- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Kız alay etmeyinhayalim bahçeli ev , madem olmuyo 2 karış yeri bahçe niyetine kullanayım dedim
Balkon mutfakta.Ev çok güzelmiş Sovr kocaman gibi
Balkon göremedim küçük dmeiştin ama olsun o kadar kusur kadı kızında da oluriyi günlerde oturun
Siteye girince çok amaçlı dolap yaz site içi arama yap çıkariş yerinde yasaklı site. akşam eve gidince bakıcam ey dost
banyo bölümündeSiteye girince çok amaçlı dolap yaz site içi arama yap çıkar
Senin baban ne seni ne başka bir insanoğlunu önemsemiyor
Baban insanlıktan çıkmış gibi, üzgünüm ama bu böyle
O arkadaşlarıyla da kafa dağıtıyo diye gidiyo, kendi keyfi için
Senin kayınpederi tanımıyo etmiyo yayılamaz öyle , aman sıkıcı ziyarete ne gerek var deyip gitmiyo
Sorun sen ya da diğerleri değil, sorun babanın bencil kafasında. Öldü say, millete karşı gölgesi var yeter de geç
Çok düşünme, kendine edersin. Adam gamsız sen ondan önce yaşlanırsın, salla gitsin
Malesef nişan arifesinde oluyor böyle şeyler.
Rabbim hayırlısını versin, içinizi ferah tutun.
Ne diyeceğimi şaşırdım ben de, bende çok çalkantılı nişan dönemi geçirdim.
Hem kendi ailem hem de eşimin ailesi tarafından.
Ama geçti gitti, insanda iz bırakmıyor değil, arada geriye sarmıyor değilim, ama artık unutmam gerektiğini anlıyorum.
Nişanımı, çeyizimi, düğünümü ben kendim yaptım. Annemin babamın maddi bir katkısı olmadı.
Manevi olarak destekler hep, hep oldular, maddi imkanlar elverse, maddi destekte olurlardı belki.
Fakat bana kendi ailem bir tencere takımı aldı (anacağım sağolsun) bir de düğünde ne takı taktılarsa o.
Onun haricinde birşey almışlıkları yoktur.
O yüzden pek bana karışmazlar. Evlilikte öyle gidiyor sonra, nasılsa hiç birşeye karışmadıkları için, haneye de karışma huyları olmuyor bir noktada.
Evet, düşün onu bile izleyemedim yani...
Ama True Blood'un sezonunu bitirdim sanırım.
En son sezonun hangi bölümünde kaldım onu bile hatırlamıyorum ama bittiğini varsayıyorum.
Bir gün geçmişe döner ona da sararım belki...
Fakat hamile iken izleme kriterleri yüzünden izlenecek diziler kısıtlanıyor malesef...
Zaten hep öyleydi. Gölgesi yeter demek istemiyorum. Gölgesi zarar veriyor bana. Zaten dün benim için öldü. Vicdanen ana baba diyorum yüreğim el vermiyor demeye. Öte yandan öldü işte. Zaten hiç car olmadı.
Benim kız kardeşim kaçarak evlendi ve bir senedir ayrı yeni boşanıyorlar. Biraz babamın ders alması beklerdim ama yok yani.
Bende herşeyimi kendim aldım zaten.
Karşı tarafın ailesi benim değil ailemin yaptığını görmek istiyor ama ben tavrımı koydum zaten. Kaç yıldır çalışıyorum kazanıyorum kendi paramla gönlüme göre alıyorum dedim konu kapandı. Ben zaten beklentisiz çıktım yola. Fakat sonrada yapacağım edeceğim dediği şimdi yan çizdiği gibi sıkıntı oluyor. Başta duruşumu bozmasaydı böyle sıkıntı olmayacaktı.
Bir dostun dediği gibi adam sadece beni değil kimseyi sallamıyor. Diyorum var anneme Allah uzun ömür versin. Babam uzun yaşarsa düşse artık arkama dönüp bakmayacağım. Satsın mal varlığını bağışlasın darülacezeye ölene kadar yaşasın orada. Yine sinirlendim.
True Blood geçen yaz final yaptı ama kitabı devam ediyor diye biliyorum.
Bende o dizinin kitabını bir türlü sevemedim.
Ay reismler sonradna çıktı bende
bu çok güzelmiş,
Bende bu var bizim mutfakta, ama taşınacağım ev bu masanın rengiyle uymuyor.
Sizce nasıl bunu beyaza boyayabiliriz?
İkea'nın masif ahşap, sonradan çıkma yapar mı acep?Ay reismler sonradna çıktı bende
spreyle olur sanırım
Boyama bende hiç yapmadımİkea'nın masif ahşap, sonradan çıkma yapar mı acep?
Ben hiç denemedim bilmem de böyle ıvır kıvır işleri...
Belki bu masayı balkona monte ederiz, başka bir masam var Tchibo'dan almıştım ama o da ahşap renginde, belki onu boyarım. bilemedim...
Eskiden çok becerikliydim de eski becerim kalmadı ki artık...Boyama bende hiç yapmadım
Araştır istersen millet sütüne çiçek böcek bile yapıyo dekupajla
Tekrar eski cevherlerini sergilemenin vaktidir bence : )Eskiden çok becerikliydim de eski becerim kalmadı ki artık...
Bunun aynısı
fakat rengi bu
2 de sandalyesi var
boyayıp mobilyayı da rezil etmek istemiyorum tabii.
Çünkü sağlam şeyler...
Olabilir aslında...Tekrar eski cevherlerini sergilemenin vaktidir bence : )
Ya işte, iki ürün de çok kaliteli.ben boya yaptım.
ablamın sehpahalını zımparaladık.
sonra polisan x birşeydi onla boyadık.
sonra sprey vernik sıktık.
oldu mu? oldu ama orjinal olmadığı belli. bend eboya işlerine sıfır alacağın bir üründe girme.
bundan bizde var. çok kullanışlı en güzeldie pratik yer kaplamıyor
Yeni eve yeni souvvenir lazımOlabilir aslında...
Kesinlikle...Yeni eve yeni souvvenir lazım
bu çok güzelmiş,
Bende bu var bizim mutfakta, ama taşınacağım ev bu masanın rengiyle uymuyor.
Sizce nasıl bunu beyaza boyayabiliriz?
Boşver herşeyde vardır bir hayır, o kadar sıkma canını ve sinirlenmede.
Ne güzel kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun, o kadarı da yeter sana.
Dediğin gibi bencil insanlar aile olarak birinci derece dahi olsa, varsın dursun oldukları yerde.
Kimseyi de üzmesinler incitmesinler...
True Blood kitabını hiç okumadım, normalde kitap okumayı çok severim, fakat kitaplarımıı satışa çıkartmak zorunda kaldım.
Kitaptan hiç takip etmediğim için TV'de izlediğim için eminim kitabını bende sevmeyeceğimdir.
Ama kitaptan başladığım birşeyi de TV'de görünce hoşlanmıyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?