Braun face bakıyodum sizce nasıldır ya
Çok yok benim ama çoluk çocuk iş derken uğraşamıyorum dudak üstümle..
Veet depilasyon aldım gittiBraun pahalı oluyor ama genelde dayanıklı oluyor. Gerçi bu ürün hakkında hiç fikrim yok.
Benimde böyle bir şeye ihtiyacım var.Lazere başlamıştım ama yaz geldi yalan oldu. son iki seanstır hiç dökülme olmadı sinir oldum başladığım noktaya geri döndüm resmen
Bi de sen çeyiz diziyosundurBraun pahalı oluyor ama genelde dayanıklı oluyor. Gerçi bu ürün hakkında hiç fikrim yok.
Benimde böyle bir şeye ihtiyacım var.Lazere başlamıştım ama yaz geldi yalan oldu. son iki seanstır hiç dökülme olmadı sinir oldum başladığım noktaya geri döndüm resmen
Bi de sen çeyiz diziyosundur
Evidea diye bi site var ve bugün kargo bedava, istersen bi bak
Ben daha önce banyo paspası ve wc kağıtlık filan ordan almıştım
Bunları çok beğendim
Balkona birine pattis birine soğan biri içerde lazım
Dağınıklığı önlüyo böyle şeyler
Eki Görüntüle 1849735
Bi de bunu aldım
Katlanıyo kaldırabiliyosun
Oyuncak sepeti de olur kirlilik te olur
Gelsin bakacam bi
Eki Görüntüle 1849737
Kapalı dolaplara kaldırmadıkça unutmamBende alacağım bunlardan. Ortalığı çok güzel topluyorlar
Heryere bir şeyleri koyup saklayıp sonra unutmuyor musun
Kapalı dolaplara kaldırmadıkça unutmam
Unutuyosam zaten önemli değildir
Ben bikaç ayda tüm gardrbu elden geçiririmYaa bazen diyorumki bir yere koyup unuttuğum şeyler kendi kendine çöpe gitse de yer kaplamazsa
Özellikle kıyafet konusunda böyle oluyor
Ben bikaç ayda tüm gardrbu elden geçiririm
Giyilmeyenleri atarım
Yeniyse ayrı koyuyoruz ihtiyacı olan alıyo
Kk da cetvelciler var , bi bakBenim hiç öyle şeylerim yok nasıl evi çekip çevireceğim bilmiyorum.
Kış gelince hurçtan aradığımı çıkarıyorum sonra onlarla idare ediyorum kalanı orada kalıyor. Bu sene sağlam temizlik yaptık. Bir sürü hiç giyilmemiş kıyafet dağıttık.
Evlenince kendime ders programı gibi iş programı yapacağım.
Öğrenecek çok şeyim var.
Kk da cetvelciler var , bi bak
Aman bende tembelim
Hatta ben dolabı ikiye böldüm yazlık kışlık. Hiç hurç murç işine bulaşmamak için
Ama dağılınca bi el atıyorum giymediklerimizi atıyorum, dolap ferahlıyo
Görsen çok nizamilerHaklısın şuan en çok cetvele ihtiyacım var.
Çok fonksiyonel. Çizelgeye nişanlımıda ekleyeyim yapmayıncada çetveli fırlatırım kafasına yani
Görsen çok nizamiler
Ben böyle düzen görmedimher hafta yeni görev veriliyo topikteki herkes uygulayıp foto çekip atıyo
Kaynanaya mı yerleştirdin mi diyosun eve miOo selam hoşgeldin. Nasıl yerleşebildin mi :)
Kaynanaya mı yerleştirdin mi diyosun eve mi
Kaynanaya mı yerleştirdin mi diyosun eve mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?