Vikviklemek Hakkında Herşey :)

eczane mi ? bak hiç aklıma gelmedi olabilir aslında..
bir milyoncu yok yahu buralarda o aklıma gelmişti ..
marketlerde de yok .. nerede satılıyor bu meret bulamadım
Buz muz hastaya lazım
Bence eczanede bulunmalı
Ama görmedim almadım, bi sor sen
Geçmiş olsun

Buz deyince aklıma geldi
Ben geçen antredne mutfağa doğru koşuyodum evde
Antre karodan bizim, süpürgeliği de öyle. Ayak parmağımın en küçğünü bi taktım antredeki süpürgeliğe , karo süpürgelik kırılmış
Oha
Ben kızımın oyuncğaı dolandı ayağıma sanıyodum
Acısını sonradan hissettim
Dedim kesin alçılık hale geldim
Sonra baktım şükür iyiyim oynatıyorum filan
Omzumu da duvara çarpmışım mordu, şu an yeşerdi : )
Verilmiş - verilecek sadakam varmış
Kalebodur kırılır mı küçük parmakla, kırıldı cidden eşimde şok oldu
Dedim ayağını denk al

ahahha bence de denk alsın küçük parmağınla bunları yapıyorsan işaret parmağını falan düşünemiyorum
eczanede de yok bu arada.. kaldırıldı onlar dedi çocuk jel formata geçmişlermiş..

ahahha bence de denk alsın küçük parmağınla bunları yapıyorsan işaret parmağını falan düşünemiyorum
eczanede de yok bu arada.. kaldırıldı onlar dedi çocuk jel formata geçmişlermiş..
Arada böyle mesajlar veriyorum

Hadi ya tüh

Ben çıkıyorum, iyi akşamlar

Günaydın gençler

Benim annem onu bile demiyo, hiç bana çekmemiş
Ben vikviki öğreniyorum şaka maka

İyi şükür sen ?

BDV daha beter bunalıma sokmasın da : ) hoş geldin
Soktu valla :)):)) Napalim ama derdimize bi care bulamıyosak derdi olanlara yardım etmeye çalısalım

canım geçmiş olsun benim ufak geçen hafta sonu öyle oldu ama ishalde vardı..ateşte inatçı çıktı .. salgın varmış öyle dedi doktor bize..
Sagol canim size de cok gecmis olsun
Ben anlamadim valla nasil enfeksiyonmus bizimki. Dis cikariyor sandim doktora bile ucuncu gun goturdum. Dolayisiyla ilaca gec basladik simdi bekliyoruz ki gececek diye. İshal yok sukurler olsun sadece ates var.

Biz 2 yıl önce taşınmıştık
Ne halım uydu ne perdem , epey fark vardı
Sağ olsun çoğu hediye geldi , ev hediyesi diye
Benim perdem halım falan uyacak, bir kaç açık yer kalırsa da bakarım duruma göre, yaz günü olduğu için çok sorun yaratacak bir durum yok gibi... Hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…