan tv yapmış bugün sunuculuk yapıyoruz falan demiş.
bide çok sıcak kanlı değil mi

doktor who nun ilk doktorundan sonra sarmadıydı beni..
12 yaşında onu epey sarmış
Bugun izleyiciyim aranizda
hoşgeldin
Bir de o var. Ayyy nasıl okumazsın sen onu asdfasdf
okumadım
güneş çavması var. pek bilinmeyen bir kitap. bilmiyorsan oku popüler olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…