Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ev çok güzelmiş Sovr kocaman gibi
Balkon göremedim küçük dmeiştin ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur iyi günlerde oturun
Balkon mutfakta.
O yüzden dikkatini çekmemiştir.
Benim şimdi oturduğum yerde balkon yatak odasındandı nefretlik yani...
Neyse ondan kurtuluyorum en azından.
bir çok açıdan rahatlık olacak bizim için...

Zaten hep öyleydi. Gölgesi yeter demek istemiyorum. Gölgesi zarar veriyor bana. Zaten dün benim için öldü. Vicdanen ana baba diyorum yüreğim el vermiyor demeye. Öte yandan öldü işte. Zaten hiç car olmadı.
Benim kız kardeşim kaçarak evlendi ve bir senedir ayrı yeni boşanıyorlar. Biraz babamın ders alması beklerdim ama yok yani.

Bende herşeyimi kendim aldım zaten.
Karşı tarafın ailesi benim değil ailemin yaptığını görmek istiyor ama ben tavrımı koydum zaten. Kaç yıldır çalışıyorum kazanıyorum kendi paramla gönlüme göre alıyorum dedim konu kapandı. Ben zaten beklentisiz çıktım yola. Fakat sonrada yapacağım edeceğim dediği şimdi yan çizdiği gibi sıkıntı oluyor. Başta duruşumu bozmasaydı böyle sıkıntı olmayacaktı.
Bir dostun dediği gibi adam sadece beni değil kimseyi sallamıyor. Diyorum var anneme Allah uzun ömür versin. Babam uzun yaşarsa düşse artık arkama dönüp bakmayacağım. Satsın mal varlığını bağışlasın darülacezeye ölene kadar yaşasın orada. Yine sinirlendim.

True Blood geçen yaz final yaptı ama kitabı devam ediyor diye biliyorum.
Bende o dizinin kitabını bir türlü sevemedim.

Boşver herşeyde vardır bir hayır, o kadar sıkma canını ve sinirlenmede.
Ne güzel kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun, o kadarı da yeter sana.
Dediğin gibi bencil insanlar aile olarak birinci derece dahi olsa, varsın dursun oldukları yerde.
Kimseyi de üzmesinler incitmesinler...

True Blood kitabını hiç okumadım, normalde kitap okumayı çok severim, fakat kitaplarımıı satışa çıkartmak zorunda kaldım.
Kitaptan hiç takip etmediğim için TV'de izlediğim için eminim kitabını bende sevmeyeceğimdir.
Ama kitaptan başladığım birşeyi de TV'de görünce hoşlanmıyorum ben...

Ay reismler sonradna çıktı bende
spreyle olur sanırım
İkea'nın masif ahşap, sonradan çıkma yapar mı acep?
Ben hiç denemedim bilmem de böyle ıvır kıvır işleri...
Belki bu masayı balkona monte ederiz, başka bir masam var Tchibo'dan almıştım ama o da ahşap renginde, belki onu boyarım. bilemedim...

Boyama bende hiç yapmadım
Araştır istersen millet sütüne çiçek böcek bile yapıyo dekupajla

Bunun aynısı

fakat rengi bu

2 de sandalyesi var

boyayıp mobilyayı da rezil etmek istemiyorum tabii.
Çünkü sağlam şeyler...

ben boya yaptım.
ablamın sehpahalını zımparaladık.
sonra polisan x birşeydi onla boyadık.
sonra sprey vernik sıktık.
oldu mu? oldu ama orjinal olmadığı belli. bend eboya işlerine sıfır alacağın bir üründe girme.
Bunun aynısı

fakat rengi bu

2 de sandalyesi var

boyayıp mobilyayı da rezil etmek istemiyorum tabii.
Çünkü sağlam şeyler...

bundan bizde var. çok kullanışlı en güzeldie pratik yer kaplamıyor

Ya işte, iki ürün de çok kaliteli.
O yüzden ben de bozmak istemiyorum.
Olmadı mutfağa bu katlanır olanı koyarım, balkona da İkea olanı koyarım, bir şekilde dengelerim.
Çünkü ikea olan mutfağa ufak geliyor. Diğeri tam gelir, masraf yaratmak istemiyorum.
Bir de örtü alırım üzerine o şekilde kapatırım artık...
2 de siyah sandalye yastığı alsam olur herhalde.

bu çok güzelmiş,

Bende bu var bizim mutfakta, ama taşınacağım ev bu masanın rengiyle uymuyor.

Sizce nasıl bunu beyaza boyayabiliriz?

Wow bunlar bir harika dostum bayıldımmm. Nereden alabiliriz.
Not: Boyama hakkında hiç bir fikrim yok.

Sallamıyorum bende inşallah iyiki varsınız ya kimseye derdimi anlatamıyorum.

True Blood'un ilk kitabını okudum ben ve beni hiç sarmadı. Hiç hoşlanmadım kitaptan. Daha sonra Dizisini izledim. Diziyi sevdim ana karakterdeki kıza rağmen

Bazı dizi filmleri izleyip aa güzelmiş diyip kitabına başladığım oldu ama genelde kitap her zaman daha güzel oluyor.
Mesela uyumsuz serisi var. Film yapılmıştı. Kitabının arka kapağını okuduğumda off yine ergen şeyisi deyip almamıştım. Filmi izledikten sonra dur bakayım dedim aldım kitabı okudum.
1 haftada 3 kitabı bitirdim. Kitap bitince böyle oldum.

Şimdide elimde Diana gabaldonun kitabı var. Uzun bir seri ve kalın kitaplar. Dizisini izliyorum beğendim şimdi kitaplarını biriktiriyorum çok pahalıya mal oluyor. Toptan okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…