Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Kim ki annemin kulturune dinine saygi gosterir ve gereken bayramlarindaki davetlerine gider, ben onlarin ramazanina kurban bayramina giderim.. Gerisini telefonla bile aramam.. Esimin ailesini sadece ve sadece esim ve artik oglum icin ariyorum.. Kv de horozlanmasin o babaanneyse ben anneyim.Dogdugunda dedim kimse unutmasin bu cocuk benim karnimdan cikti. Ben ne dersem o!!!

Esim beni kayiriyo neyse ki, bazen cizgiden sapacak oluyo veriyorum ayarini geri.. Ozur dilemezse gorusmem, evime sokmam, torununu da zor gorur. Simdi ici icini kemiriyo torunumu nasi gorurum ne zaman gorurum diye. Esime 'emen bebegi senle yollarim saniyosa ruyasinda gorur ben nereye oglum oraya' dedim ses edemiyo. Bi kere annemin esime ufak bi hatasi oldu actim ozur dilettirdim o yuzden kim ne hakediyosa o
Tesekkurler valla bebekli ilk dogum gunum bakalim nasi olcak

Ozellikle o kisma sinir oldum. Al oglani getir ne demek ben bakicisi miyim o oglanin?? Bana soruyo musun ben izin veriyo muyum, razi miyim, emziriyo muyum diye.. Ya ozur diler ya torununu unutur. Annesi dururken babadan istiyo bebegi, sabah sabah sinirlendim yine..

Ne konusucam bitti daha. Evime sadece torununu gormeye gelebilir ozur dilerse, ikna olursam
Yine annesidir yemegini yesin bayram vakti diye git dedim bana yaptigi saygisizliga ragmen ana ogul ben araya girmem diye ama hata etmisim !!! Bosuyorum canim konusmicam. Hepsini gectim ama oglani da getir demesine cok sinirlendim annesi vericek mi bakalim bana sormuyo bile.. Senin de kv dedikodusunu okuyacam simdi

En doğrusunu yapıyorsun seni taktir ettim.
Biz yapmadık, kendi saflığımız...

Doğum günün eminim ki çok güzel geçecektir...

Ohooo ben bunları çok yaşadım...
Bana sormadan çocuğu dışarı çıkartmalar, gezdirmeler.
Sonra bir gün oğlum düşmüş alnı ve burnu yara içinde.
Eve geldim ağlanmalar sızlanmalar...
Neler aktı köprünün altından...

Evden kovarim hepsini Yapmadigim sey degil

Kaynin ne cahil bi adam ya kari gibi avrat agzi falan filan kendini adam mi saniyo
Esinin yerinde olsam alirim her torbayi eve ne varsa icinde catir catir yerim, bana uyuzluk olsun diye kv bizim eve ramazan kolisi gondermis actim tesekkur ederim ne varsa catir cutur yedik bi daha yollarsaniz hayir demem dedim umdugu huzursuzlugu bulamadi

Oldu geçti sinirlenme kendini yıpratmana değmez.
Bebek senin bebeğin sen nereye o oraya. Üzülme

Günaydın gneç vikvikçiler

Ezberim iyidir ama uygulama nanay

Duruşma Günü Saati İşlem Sonuç
07/09/2016 11:10 Duruşma Günü Verildi

teyzem o tarihlerde burada değil. bayramdan önce birde. neyapabilirim

_meLinDa_ kuzum var mı bilgin? vasilik için dava açmıştım.

Sana bişey diyeyim mi
Sen aynı adettende olsan bu kayınvalide yine böyle yapardı
Çünkü bencil
Geneli böyle, hepsi dersem haksızlık olur ama yani adet madet hikaye
Gelsin görsün torununu, kapıyı mı açmıyosunuz

Kayınvaliden hem paragöz hem açık açık söyleyecek kadar utanmaz
Kayınpederine çekmiş Erhan iyi ki
Abisiyle annesi tırlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…