GünaydınnnGunaydin millet
Kim ki annemin kulturune dinine saygi gosterir ve gereken bayramlarindaki davetlerine gider, ben onlarin ramazanina kurban bayramina giderim.. Gerisini telefonla bile aramam.. Esimin ailesini sadece ve sadece esim ve artik oglum icin ariyorum.. Kv de horozlanmasin o babaanneyse ben anneyim.Dogdugunda dedim kimse unutmasin bu cocuk benim karnimdan cikti. Ben ne dersem o!!!İşin güzel tarafı eşin seni ezdirmemiş ve güzelce cevap vermiş "napabilirim herşey karşılıklı" diye...
Zaten üstüne denilecek birşey yok, sen doğru olanı yapmışsın.
Ne kadar saygı o kadar karşılık, ne kadar sevgi o kadar karşılık şeklinde bakıyorum ben de artık.
Biz zamanında "saydık" ta ne oldu, adamın tepesine biniyorlar sonra.
Az görürsün öz görürsün.
Benim kayınvalidem de aynısını yapıyor oğlunu torununu kayırıp ben dış kapının dış mandalı şeklinde kalıyorum.
Sanki o çocuk kendi kendine doğdu...
Esim beni kayiriyo neyse ki, bazen cizgiden sapacak oluyo veriyorum ayarini geri.. Ozur dilemezse gorusmem, evime sokmam, torununu da zor gorur. Simdi ici icini kemiriyo torunumu nasi gorurum ne zaman gorurum diye. Esime 'emen bebegi senle yollarim saniyosa ruyasinda gorur ben nereye oglum oraya' dedim ses edemiyo. Bi kere annemin esime ufak bi hatasi oldu actim ozur dilettirdim o yuzden kim ne hakediyosa oTakma kafana, bazen böyle mesefeler koymak iyidir.
Ben hep alttan alan taraf oldum mesela bizim ilişkilerde, kimse kıymet bilmedi.
Bu kıymet bilmeme konusuna eşim de dahil.
Bazen görüşmemek görüşmekten daha hayırlı.
Şimdiden gelecek doğum günün kutlu olsun.
Benim anlamadığım iki farklı kültürdesiniz, bunu bugün mü öğrendi bunlar?
Zamanında zaten biliyorlardır muhakkak, ona göre davranmaları ve gelecekte olabilecekleri görmeleri gerekirdi.
Ama insanlar işte, işlerine geldiği gibi davranıp yaşıyorlar malesef.
Ozellikle o kisma sinir oldum. Al oglani getir ne demek ben bakicisi miyim o oglanin?? Bana soruyo musun ben izin veriyo muyum, razi miyim, emziriyo muyum diye.. Ya ozur diler ya torununu unutur. Annesi dururken babadan istiyo bebegi, sabah sabah sinirlendim yine..Hoş olmamış ama bu zaten olacaktı ha bugün ha yarın. Eşin gerekeni söylemiş. KV'nin yaptığı çok ayıp kendi oğlu özgür iradesiyle gitmemeyi seçmiş telefon açmış sana laf söylüyor.
Hele bebeğinle ilgili olan kısımında sonuna kadar haklısın. Dışlamaya çalışıyor ama eşin izin vermemiş.
Bence eşin senden yana destek olmuş. Onu da üzme elinden geleni yapmış aslında. Huzurunuz bozulmasın.
Ne konusucam bitti daha. Evime sadece torununu gormeye gelebilir ozur dilerse, ikna olursamesın sen yokken ne ısı var ne munasebet missburc
densız kadın...
ne demek sızın adetlerınıze ayak uydurmak zorundamıyız evet uydurmak zorunda tabıkı
cunku aıle oldunuz herseyınızı benımsemek zorunda
sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda
buyuk buyuklugunu bılırse kucuk kucuklugunu bılır
sınır oldum kadına koca ınsan yasından basından utansın ya
ayyy boşan kayınvalıden denhıc konusma o pis kadınla kız
Kim ki annemin kulturune dinine saygi gosterir ve gereken bayramlarindaki davetlerine gider, ben onlarin ramazanina kurban bayramina giderim.. Gerisini telefonla bile aramam.. Esimin ailesini sadece ve sadece esim ve artik oglum icin ariyorum.. Kv de horozlanmasin o babaanneyse ben anneyim.Dogdugunda dedim kimse unutmasin bu cocuk benim karnimdan cikti. Ben ne dersem o!!!
