Diyet topiklerine giriyorum evet diyet listelerinde öyle şeyler var ama diyet grupları kısmı gerçekten çok faydalı. Disyetisyene gitmeden çok güzel kilo veren insanlar tanıdım. çoğu atmasyon.
Siyaset topiğine hiç girmemiş. Sanırım siyaset yapamayacağımızı yada birilerini kızdırmaktan korkmuş.
BDV içinse bahsettiği tarzda yorumları hatırlar gibiyim ama hatrı sayılır ölçüde BDVyi takip ettiği kesin.
Estetik kısmı için bir şey diyemem ama Genel olarak kadınnları anlatışı bence çarpık olmuş.
Çalışmamayı teşvik pek fazla görmedim mesela.
Normalde bana ters tepiyor. Yeme diyince yerim ye derse yememÇocukken bende gizli tutardımküçüksün sen tutma derlerdi ya
Ben inada biner tutardım
Bana yapma denmez arkadaş, ters teper
Babanın kafa dandiniNormalde bana ters tepiyor. Yeme diyince yerim ye derse yemem
Geçen sene şey ded babam hava çok sıcak tutma günahını bana yazsın Allah dedi
Deli misin niye tutuyorsun diyor.
Sayesinde daha çok sevaba giriyorum.
Babanın kafa dandinisipairşle günah sevap yazdırıyo baksana
Kendi haline bırak
Selam canım, valla taşınmadık tam ama %90 mutfak taşındı diyebilirim.SouvveniR taşınmışsın hayırlı olsun
İnceden inceden de enişteyi gazlıyosuniyi gelir inşallah hepinize bu yeni ev
Hadi bir kere olur da ikinci aynı yanlışlık nasıl oldu ilginçSelam canım, valla taşınmadık tam ama %90 mutfak taşındı diyebilirim.
Sen ne oldu haftasonu bir bilsen... Allah yardım ediyor işte.
Haftasonu eşim anne-babasını eve götürdü.
Bizde evde eltimle koli yapıyoruz, çocuklar koşturuyor falan.
Derken ev telefonu çaldı, eşim arıyor. Açtım alo alo dedim onların sesi geliyor ama belli bilerek aranmamışım.
Kapattım telefonu. Ardından bi süre geçti bi daha çaldı.
Dedim arıyor bu sefer herhalde, bekledim alo alo dedim yine ses yok.
Bu bir işaret herhalde bir dinleyeyim dedim.
Dinlemez olaydım...
Kayınvalidem ve kayınpederim boş evi gezerken verip veriştiriyorlar.
Speaker'a aldım, eltime de ses çıkartma dedim sesli dinliyoruz.
İkimizin de ağzı açık kaldı...
Hadi biliyordukta, bu kadarını bilmiyorduk yani....
Allah'ından bulsun, nasıl oğluna neler diyor neler.
En son eşim şu cümleyi kurdu "yeter artık anne, yeter... hayatımı mahvettin benim yeter... " sonrasında da telefonu kapattım zaten... Eşim eve geldiğinde de telefonunun evi aradı, herşeyi duydum. Allah sana kolaylık versin başka birşey demiyorum dedim ve kapattım konuyu. Lafını da bir kelime daha etmedim.
2 gündür de eşimin suratı asık. Motive olsun mutlu olsun diye uğraşıyorum hiç, sıfır.
Sanırım boşu boşuna taşınıyoruz. Annesi sağolsun adamın bütün hayat neşesini söktü aldı içinden.
Selam canım, valla taşınmadık tam ama %90 mutfak taşındı diyebilirim.
Sen ne oldu haftasonu bir bilsen... Allah yardım ediyor işte.
Haftasonu eşim anne-babasını eve götürdü.
Bizde evde eltimle koli yapıyoruz, çocuklar koşturuyor falan.
Derken ev telefonu çaldı, eşim arıyor. Açtım alo alo dedim onların sesi geliyor ama belli bilerek aranmamışım.
Kapattım telefonu. Ardından bi süre geçti bi daha çaldı.
Dedim arıyor bu sefer herhalde, bekledim alo alo dedim yine ses yok.
Bu bir işaret herhalde bir dinleyeyim dedim.
Dinlemez olaydım...
Kayınvalidem ve kayınpederim boş evi gezerken verip veriştiriyorlar.
Speaker'a aldım, eltime de ses çıkartma dedim sesli dinliyoruz.
İkimizin de ağzı açık kaldı...
Hadi biliyordukta, bu kadarını bilmiyorduk yani....
Allah'ından bulsun, nasıl oğluna neler diyor neler.
En son eşim şu cümleyi kurdu "yeter artık anne, yeter... hayatımı mahvettin benim yeter... " sonrasında da telefonu kapattım zaten... Eşim eve geldiğinde de telefonunun evi aradı, herşeyi duydum. Allah sana kolaylık versin başka birşey demiyorum dedim ve kapattım konuyu. Lafını da bir kelime daha etmedim.
2 gündür de eşimin suratı asık. Motive olsun mutlu olsun diye uğraşıyorum hiç, sıfır.
Sanırım boşu boşuna taşınıyoruz. Annesi sağolsun adamın bütün hayat neşesini söktü aldı içinden.
Hadi bir kere olur da ikinci aynı yanlışlık nasıl oldu ilginç
Allah'ın sopası yok
Eşin geç te olsa eğriyi doğruyu ayırt ediyor gibi
Hayırlısı olsun
Valla hayırlı olsun yeni eviniz.
Duyduklarınız içinde gerçeğin malumu olmuş. Duyacağınız varmış. Eşinin neyin ne olduğunu anlıyor olması iyi bir şey.
