Gun bise verdi mi oktay? Beklenen dogum su tarihte diye?Yok Can'ım, aynen çok anlayışlıydı zaten, torpile gerek kalmadı.
Ama hastanede hiç sıra beklemedik, eşim mest oldu, öncesinde oflaya poflaya deli ediyordu beni beklerken
Bana da getir kizSeneye getircem biliyosun dimi
Aynen o zamana kadar bendekiler yırtılır zatenSeneye getircem biliyosun dimi
Seneye hepinize getircem inşBana da getir kiz
Seneye bi yere kaybolmaAynen o zamana kadar bendekiler yırtılır zaten
Fofenk fofenk diyorum ben de, işimin balına dönüyorumm ...
Seneye hepinize getircem inş
He onunkiler masum kaldı senin istediklerinin yanında
Ben o volumde degilim ama nerden baksan 200-250 harciyorumdur her aySeneye bi yere kaybolma
Ayda 500 iç giyime vereni nerde bulcamben çok odunmuşum seni görünce daha iyi dank etti
TamamBen o volumde degilim ama nerden baksan 200-250 harciyorumdur her ayfena degilimdir yani
Sirf dondan 1250 lira cikiyor kizTamam
500 + 250 = 750
Piyasa yoklaması yapıyorum
500 de bizimkiler alsa aileyi toplasan çorap morap işte anca bir 500 eder sanırım
1250 satış oluyo
Kiraya denk geliyo da, içinden toptancıdan alışı düşmek var
Onu da sağdan soldan geçen veliler karşılasa, tükkan ayakta durur inşallahevdeki çorapları donları yırtarım eşim gelsin alışveriş yapsın diye yada puhaha
Sagol kuzuBenim çıkmam lazım gençler
Yarın ki konumuz kargo anlaşması ile ilgilinedir ne değildir bilmiyorum, anlaşmalı olunca daha uygundur hani
Allah'a emanet olun
Hayalsiz olmaz, hayallerimle beraber yola koyuluyorum istikamet önce annemden kızımı almaya sonra eve
Gun bise verdi mi oktay? Beklenen dogum su tarihte diye?
Bana haber et gelirimYok Can'ım, ama sezeryan planlarız dedi
BenSouvveniR 'in kayınvalidesini merak ediyorum
Sindrella terlik koysam tükkana , müşterim olur mu ki
Burda doğumgününe balon ve peçete alıyolar ha bi de 1 yazılı bayraklardanSirf dondan 1250 lira cikiyor kiz
Keceler de ilave olur uzerine
Tuttu bu is
Bunda da anlaşma şart mı pekiSagol kuzu
Opuyorum seni de kuzunu da
Ptt kargo candirhem ucuz hem guvenilir
Ay sabah sabah ilk okuduğum mesaj oldu çok güldüm.
Allah'ta seni güldürsün inşallah...
Akşam süpriz ziyaret yaptık, kayınvalidem kardeşindeymiş.
Yeni doğum yapan kişinin yanında.
Bende eşime dedim "onlar hep habersiz geliyorlar yürü bizde gidelim bakalım ne olacak"
Çok güzel karşıladılar gerçi, beni ve Cihangir'i çok sevdikleri için.
Kayınpederim de 2. bir doktora gitmişti o doktor da aynısını demiş anjiyo olman şart.
Cuma anjiyo olacak bakalım. Eşim de "babasına moral olsun" diye gittik diyor zaten.
Yine kayınvalidem genç kız gibi giyinmiş maşallah.
Kadın hasta falan değil bence.
Ama ağzında hep "her yerim ağrıyor mahvoldum ben, mahvoldum bütün bu üzüntüler ile" diye aylanıyor...
Allah yardımcıları olsun ne diyeyim...
Senin tükkana gelinceBir-Dost bence alibaba.com diye bir site var, oradan bak şeffaf terliklere, çinden geliyor zaten bir çok malzeme ama oradan alışveriş yapan bir çok tanıdığım herhangi bir sorun yaşamamışlar satın alımlarında, bir iki stokla bakalım. Baktın gidiyor, daha sipariş verirsin...
Gunaydin canimBunda da anlaşma şart mı peki
Tükkan olunca az da gönderim olsa yani anlaşmayı kabul ederler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?