Esim beni kayiriyo neyse ki, bazen cizgiden sapacak oluyo veriyorum ayarini geri.. Ozur dilemezse gorusmem, evime sokmam, torununu da zor gorur. Simdi ici icini kemiriyo torunumu nasi gorurum ne zaman gorurum diye. Esime 'emen bebegi senle yollarim saniyosa ruyasinda gorur ben nereye oglum oraya' dedim ses edemiyo. Bi kere annemin esime ufak bi hatasi oldu actim ozur dilettirdim o yuzden kim ne hakediyosa o
Tesekkurler valla bebekli ilk dogum gunum bakalim nasi olcak
Ohooo ben bunları çok yaşadım...Ozellikle o kisma sinir oldum. Al oglani getir ne demek ben bakicisi miyim o oglanin?? Bana soruyo musun ben izin veriyo muyum, razi miyim, emziriyo muyum diye.. Ya ozur diler ya torununu unutur. Annesi dururken babadan istiyo bebegi, sabah sabah sinirlendim yine..
Evden kovarim hepsiniOhooo ben bunları çok yaşadım...
Bana sormadan çocuğu dışarı çıkartmalar, gezdirmeler.
Sonra bir gün oğlum düşmüş alnı ve burnu yara içinde.
Eve geldim ağlanmalar sızlanmalar...
Neler aktı köprünün altından...
Bende mi bu taktiği uygulasam...Evden kovarim hepsiniYapmadigim sey degil
Kaynin ne cahil bi adam ya kari gibi avrat agzi falan filan kendini adam mi saniyohah bende aynı seyı dusundum
demekkı normal olan benım
ya oyle bı kaosun ıcındeyım kı kımın dogru kımın yanlıs oldugunu kestıremıyorum
cogunluk o taraf herkes mı haksız demekkı bende hata var dıyordum hep ama burda kı herkes de benım gorusumde
erhana avrat agızlı dıyene bak dıyesım geldı kendısı kac agızla konusuyor acaba cahil cüheyla ya
bana resmen malzeme verıyorlar benım fıtne fesat yapmama gerek kalmıyorkı zatenkendılerı karıstırıyorlar herseyı...
Uygula, bi cinnet gecirip kovuyırum evden annem sana cariye mi dogurdu git napiyosan yap diye, ertesi gun donuyo. Hic yuz vermiceksin taviz yokBende mi bu taktiği uygulasam...
Ozellikle o kisma sinir oldum. Al oglani getir ne demek ben bakicisi miyim o oglanin?? Bana soruyo musun ben izin veriyo muyum, razi miyim, emziriyo muyum diye.. Ya ozur diler ya torununu unutur. Annesi dururken babadan istiyo bebegi, sabah sabah sinirlendim yine..
teyzeme vasi olacaktım.Senin ne mahkemen vardı ki?
Kafam karıştı şimdi??
2 gune gelır ınsallah sabun
baba sabuncu anne estetısyen olunca ortaya bu cıkıyor
yok sırke kokmazsın 1 kova suya yarım cay bardagı koysan ve onla durulansan super olursac kremıne falan gerek kalmaz
sampuanların hepsı zarar en az zarar veren dalın :)
aynen
Sana bişey diyeyim mi@WanHeda Canim kv ve ailesi ile ilk bayram kavgasini yaptikkSimdi bizim cagirdigimiz hic bi davete gelmedikleri icin ben ve ailem ramazan kurban gibi bayramlarda yemege kvlere gitmiyoruz. Bu sefer de cagirdilar aksam yemegine bizi ve ailemi ama gitmedik cunku onlar da gelmiyo. Esimle biz aileme gittigimiz icin ben de onlarin bayramlarina el opmeye oturmaya gidip kalkiyorum.. Bu bayram da oyle oldu erkenden gittik oturmaya fazla durmadik cunku gelen giden cok oluyodu oglani opmek sikmak isteyen ben de surekli huysuzlaniyo diye kucagimda tutuyodum. Iste bayramda aksama cagirdilar e ben esime dedim durumlari biliyosun, sen git sizinkileri gor diye o da daha yeni gordum gecen aksam gittim gerek yok dedi. Kv aradi esimi 'gelirken oglani da getir' diyo. Ben neciyim burda?? Annesinin olmadigi yerde emzikli bebegin isi yoktur.. 3 aylik bebegi nereye yolluyorum koca aksam? Esim gelmicem simdi deyince kiyamet koptu bagirdi telde sonra beni aradi sen bizden ne istiyosun torunumuzu goremicek miyiz oglumuzla bayram yemegi yiyemicek miyiz biz sizin adetlerinize ayak uydurmak zorunda miyiz falan e ben niye siizinkine uyduruyorum deyince kocamin ailesine hurmet edicekmisim derken ofkeden kipkrmizi oldum teli esime verdim ya sen susturursun ya cok fena kavga edicem. O da fazla sallamadi napabilirim anne her sey karsilikli uzatma fazla deyip kapatti. Yani aramiz su an kv ile yine kotu
Hosbulduk ciceemGünaydındarkmore hoşgeldin...