Aman bişey deseniz ne olacakEvet herşeyde vardır bir hayır diyorum ben de.
Nasip kısmet artık, daha neler görüp duyacağız Allah Bilir...
Kayınvalidem Cuma akşamı eşimin abisine beni ve eltimi şikayet ediyordu.
Sanki onca terbiyesizlikleri biz yaptık.
Biz mutfaktayız eltimle, kayınvalidem eşim ve kaynım salondalar, yüksek ihtimal eşimin abisi kayınvalideme "hayırdır niye taşınıyorlar şimdi, sizle mi bir problemleri var" dedi.
Kayınvaidemin tepkisi şu "ben ne yaptım ki? ben ikisine de birşey yapmadım. Ben manyak mıyım oğullarımın yuvasını kurayım, benim tek suçum sizin anneniz olmak, başka suçum yok zaten benim" ve ardından tartışmaya mahal verecek bir ton laf. Benim çocuğuma da bakıyormuş, evimi de temizliyormuş, yemeklerimi de yapıyormuş... Ben niye görmüyorsam bu yaptıklarını, hayır yapmasın zaten beklentim yok, bari yapmadığını "yapıyorum" deme...
Bu arada eşim de kayınvalidemin yanında oturuyor.
Abisi de "tamam uzatma, problem ne ki o zaman, niye bu kadar tepkilisin, tartışma yaratma" dedi.
Kayınvalidem de ki cevap "tartışmak ne haddime benim, ben tartışamam ki zaten, ne haddime!"
Böyle bir insanla uğraşıyoruz işte...
Eşimin bu konuşmalar arasında sadece yüzü kızardı uzaktan gördüğüm, hiç ses çıkartmadı. Sanırım kayınvalide bizim mutfakta değil balkonda olduğumuzu sanıyordu, ondan öyle ver yansın konuştu.
Bizde mutfaktan çıkıp, birşey demedik kavga çıkmasın diye, balkonda eşimin teyzeleri vardı kahve içiyorlardı. Durduk yere huzursuzluk olmasın dedik. Sesimizi çıkartmadık.
Evet herşeyde vardır bir hayır diyorum ben de.
Nasip kısmet artık, daha neler görüp duyacağız Allah Bilir...
Kayınvalidem Cuma akşamı eşimin abisine beni ve eltimi şikayet ediyordu.
Sanki onca terbiyesizlikleri biz yaptık.
Biz mutfaktayız eltimle, kayınvalidem eşim ve kaynım salondalar, yüksek ihtimal eşimin abisi kayınvalideme "hayırdır niye taşınıyorlar şimdi, sizle mi bir problemleri var" dedi.
Kayınvaidemin tepkisi şu "ben ne yaptım ki? ben ikisine de birşey yapmadım. Ben manyak mıyım oğullarımın yuvasını kurayım, benim tek suçum sizin anneniz olmak, başka suçum yok zaten benim" ve ardından tartışmaya mahal verecek bir ton laf. Benim çocuğuma da bakıyormuş, evimi de temizliyormuş, yemeklerimi de yapıyormuş... Ben niye görmüyorsam bu yaptıklarını, hayır yapmasın zaten beklentim yok, bari yapmadığını "yapıyorum" deme...
Bu arada eşim de kayınvalidemin yanında oturuyor.
Abisi de "tamam uzatma, problem ne ki o zaman, niye bu kadar tepkilisin, tartışma yaratma" dedi.
Kayınvalidem de ki cevap "tartışmak ne haddime benim, ben tartışamam ki zaten, ne haddime!"
Böyle bir insanla uğraşıyoruz işte...
Eşimin bu konuşmalar arasında sadece yüzü kızardı uzaktan gördüğüm, hiç ses çıkartmadı. Sanırım kayınvalide bizim mutfakta değil balkonda olduğumuzu sanıyordu, ondan öyle ver yansın konuştu.
Bizde mutfaktan çıkıp, birşey demedik kavga çıkmasın diye, balkonda eşimin teyzeleri vardı kahve içiyorlardı. Durduk yere huzursuzluk olmasın dedik. Sesimizi çıkartmadık.
Okurken ben bile yoruldumaynen öyle doğru diyorsun.
Ben yoruldum zaten herşeyden...
Artık cevap verecek bir şey kalmamış. Herşey ortada. Bence iyisini yapmışsın. Sonuçta kadının değişeceği yok. Siz kendi işinize bakın yeni yuvanızda mutlu olursunuz inşallah.
Okurken ben bile yoruldum
Sana daha zordur
Az öz görüş, başka da yapacka bişey yok
Artık hep annen bakacak, yakın diye akşamları kendi evine geçecek dimiEv taşımaya veriyorum şimdilik kendimi kafamı iyi dağıtıyor.
Eve gidip hangi kolileri halletsem, neleri hurçlasam onun derdindeyim. O yüzden problem yok aslında.
Annem de 2 gün bende Allah'ın izniyle. Cok daha iyi olacak hayırlısıyla.
Bende öyle hatırlıyorumdarkmore geçen bakıcı mevzusunda söylemeyi unuttum sana, bugün bdv de konu açılınca aklıma geldi.
3 tane pilot ilde bakıcı konusunda devlet yardımı var, Bursa da bunlardan biri diye biliyorum.
Bir araştır derim.
http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2015/03/26/calisan-anneye-bakici-parasi
Bende öyle hatırlıyorum
Bende İstanbul var mı diye baktım , büyükşehir sözde ama yoktuballı çıkacak muhtemelen.
hadi bakalım.
ben 2. planlarken bir umut bakmıştım da benim ilde geçerli değil bu uygulama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?