Sahura kalktığı için ayılamıyodur haha@missburc nerelerdesin
Dün akşam haberlerde kadının bir tanesi keçe bebekten 2.000 TL kazanıyormuş onu dinledim aklıma direk sen geldin.Selam gençler
Bir-Dost yorgun
Dün eşim iftar yemeğine gidecekti şirketle
Bende kızımla dışarda çok rahat edemiyorum diye , samimi olduğum kuzenimi bize çağırdım
12 buçukta eşim geldi, kuzeni eve bıraktık 1 de sızdık
Çok yorgunum çoook
Gözler nanay
Görmedim de millet çöp yapsa kar ederDün akşam haberlerde kadının bir tanesi keçe bebekten 2.000 TL kazanıyormuş onu dinledim aklıma direk sen geldin.
Ama kadın hakikaten becerikliydi, haberler de gördün mü bilmem...
Amin inşallah teşekkür ederim.
Salam ve sosislerde E120 var
Biliyorum , yıllardır ağzıma sürmedim , evime hayatta sokmam hele çocuklarıma kesinlikle yedirmedim. Ama dün orucun etkisi miydi neydi bilmiyorum. Resmen hamile gibi aşerdim, eve giderken ufacık aldım, çocuklar görmesin diye de sahurda yedim. Eşimin karşımda "ığğ nasıl yiyorsun "demesine rağmen
Yok ama kadın hakikaten sanat döktürüyor öyle diyeyim sana.Görmedim de millet çöp yapsa kar ederbenden bi cacık olmaz
Aklıma gelmedi değilBiliyorum , yıllardır ağzıma sürmedim , evime hayatta sokmam hele çocuklarıma kesinlikle yedirmedim. Ama dün orucun etkisi miydi neydi bilmiyorum. Resmen hamile gibi aşerdim, eve giderken ufacık aldım, çocuklar görmesin diye de sahurda yedim. Eşimin karşımda "ığğ nasıl yiyorsun "demesine rağmen
aa hoşgeldin. sen mutfakta baya tecrübelisin. faydanalım senden
Neden hayırdır?selam vikvikler
fırtına öncesi patlayacak bomba gibiyim hadi bakalım hayırlısı
Menapozdandır...Apartman olsa anlıycam da müstakil ev. Yoldan araba bile geçmiyo öyle sakin sessiz bi yer. Yaşlı başlı kadınsın yat uyu dimi
Çooookkk teşekkür ederim...SouvveniR hadi gözün aydın
Hayırlara vesile olsun yeni ev inşallah
Ev sahibi kıl biraz ama sağlık olsun
şimdi de aklıma bişi gelmedi. olunca etiketlerim :)Her türlü faydalanabilirsiniz canım :)
iş yeriyle ilgili. geçen sen baya tartılmıştık müdürle..Neden hayırdır?
O işi ben yeterince yapıyorumşimdi de aklıma bişi gelmedi. olunca etiketlerim :)
Aklıma gelmedi değil
yanlız değilsin artıkO işi ben yeterince yapıyorumhukuk konularında
Bi de yemeği bindirme
Yapamaz, o kapasite yoksa yapamaz.şimdi de aklıma bişi gelmedi. olunca etiketlerim :)
iş yeriyle ilgili. geçen sen baya tartılmıştık müdürle..
sanırım yine aynı olacak.
ben görevim olmayan çok şey yapıyorum. ünvanım gereği yapmaman gerek şeyler..
sonra bakıyorum PC kullanmasını bilmiyor diye ortada elini kolunu sallaya sallaya dolaşanlar var. yahu 6 ay olmuş insan kopyala yapıştır da mı yapamaz..
Allah hayırlısını versin diyelim o zaman senin için...Ayy dur daha 19 aylık az daha vaktim var sanki ikinci için..Allah isteyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?