Bi bana mı değişik geldi
Bi bana mı değişik geldi
Ben aldım kendi evimde tıktım makineye sonra yerleştirdim
Durulama kurulamaya gerke kalmadı
Hangisi pratik bilmem ama 40 yıl düşünsem önce yıkamak aklıma gelmez, çeyiz mağazadan yeni gelin evine geçti bende direk
ha ha Cübbeli Ahmet hoca demiş ya kafamı kızdırmayın teravih namazını 34 rekata çıkarırım diye,
huyuna gitsek de ramazanı kısaltsa diyorum,
şöyle 20 haziranda falan direk bayrama başlasak, olur mu ki...
Bir-Dost sen seversin böyle işleri;
https://kadinlarkulubu.com/haber/bi...hayat-kolaylastiran-21-zahmetsiz-ipucu-715872
Lafı cımbızlamışlardırha ha Cübbeli Ahmet hoca demiş ya kafamı kızdırmayın teravih namazını 34 rekata çıkarırım diye,
huyuna gitsek de ramazanı kısaltsa diyorum,
şöyle 20 haziranda falan direk bayrama başlasak, olur mu ki...
Lafı cımbızlamışlardır
O hoca espriyle karışık cevaplar veriyo abuk subuk soru soranlara abuk subuk bi cevap küt diye yapıştırıyo
Çakma hocalardan iyidir bence
Mesela biri demiş ki
Hocam cemaatle namaz kılmak sevap diyorlar ama camiye gitmeye üşeniyorum televizyondan açsam da öyle kılsam cemaatli kıldım sayılır mı
Cübbeli Ahmet Hoca'nın cevabı
Tabi efendim siz bu kafayla buzdolabının üstüne siyah örtü örter, kabeyi tavaf bile edersinizçok gülmüştüm
Bi de şey demişti meselaÇok iyi yaa
Bi de şey demişti mesela
Sabah namazından alamadığın nuru hıyardan bekleme( gözünün üstüne salatalık koyuyolar ya hani )
Bi de şey demişti mesela
Sabah namazından alamadığın nuru hıyardan bekleme( gözünün üstüne salatalık koyuyolar ya hani )
Lafı cımbızlamışlardır
O hoca espriyle karışık cevaplar veriyo abuk subuk soru soranlara abuk subuk bi cevap küt diye yapıştırıyo
Çakma hocalardan iyidir bence
Mesela biri demiş ki
Hocam cemaatle namaz kılmak sevap diyorlar ama camiye gitmeye üşeniyorum televizyondan açsam da öyle kılsam cemaatli kıldım sayılır mı
Cübbeli Ahmet Hoca'nın cevabı
Tabi efendim siz bu kafayla buzdolabının üstüne siyah örtü örter, kabeyi tavaf bile edersinizçok gülmüştüm
Kesinlikle öyle.Bana mantıklı ve eğlenceli geliyo bu tarz cevapları
Ne desin böyle soruya, adam da haklı
Aynı bea ne olsun yat kalk iftar sahur işe gel : )Kesinlikle öyle.
Hazır cevap oluşu zaten sempatik...
ne var ne yok?
Günaydın gençler
Bende açılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?