Vikviklemek Hakkında Herşey :)

bırıne bırakabılmek cok buyuk bı rahatlık
ben kolık ve aynı zamanda o an cok hasta kız kucagımda topladım yerlestırdım perısan oldum tek basıma ayy ne zordu o gunler
cihangır en azından buyuk hemde bırakabılecegın bıyer var en azından ılgılenırler hemen ıslerını bıtırırsın mıs gıbı
ama sende kendını cok yorma dıkkat et yardımcı bı hanım alırsan cok rahat edersın

Ben Cevahir ve İskender dedim ama bakalım.
Hayırlısı artık ne diyeyim.

Kız olursa da Nurbanu diye düşündük...
kız muhtesem yuzyıl olmussunuz daaa

bıze doktor 2-3 defa erkek dedı dırek aklıma ali ismı geldı
dedım ali olmalı nıye bılmıyorum
kız olursa da ya ahsen ya nevra
5 . ayda kız oldugu kesınlestı ahsen dedık :)

Benim pek canımın kıymeti yoktur, başkasına iş emanet edince de rahat edemiyorum ya.
Pis bir huyum var malesef, bazen diyorum "ay uy" yapabilen bir kadın olaydım keşke.

Dün doğum yapan birine gittikte, imrendim resmen.
Ben Cihangir doğduğunda lohusalık bile geçirememiştim, elin kızı kıymetli vesselam, bir naz niyaz anlatamam...

Bizim ufaklık karnımdayken eşim hep "geliyor cihangir, şehzadem geliyor" diye severdi.
Bende hep derdim bak kız olursa sonra üzülürsün, yok üzülmem ama bu kesin erkek olacak dedi hep.
Nitekim Rabbim erkek nasip etti biz de ismini hem kulak alışkanlığından hem de eşim istediği için Cihangir koyduk...

eh şimdi Cihangir ismi ile uyumlu olarak Nurbanu olabilir veya Mihrimah, ikisinin de anlamı çok güzel.
Ama dediğim gibi kesin değil neticede.
Kız mı olacak erkek mi bilemiyoruz.

Erkek ismi içinde en kulağa hoş gelen Cevahir oldu benim için.
İskender de güzel bir isim, oldum olası severim ama genelde İskender ismindekiler biraz hayta oluyor...

hala öğrenemedin mi. bunun adı vikvik işte

kızlar bu arada ben fikrimi yazayım sübyan mektepleri konusunda.
ben de karşıyım.
çocukların yasakları öğrenmeye o kadar erken başlamasının farklı sakıncaları olacağı görüşündeyim.

bakma bakma
hamıleyken gezıyordum ben o topıklerde aynen su suratla

resmen ıstah acıyor yedırıyor ya
Bu SouvveniR varya bi de gitmiş sofra fotosu atmış ooo neler yok ki içinde
Akşam ablama devtliyim, bi çeşit tatlı kendi yapar eminim
Diğer menü de iyidir de ben sulu yemek pek sevmem
Bol hamurlu yağlı şeyler severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…