- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Wow bunlar bir harika dostum bayıldımmm. Nereden alabiliriz.
Not: Boyama hakkında hiç bir fikrim yok.
Sallamıyorum bende inşallah iyiki varsınız ya kimseye derdimi anlatamıyorum.
True Blood'un ilk kitabını okudum ben ve beni hiç sarmadı. Hiç hoşlanmadım kitaptan. Daha sonra Dizisini izledim. Diziyi sevdim ana karakterdeki kıza rağmen
Bazı dizi filmleri izleyip aa güzelmiş diyip kitabına başladığım oldu ama genelde kitap her zaman daha güzel oluyor.
Mesela uyumsuz serisi var. Film yapılmıştı. Kitabının arka kapağını okuduğumda off yine ergen şeyisi deyip almamıştım. Filmi izledikten sonra dur bakayım dedim aldım kitabı okudum.
1 haftada 3 kitabı bitirdim. Kitap bitince böyle oldum.
Şimdide elimde Diana gabaldonun kitabı var. Uzun bir seri ve kalın kitaplar. Dizisini izliyorum beğendim şimdi kitaplarını biriktiriyorum çok pahalıya mal oluyor. Toptan okuyacağım
Wow bunlar bir harika dostum bayıldımmm. Nereden alabiliriz.
Not: Boyama hakkında hiç bir fikrim yok.
Sallamıyorum bende inşallah iyiki varsınız ya kimseye derdimi anlatamıyorum.
True Blood'un ilk kitabını okudum ben ve beni hiç sarmadı. Hiç hoşlanmadım kitaptan. Daha sonra Dizisini izledim. Diziyi sevdim ana karakterdeki kıza rağmen
Bazı dizi filmleri izleyip aa güzelmiş diyip kitabına başladığım oldu ama genelde kitap her zaman daha güzel oluyor.
Mesela uyumsuz serisi var. Film yapılmıştı. Kitabının arka kapağını okuduğumda off yine ergen şeyisi deyip almamıştım. Filmi izledikten sonra dur bakayım dedim aldım kitabı okudum.
1 haftada 3 kitabı bitirdim. Kitap bitince böyle oldum.
Şimdide elimde Diana gabaldonun kitabı var. Uzun bir seri ve kalın kitaplar. Dizisini izliyorum beğendim şimdi kitaplarını biriktiriyorum çok pahalıya mal oluyor. Toptan okuyacağım
kafamda milyon tane dizi seçeneği oldu
uyumsuz, kuralsız süper bir filmdi:)
bende nedense film olan birşeyi izleyince sonra kitabı okuyamıyorum. ki kitap okurum yani düşün
kafamda milyon tane dizi seçeneği oldu
uyumsuz, kuralsız süper bir filmdi:)
bende nedense film olan birşeyi izleyince sonra kitabı okuyamıyorum. ki kitap okurum yani düşün
off şu kitap paraları beni benden alıyor zaten..
bu şubat tatilinden beri oğlana çalıştım zaten kendime alamadım hiç.. en son rest çektim yaz tatiline kadar kitap yok diye..
saftirik serisine taktı 2 günde bir kitap bitiriyor 9. kitapta iflahım kesildi artık
aynen neyseki elif şafak aşk kitabını ilk çıktığı zamanlarda okuyanlardanım.Benim şöyle bir problemim var. Çok popüler olan şeyler bana çok itici geliyor. Mesela şu Elif Şafak'ın Aşk isimli kitabı. Milyon kere okuma şansı geçti elime ama elim gitmedi okumadım. Diziler içinde aynısı geçerli. Çok popüler olunca ben hoşlaşmıyorum
Bir ara takip ettiğim dizi sayısı yıllık ortalama 100 e yaklaşmıştı. Şİmdi kendimde o kadar güç bulamıyorum.
Asgari ücrete, açlık ve yoksulluk sınırına kıyasla kitap fiyatları maalesef lüks oluyor. Bir ara çokça kampanyaya katıldığım oldu kitap fiyatları yüksek diye yayınevlerine örgütlenip baskı mailleri atardık.
Durumum varsa kitaba verdiğim paraya asla acımam. Hele korsan kitaba karşıyım. Korsan kitap yüzünden özellikle yabancı yazarların kitapları ülkemizde yayınlanmaması noktasına gelinmişti içim acıyordu.
Bu arada annem kitap okumama kızıyor. Benimde böyle
Şimdi diyor yıllardır maaşını kitaplara yatırdın şimdi çeyiz diye kocana götür diyor
Çok güzelBir-Dost nasıl şermin çarkacının kitabı. oyunca anne diye dolanıyor sosyal medyada
ben çok okurum
uçurtma avcısı film izleyince nefret etmiştim filmden. kitabı o kadar güzeldi ki.
kardeşim de dün doktor who açtı izleyen varmı. 1 bölüm izledik
Benim şöyle bir problemim var. Çok popüler olan şeyler bana çok itici geliyor. Mesela şu Elif Şafak'ın Aşk isimli kitabı. Milyon kere okuma şansı geçti elime ama elim gitmedi okumadım. Diziler içinde aynısı geçerli. Çok popüler olunca ben hoşlaşmıyorum
Bir ara takip ettiğim dizi sayısı yıllık ortalama 100 e yaklaşmıştı. Şİmdi kendimde o kadar güç bulamıyorum.
Asgari ücrete, açlık ve yoksulluk sınırına kıyasla kitap fiyatları maalesef lüks oluyor. Bir ara çokça kampanyaya katıldığım oldu kitap fiyatları yüksek diye yayınevlerine örgütlenip baskı mailleri atardık.
Durumum varsa kitaba verdiğim paraya asla acımam. Hele korsan kitaba karşıyım. Korsan kitap yüzünden özellikle yabancı yazarların kitapları ülkemizde yayınlanmaması noktasına gelinmişti içim acıyordu.
Bu arada annem kitap okumama kızıyor. Benimde böyle
Şimdi diyor yıllardır maaşını kitaplara yatırdın şimdi çeyiz diye kocana götür diyor
HayırdırBugun izleyiciyim aranizda
aynen neyseki elif şafak aşk kitabını ilk çıktığı zamanlarda okuyanlardanım.
bilirsin mücella diye bir kitap var nazan bekiroğlu, okumayanı kovalıyorlar
Pöfff moralim bozukHayırdır
Anlat anlat öyle olmazPöfff moralim bozuk
Kimsenin tadini kacirmayayim bari
ben netten alıyorum yıllarca kitap yurdundan aldım ama en son korsan gönderdiler iki kitabı o yüzden 2 senedir d&r dan alıyorum..
Pöfff moralim bozuk
Kimsenin tadini kacirmayayim bari
mesela facebook ta gördüm.Çok güzel
Kadın sıcacık, samimi, çok doğal, az öz sade yazıyo
Bence bu kadar kadın o yüzden onun izinden gitmeye çalışıyo
2+1 çocuk annesi
Denemiş görmüş yaşadıklarını ve kendince çözümleri sunuyo sayfalarında da
Bende sadece bu kitabı var ve çocuklarla ilgili değil hayata dair, hayattaki minik mutluluklara dair
Kendisini de seviyorum yazılarını da
12 yaşında onu epey sarmışdoktor who nun ilk doktorundan sonra sarmadıydı beni..
hoşgeldinBugun izleyiciyim aranizda
okumadımBir de o var. Ayyy nasıl okumazsın sen onu asdfasdf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?