Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Yok Can'ım, aynen çok anlayışlıydı zaten, torpile gerek kalmadı.
Ama hastanede hiç sıra beklemedik, eşim mest oldu, öncesinde oflaya poflaya deli ediyordu beni beklerken
Gun bise verdi mi oktay? Beklenen dogum su tarihte diye?

Ben o volumde degilim ama nerden baksan 200-250 harciyorumdur her ay fena degilimdir yani
Tamam
500 + 250 = 750
Piyasa yoklaması yapıyorum
500 de bizimkiler alsa aileyi toplasan çorap morap işte anca bir 500 eder sanırım
1250 satış oluyo
Kiraya denk geliyo da, içinden toptancıdan alışı düşmek var
Onu da sağdan soldan geçen veliler karşılasa, tükkan ayakta durur inşallah evdeki çorapları donları yırtarım eşim gelsin alışveriş yapsın diye yada puhaha

Toka köşesi yapcam bi tarafa da
Keçeden toka yapmıştım kendimle kızıma
Onlardan yaparım bolca renk renk
Bazıarı saç bandı bazıları pıt pıtlı tokalardan

Benim çıkmam lazım gençler
Yarın ki konumuz kargo anlaşması ile ilgili nedir ne değildir bilmiyorum, anlaşmalı olunca daha uygundur hani
Allah'a emanet olun
Hayalsiz olmaz, hayallerimle beraber yola koyuluyorum istikamet önce annemden kızımı almaya sonra eve

Sirf dondan 1250 lira cikiyor kiz
Keceler de ilave olur uzerine
Tuttu bu is

Sagol kuzu
Opuyorum seni de kuzunu da
Ptt kargo candir hem ucuz hem guvenilir

Ben SouvveniR 'in kayınvalidesini merak ediyorum
Sindrella terlik koysam tükkana , müşterim olur mu ki

Ay sabah sabah ilk okuduğum mesaj oldu çok güldüm.
Allah'ta seni güldürsün inşallah...
Akşam süpriz ziyaret yaptık, kayınvalidem kardeşindeymiş.
Yeni doğum yapan kişinin yanında.
Bende eşime dedim "onlar hep habersiz geliyorlar yürü bizde gidelim bakalım ne olacak"
Çok güzel karşıladılar gerçi, beni ve Cihangir'i çok sevdikleri için.

Kayınpederim de 2. bir doktora gitmişti o doktor da aynısını demiş anjiyo olman şart.
Cuma anjiyo olacak bakalım. Eşim de "babasına moral olsun" diye gittik diyor zaten.

Yine kayınvalidem genç kız gibi giyinmiş maşallah.
Kadın hasta falan değil bence.
Ama ağzında hep "her yerim ağrıyor mahvoldum ben, mahvoldum bütün bu üzüntüler ile" diye aylanıyor...
Allah yardımcıları olsun ne diyeyim...

Senin tükkana gelince Bir-Dost bence alibaba.com diye bir site var, oradan bak şeffaf terliklere, çinden geliyor zaten bir çok malzeme ama oradan alışveriş yapan bir çok tanıdığım herhangi bir sorun yaşamamışlar satın alımlarında, bir iki stokla bakalım. Baktın gidiyor, daha sipariş verirsin...

Günaydın gençler
Aklımdaki 40 tilkiden ötürü gece yatamadım şimdi de işteyim
Sirf dondan 1250 lira cikiyor kiz
Keceler de ilave olur uzerine
Tuttu bu is
Burda doğumgününe balon ve peçete alıyolar ha bi de 1 yazılı bayraklardan kimse magnet almıyo ama
Kapı süsü ve lohusa terlik-tacından çıkar belki bişeyler

Amin hepimizi

Sen baya baya sindrella terliği araştırmışsın yalnız hahaha

Geçmiş olsun tüm hastalara
Bizim işyerinde bi kızın yeğeni doğdu dün
Kafasında damar tıkanıklığı varmış, yoğun bakımda. Dua eder misiniz kızlar 'ya şafi' demeniz bile yeter
Yazık ya daha annesi görememiş kuzusunu
2 gün yoğun bakımda kalacak, sonra emar çekilecek ona göre müdahale edilecek denmiş, net bişey de demiyolarmış

Eşime dedim ki annene söyle 1 sene don almasın sonra benden alır
( Şaka tabi, dese utanırım zaten demez )

Bunda da anlaşma şart mı peki
Tükkan olunca az da gönderim olsa yani anlaşmayı kabul ederler mi
Gunaydin canim
Kabul ederler neden etmesinler
Uc bes artik ne cikarsa
Haftada bir bile gelseler hem sana kolaylik olur mesela cumadan cumaya gelir hazir olanlari alirlar teslimat icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…