hahah hemi bekleyelim dostu..
Valla bilmem ben cok rahatim onlarlaAy hem seksi hem rahat var mı,darkmore illa kaşıncaz mı bunları giyince
Hahaha on numara olmus kizBen çeyizime alırken netten aldım nasılsa daha rahat diye
Bi numara aradı açtım
Adamın teki diyo ki X hanım şu renk kalmamış bu renk var değiştirelim mi, iptal mi edelim
Başımdan aşağı kaynar sular döküldüfarketmez rengi dedim kapadım muhaha
Valla bilmem ben cok rahatim onlarlataa 18imden beridir tanga giyerim, dantelli donlarim vardir. Penyeleri birakali 14 yil olmus bekarken de giydigim icin bana pek seks cagristirmiyor camasirlar aslinda.
1 sene donsuz gezersiniz benden demesi
SanmamHadi ya, bana batıyor resmen, alt bölgede fazlalık var ya benim, ondan mı acep ?
E Kv ye de alırsın bir iki bişi
Hadi ya, bana batıyor resmen, alt bölgede fazlalık var ya benim, ondan mı acep ?
Ayıpsın basma etek bile getirip kapıya dizcempaçalı don getirmesi lazım o zaman dostun:))
Sanmam
Aliskanliklardan bence
Bu arada hani fazlaliklar?
Bilmem bana pek fazlaligin varmis gibi gelmediPopiş de popiş bende hani ayıptır söylemesi, bacaklar da kalın.
Bir dönem düzenli spor yapıyordum, baya güzelleşti ama incelmedi, spor hocam da senin yapın böyle daha incelmez demişti.
Gerçi o halinden memnundum ben de ona dönmek için de doğum sonrası kampa girmem lazım
Adimi verdin mi kiz oktaya?Oktay kesecek işte, dicem darkı kestiğin yerden olsun
Bilmem bana pek fazlaligin varmis gibi gelmedi
O kadari herkeste vardir saniyorum hele hele bebislerden sonra normal. Ama yapisal olan sey degismez elbette.
Ya hayvan olarak severim ben baykusuBen baykuşu sevmedim
Millet bayılıyo
Eşimin kuzenine hediye bundan getirmişler
O da asmıştı
Dedim demek baykuşta bi keramet var da ben çakmıyorumordan aklıma geldi israf olmasın ver birine sevmeyen diğerine postalar nasılsa
Yok Can'ım, aynen çok anlayışlıydı zaten, torpile gerek kalmadı.Adimi verdin mi kiz oktaya?
Seneye getircem biliyosun dimiHatunlar benBir-Dost a don koleksiyonumu attım. O bana onlardan getircek. Ben yırttım nihahahaha :))))))))
Agaclarin arkasina saklanalim zeki muren gibi hahahahaKız boydan foto koymuyorum uzun zamandır , koyacaksam da filtreliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?