Senin yaş kaçAy bir ara bende öyleydim çantamda yok yoktu. Hani uzun yola çıksam herşeyim yanımdaydı
Ama düzleştirici taşımakla olayı başka boyuta taşımış
Fırsat vereyim biraz haklısınYetişemiyorum hızınıza
benim çantamda genelde büyüktür ama hiç düzleştirici aklıma gelmemiştiOnun uzmanlık alanı da o
Bi makyaj yapar öncesi sonrası diye apışıp kalırsın
Biz ne vikvik biliyoruz ne makyaj, bizde iş yok
Senin yaş kaç
Vikvikin kaçıncı evresindesin
/editor-album&time=1462278212"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1462278212"}}}">
benim çantamda genelde büyüktür ama hiç düzleştirici aklıma gelmemişti
bu arada bende süslüyüm ama çok değil yani makyaj yaparım ama sade
sen niye makyaj yapmıyosun kardeş sevmiyor musun
He bildim seni şimdi : )Geçen gün deşifre olunca profilimdeki her bilgi yanlış artık
26 bitmek üzere. Ben ağutosta evlenip izmire gidecek olanım
Vikvik için daha vaktim var
Senin yaş kaç
rahat edemiyorsun demek ki olabilir tabiHem sevmem hem beceremem
Yüzüme bişey sürseler ( kuaförde filan ) gidip yıkarım
Ben çok beyazım, uymuyo bana en açık ton fondöten bile. Yüzüm sarı boynum beyaz oluyo
Güneş koruyucu krem kullanıyorum, yaz kış
Bi de rimel
Üşenmezsem heh bi de kalem
Eyelineer uzaktan severim ama kendim beceremem, sanki çinlilere benziyomuşum gibi gelironu da silerim o yüzden yapmıyorum
unutmuşum yazmayı bide ojesiz gezmem o derece severimHem sevmem hem beceremem
Yüzüme bişey sürseler ( kuaförde filan ) gidip yıkarım
Ben çok beyazım, uymuyo bana en açık ton fondöten bile. Yüzüm sarı boynum beyaz oluyo
Güneş koruyucu krem kullanıyorum, yaz kış
Bi de rimel
Üşenmezsem heh bi de kalem
Eyelineer uzaktan severim ama kendim beceremem, sanki çinlilere benziyomuşum gibi gelironu da silerim o yüzden yapmıyorum
Allık aslında güzel , elmacık kemiklerimden dolayı yüzüm dombili duruyorahat edemiyorsun demek ki olabilir tabi
bende rimel ve ruj çok severim, azıcık allık
Geçen gün deşifre olunca profilimdeki her bilgi yanlış artık
26 bitmek üzere. Ben ağutosta evlenip izmire gidecek olanım
Vikvik için daha vaktim var
Senin yaş kaç
He bildim seni şimdi : )
Hoş geldin yeni rumuzunla
Ben 29 yıllık Bir-Dost
izmire mi neresine acaba
Oje de siyah ya da beyaz severimunutmuşum yazmayı bide ojesiz gezmem o derece severim
süslü müyüm süslüyüm valla
evet allık dengeler ve hoş olur yavaş yavaş deneAllık aslında güzel , elmacık kemiklerimden dolayı yüzüm dombili duruyo
Allık sürsem dengeler aslında ama huyluyum biraz galiba
Kabak gibi ortadayım zaten bende bu gaga varken kim bilmezMerak etme bende seni biliyorum.
hoşbulduk
Düğünlerde bi kaç kez yapmışlığım var, fotoğrafta beğendim ama bikaç saat zor durudmevet allık dengeler ve hoş olur yavaş yavaş dene
canım benim ya bence sana öyle geliyordur, anladığım kadarıyla minyon bir yapın varOje de siyah ya da beyaz severim
Ama tırnak yapım çocuk gibi, hiç güzel değil. Kısa yapılı
Oje sürünce daha dikkat çekiyolar
Çaycı abla bana dmeişti ki küçük çocukların eline annesi oje sürer ya ona benzemiş
Bişey sürmezsem bari çok göze çarpmıyo
Bende bilmiyorumcanım benim ya bence sana öyle geliyordur, anladığım kadarıyla minyon bir yapın var
neden acabaMakyaj yaptığım gün çok yoruluyorum. Özellikle ertesi gün çok kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?