Kayınvaliden hem paragöz hem açık açık söyleyecek kadar utanmazkızlaaarrr benı kayınvalıde konumu bılıyorsunuz
2 gundur cok cıddı rahatsızdım felc oldum sandım boyun agrısından yuruyemedım nefes bıle alamadım allahım kabustu
sımdı yanınızdayım hemen anlatayım dedıkoduulllaaa dedıkoduullaaa
arife gunu kaynım aradı esımı
hıc alısverıs yapma aksam ustu sana gelıcem asagı kapıya ugrayacagım yukarı cıkmayacagım dıye
esımde ben evımın alısverısını yaparım ne dıyeceksen aksam konusuruz dedı
aksam 7 kaynım geldı 2 bın tl ye yakın alısverıs pamukdan tutun kıyafete kadar evın ıhtıyacı olan hersey
kayınpederım almıs kaynımla gondermıs beyfendı asansor kapısı onune bırakıp haber verıyor gıtmek uzereyken esım
sımdı mı aklınıza geldık al gotur bunları ıhtıyacım yok cok sukur dıyor
kaynım kendını buyutme banada aldı ramazan paketı verse ıs yerı kabul etmıcekmısın avradının agzıyla konusma dıyor
ıster atın ıster yiyin dıyor
erhan oruclu elı tıtreye tıtreye geldı bunu soyledı esyaları asagıda bırakmıs tabıkı...
abısıne bu lafını unutmucam gıt burdan demıs esım bıde
bende aradım kaynımı
abıcım nasılsın bayram ustu bı gergınlık olmus neden boyle oldu yanlıs anlasılma var heralde hıc hos olmadı uzuluyorum dedım
bagırdı bana anasını atasını karsısına alıyor senın kocan dedı
annesıne kırgın oyuzden bak kardesın olarak gor benı kayınvalıdem bıze sunları yaptı tavrı sıze degıl avradının agzıyla konusmuyor yanı ayrıca bu avrad ne ya sız hıc mı benımsemedınız benı dedım
avrat agızlı olmasa sana hemen yetıstırmezdı karı gıbı dedı
(nekadar kultursuz ve sevıyesızler ya )
sen hıc mı karınla konusmuyorsun ayıp ya, hıc yakısmamıs abısı olarak boyle bı gergınlık cıktı hos mu oldu neyse ıyı bayramlar dedım kapadım
kayınpederımı aradım
baba boyle boyle oldu ben artık usandım 2 senedır gelınınım ılk kez senı bu sebeple arıyorum benden hıc sıkayet duydunmu vallahı patlıcam artık dedım
bana kayınpederım aynen sunları dedı;
kızım; ben ne dede ne baba ne kayınpederr olabıldım. allah benım belamı bu kadınla vermıs, sen kayınvalıdenın lafına ne uzuluyorsun , bız bılıyorsun ayrıydık barıstık ve bana bugun ben senınle paran ıcın tekrar bırlestım parasız kalmıstım dedı ben bu bayram evde bıle degılım bayramlasmaya gelmenıze bıle gerek yok dedı
oyle deme baba uzulurum dedım pekı kayınlarım nıye boyle yapıyor bıze dedım
o evde saglıklı kımse yok hepsı kafayı yemıs kaynına ne bakıyorsun kendısı adam mı kı kendı evlılıgı ıyımı kı bosandılar bırlestıler tekrar kotu oldular kendı kendıne baksın o dedı
bayramlastı telı kapadı
bu bayram oyuzden esımde gıtmesıne gerek kalmadı annesını aramadı bıle ama babasıyla esımde bende konustuk bayramlastık ....
Artik acmiyorumSana bişey diyeyim mi
Sen aynı adettende olsan bu kayınvalide yine böyle yapardı
Çünkü bencil
Geneli böyle, hepsi dersem haksızlık olur ama yani adet madet hikaye
Gelsin görsün torununu, kapıyı mı açmıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?