Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ay hem seksi hem rahat var mı, darkmore illa kaşıncaz mı bunları giyince
Valla bilmem ben cok rahatim onlarla taa 18imden beridir tanga giyerim, dantelli donlarim vardir. Penyeleri birakali 14 yil olmus bekarken de giydigim icin bana pek seks cagristirmiyor camasirlar aslinda.

Hahaha on numara olmus kiz sendeki de sans iste ille elin herifiyle muhatap olacakmissin demek ki

Valla bilmem ben cok rahatim onlarla taa 18imden beridir tanga giyerim, dantelli donlarim vardir. Penyeleri birakali 14 yil olmus bekarken de giydigim icin bana pek seks cagristirmiyor camasirlar aslinda.

Hadi ya, bana batıyor resmen, alt bölgede fazlalık var ya benim, ondan mı acep ?

Sanmam
Aliskanliklardan bence
Bu arada hani fazlaliklar?

Popiş de popiş bende hani ayıptır söylemesi, bacaklar da kalın.
Bir dönem düzenli spor yapıyordum, baya güzelleşti ama incelmedi, spor hocam da senin yapın böyle daha incelmez demişti.
Gerçi o halinden memnundum ben de ona dönmek için de doğum sonrası kampa girmem lazım

Bilmem bana pek fazlaligin varmis gibi gelmedi
O kadari herkeste vardir saniyorum hele hele bebislerden sonra normal. Ama yapisal olan sey degismez elbette.

Ya hayvan olarak severim ben baykusu
Ugursuz derler hayvana da alakasi yok ben hep gorurum baykusu basima ugursuz bisi gelmedi. İnsanlar ugursuz valla
Ama kapi susu olarak bence igrenc olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…