Niye o kadar mı zor yapmasıMakyaj yaptığım gün çok yoruluyorum. Özellikle ertesi gün çok kötü oluyorum
orada mı yaşayacaksınızMenemen merkez
benimde eller ayaklar boyuma göre küçüktürBende bilmiyorum
Boyum fena değil
Ama elim ayağım minik
Bizde staja geldikNapynuz kız burda vıkvıklemek ne demek bırı bana da anlatsın yaaa :)
bilsek anlatcaz ama bizde bilmiyoruz kiNapynuz kız burda vıkvıklemek ne demek bırı bana da anlatsın yaaa :)
Tırnak yapın güzeldir ama bende o da yokbenimde eller ayaklar boyuma göre küçüktür
bende öyle buluyordum manikürle biraz daha uzun görünür oldu tavsiye ederimTırnak yapın güzeldir ama bende o da yok
İnce uzun değil tırnak yapım kısa
aynenn
Video filan yazıyo sende bişey mi yükleyecektinfetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1462279613"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1462279613"}}}">
aynenn
orada mı yaşayacaksınız
neden acaba
Niye o kadar mı zor yapması
Sen benden betersin demek ki
Bende bi de güneş koruyucu varZaten benim makyaj olayım rimel ve göz kalemi sürmek o bile fazla geliyor. İşte alışmadık .... don durma misali
fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1462279613"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1462279613"}}}">
aynenn
neden ezikliyorlar ki gayet güzel bir yer benceEvet, herkes biraz ezikliyor, bir karşıyaka, konak değil ama mahallemi çok sevdim ben küçüklüğümdeki gibi
rimel gözümü yoruyor cildim nefes alamıyor falan filan
Zaten benim makyaj olayım rimel ve göz kalemi sürmek o bile fazla geliyor. İşte alışmadık .... don durma misali
Bende el fotom yokbende öyle buluyordum manikürle biraz daha uzun görünür oldu tavsiye ederim
Bizde staja geldik
bilsek anlatcaz ama bizde bilmiyoruz ki
Öğrenirsen bize de anlatTamam bakalım takıpteyım belkı ucuundaan kıyından bende bişiler kaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?