Zaten BDv ye yazmıştımAmin
Can'ım korunma işi Nasıl oluyor, bdv de her yöntemle hamile kalınabildiği kanıtlanmış, spiralle hapla prezervatifle...
En son tüpleri mi bağlatsam dedim, ama ona da karar vermesi zor
2 paşa annesi yazayım dimi
Kibar takılalım
Tamam
Ya ben tükkan mükkan deyince heveslendim zaten yapasım var ufak ufak
Yaparım beğenirsen alırsın beğenmezsen kalsın tükkana koyarız : )
Pembe de yapcam mesela, model olsun
Zor vallaBana da iki eşek sıpası annesi yaz, oğlum sabrımın doruklarına ulaştırdı sağolsun bugün.
Şeker yüklemesi yapmıştım bugün, hiç kendimde değildim, hiç yardımcı olmadı sağolsun
Ertuğrul ve Metehan gibi Türk isimlerine de yönelebilirsin,
Ben Kültigin Teoman gibi isimleri de çok beğeniyorum
Amin
Can'ım korunma işi Nasıl oluyor, bdv de her yöntemle hamile kalınabildiği kanıtlanmış, spiralle hapla prezervatifle...
En son tüpleri mi bağlatsam dedim, ama ona da karar vermesi zor
Benim favorilerimden.Kültigin zor ya ikide bir çocuğa tekrarlatırlar adın ne diye
Tarihte vardı dakültigen ne kız?
ilk defa duydum öyle isim..
valla ben yıllardır pre ile korunuyorum hiçte olmadı kaza maza.. ben kaza diyenlere pek inanmıyorum açıkçası..
Tarihte vardı da
Bence tarihte kalmalızor isim
kültigen ne kız?
ilk defa duydum öyle isim..
Ben eşime dedim ne babamın ne babanın adını koymam ( ikisinin adı da bence güzel değil ve paşa mı buBenim favorilerimden.
Ama oğlumun adı ile uyumlu değil.
Ben de kp ismi koyanlardanım :)
Aslında çok sevdiğim bir isim o da, ama koyunca pişman oldum, kp vefat ettiği için bazı kişiler adını duyunca duygulanıyor falan, küçücük çocuğa böyle anlam yükleyeceklerini hesaplayamadım işte
Bak olursa siZin kapıya bırakıp kaçarım
Kızsa koy erkekse bakmazmış benden söylemesiBak olursa siZin kapıya bırakıp kaçarım
Kültigin Can'ım, duymadın mı gerçekten ?
Ben eşime dedim ne babamın ne babanın adını koymam ( ikisinin adı da bence güzel değil ve paşa mı bu)
Zaten kız oldu da niye babaanne anne adı konmuyo ? Hep erkek veliahtlığından mı
Zor valla
Ben gebe değilim ama canıma okuyobi de gebe olsam pert olurdum
Sen yurt dışına taşınınca yine çalışacak mısın, 2 bebeyi mi büyütcen biraz
Çüşbenim arkadaşım eşinin anneannesinin ismini koymuştu
hahahha herkes kendi pre sinden sorumlu reglden hemen sonra sevişmeyiver birşey olmaz
Yurtdışına don yollamayı beceremem haberin olsunBüyüğü okula vericem, 4 yaş gibi.
Küçükle bir müddet evdeyiz,3 yaşında kreşe alıyorlar orada, çok geliyor 3 yıl ama bilemiyorum
Ay çok imkan var da gün seçicez bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?