- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bide liste tutalım.kk nın hamam günlüğü diye de topik açalım hep beraber gidelim
bide liste tutalım.
gitmeyenlerin haftada bir belirtmesi gerekiyor.
yoksa topikten atılır
hamama giden varmı
Veriyorlar ama ben hic kullanmadim. Bikini ustune sort cektim. Cok rahatti. Pestemalle ugrasamadik. Haftaici aksama dogru sakin oluyordu.peştemal veriyorlar değil mi?
giderken yanımıza havlu,terlik başka ne almamız gerekiyor
ablam yeğenimi de getirmek istiyor 1 yaşında. ben getirme çocuk boşuna terlemesin dedim
kir durumuna göre değişiroo hemde haftada bir mi gidilecek
yok hamam.sadece hamam mı yoksa ılıca tarzı bir yer mi?
kız bebek. 1 yaşında.Veriyorlar ama ben hic kullanmadim. Bikini ustune sort cektim. Cok rahatti. Pestemalle ugrasamadik. Haftaici aksama dogru sakin oluyordu.
Ayy cocuk mevzusunu bilemiycem yas siniri nedir. Oglan mi?
Ooo dugunden once muhakkak git. Ve bence aylik ağda olayindan once veya sonra gidilmeli. Resmen vücut yenileniyor.Kıskandım şuan. Düğünden önce gidecek birilerini bulayım bari
Ooo dugunden once muhakkak git. Ve bence aylik ağda olayindan once veya sonra gidilmeli. Resmen vücut yenileniyor.
Bebe bunalabilir iceride sicaktan. Gerci suyu seviyo cocuklar.yok hamam.
kız bebek. 1 yaşında.
bende peştemal kullanmak istemiyorum.
aynen bizde hafta içi gidicez
Bebe bunalabilir iceride sicaktan. Gerci suyu seviyo cocuklar.
Ahahahha oyle gibi.Öncesi sonrası yapsak kesin renk farkı belli olur diyorsun
Yaa lazere başladım aslında ağdaya katlanamıyorum
Y yesil_zeytin_ hamam diyorsun ama havuzlu diyorsun, neresi burası?
ben gölcükte giderdim bir yere, çok ferahtı, oğlumu da götürürdüm, o çocuk havuzunda oynardı ben havuzda dolanırdım.
hamam kısmı ayrı bölmedeydi, bende astım var, ben çok bunalıyorum öyle yerlerde, hamama sadece girip kısa bir banyo faslı yapıp çıkardım hemen.
gölcüktekine arkadaşım sık sık gidiyor yüzme yerine.Y yesil_zeytin_ hamam diyorsun ama havuzlu diyorsun, neresi burası?
ben gölcükte giderdim bir yere, çok ferahtı, oğlumu da götürürdüm, o çocuk havuzunda oynardı ben havuzda dolanırdım.
hamam kısmı ayrı bölmedeydi, bende astım var, ben çok bunalıyorum öyle yerlerde, hamama sadece girip kısa bir banyo faslı yapıp çıkardım hemen.
nayn babytropikal cafenin oradaki havuzlu yer mi
1 saat icin 12.5 odemistik. Simdi ne durumda bilemiyorum tabi.ayyy canim gitmek istedi..bunalır bence hiç gerek yok
kaç saat kaldınız siz.
20TL dedi. extra istersek fiyatta extra.1 saat icin 12.5 odemistik. Simdi ne durumda bilemiyorum tabi.ayyy canim gitmek istedi..
Saunaya ekstra ucret veriliyor muydu hatirlamiyorum. Girmemle cikmam bir olmuştu. Arkadaslarim giriyodu ama.20TL dedi. extra istersek fiyatta extra.
ama nekadar kalınacağını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?