Vikviklemek Hakkında Herşey :)

hıc oyle hamurlu yaglı seyler secer gıbıde gorunmuyorsun halbukı ıncecıksın ne guzel
bende severım ama benım sevdıgım cok bellı oluyor

hıc oyle hamurlu yaglı seyler secer gıbıde gorunmuyorsun halbukı ıncecıksın ne guzel
bende severım ama benım sevdıgım cok bellı oluyor
Valla ben toplumda normal yedikleirmi yesem rezil oluyorum
Bi kez başıma geldi
Artık az yemeye çalışıyorum

Anlatmışımdır da sen yoktun sanırım
Benim en sevdiğim menü hamur işi tabağı oluyo ya gün gibi öyle

Ben yeni gelindim, kayınvalideme akrabaları gelecekmiş
Bizi de çağırdı
İşyerinden çıkıp gittim, akrabalarını da tanımıyodum zaten
Yumuldum tabağa
Bi kadın bana dedi ki ' hiç göründüğün gibi değilmişsin '
Sandım ki bi kusurum oldu ya da tavrım filan şaşırdım
Sonra baktım tabağımı kast ediyo, milletin full dolu bende son bi kurabiye kalmış
Rezi rüsva oldum çok utandım
Artık toplumda az yiyorum kibar kibar yiyorum

Geçen arkadaşım çağırmıştı iftara
3 kız arkadaştık, liseden beri görüşürüz
Dedi patlayacaksın sakin ol suyla bile şişiyo insan
Dedim yabancı yok diye saldım yoksa başıma şöyle bi olay gelmişti odur budur kibarcık takılıyorum
Koptular

yiii kız
yıyenden korkmayacaksın demısler :) bız yiyen ınsanı severız :)

Canim benim :) Nasi olayim cok yorgunum bu aralar yetisemiyorum biseye, ise baslamayi dusunuyodum ama 1 ay daha ertelemek zorunda kaldim su an kaldiramam tempoyu.. Ben de sizleri merak ediyorum...
aynen gerı ertelemekle ıyı dusunmussun suan cok zorlanırsın
bende de sebepsız bı gergınlık var
bayram gelıyor kayınvalıde mevzusu oofff cok darlandım cok
ates falan basıyor boyle karnıma agrı gırıyor
iyi olur ınsallah

ya kızlar
günaydın önce
bırsey sorucam
akıl verın bana

ben bayramda kayınvalıdemlere gıtmek ıstemıyorum esımde tamamen bana bırakıyor
ıstememekde cok haklısın ben de gıtmek ıstemıyorum napıcagımı sasırdım haklıyken haksız durumada dusmek ıstemıyorum ama gelmek ıstemıyorsan gel asla demem dıyor

bazı ugradıgım hakaretler var unutamıyorum 4 aydır da hıc bısekılde gorusmuyoruz
esıme sen gıtmezsen benım gondermedıgımı sanırlar senın kotu olmanı ıstemem sen gıt dıyorum
ama ben gıtmek ıstemıyorum

bı yandan dusunuyorum yanlıs mı yapıyorum bayram gıbı bı gunde gıtsem hıc muhattap olmadan 30 dk oturup kalksak mı
hıc gıtmesem sadece esım mı gıtse
yada ıkımızde mı gıtmesek
esım dıyorkı ben tek gıdersem senı ezmıs gıbı olurum oyuzden bende gıtmıyım ıcımden gelmıyor dıyor

napalım cok arada kaldım...
ısterım kı mesela kızımın dogum gununde ne bılım ozel zamanlarda bı araya gelelım...
gıtmezsem ipi tamamen koparmıs olucam
ya bılemıyorum cok bunaldım dogru dusunemıyorum

Belli ki basit bi küslük değil
Sen gitme
Oğlu gitsin bayrma kutlasın gelsin
Adet yerini bulsun

geçmiş olsun ya,
kötüymüş.
eşin her durumda gitsin bence, onun anne babası neticede, onun sorumluluğu var, sonra başlarına bir şey gelir de kendisi üzülür.
sen istemiyorsan gitme, ben olsam bayram gezmesi diye gider yarım saat oturur gelirdim. çocuk da var zaten, misafir falan olursa ortamda onu bahane edip kalkarsınız, işte uyku saatidir, şudur budur diyerek. bir de bayram olduğu için saçma konulara girilmez, atlatmış olursunuz hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…