Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Amin
Can'ım korunma işi Nasıl oluyor, bdv de her yöntemle hamile kalınabildiği kanıtlanmış, spiralle hapla prezervatifle...
En son tüpleri mi bağlatsam dedim, ama ona da karar vermesi zor
Zaten BDv ye yazmıştım
Birgün çocuk düşünürsem korunarak deniycem
Millet korunmadna deniyo olmuyo, bu korunanların şıppadanak oluyomuş diye
Bana güldüler

Bana da iki eşek sıpası annesi yaz, oğlum sabrımın doruklarına ulaştırdı sağolsun bugün.
Şeker yüklemesi yapmıştım bugün, hiç kendimde değildim, hiç yardımcı olmadı sağolsun

Bana da iki eşek sıpası annesi yaz, oğlum sabrımın doruklarına ulaştırdı sağolsun bugün.
Şeker yüklemesi yapmıştım bugün, hiç kendimde değildim, hiç yardımcı olmadı sağolsun
Zor valla
Ben gebe değilim ama canıma okuyo bi de gebe olsam pert olurdum
Sen yurt dışına taşınınca yine çalışacak mısın, 2 bebeyi mi büyütcen biraz

Amin
Can'ım korunma işi Nasıl oluyor, bdv de her yöntemle hamile kalınabildiği kanıtlanmış, spiralle hapla prezervatifle...
En son tüpleri mi bağlatsam dedim, ama ona da karar vermesi zor

valla ben yıllardır pre ile korunuyorum hiçte olmadı kaza maza.. ben kaza diyenlere pek inanmıyorum açıkçası..

Kültigin zor ya ikide bir çocuğa tekrarlatırlar adın ne diye
Benim favorilerimden.
Ama oğlumun adı ile uyumlu değil.
Ben de kp ismi koyanlardanım :)
Aslında çok sevdiğim bir isim o da, ama koyunca pişman oldum, kp vefat ettiği için bazı kişiler adını duyunca duygulanıyor falan, küçücük çocuğa böyle anlam yükleyeceklerini hesaplayamadım işte

Ben eşime dedim ne babamın ne babanın adını koymam ( ikisinin adı da bence güzel değil ve paşa mı bu )
Zaten kız oldu da niye babaanne anne adı konmuyo ? Hep erkek veliahtlığından mı

Zor valla
Ben gebe değilim ama canıma okuyo bi de gebe olsam pert olurdum
Sen yurt dışına taşınınca yine çalışacak mısın, 2 bebeyi mi büyütcen biraz

Büyüğü okula vericem, 4 yaş gibi.
Küçükle bir müddet evdeyiz,3 yaşında kreşe alıyorlar orada, çok geliyor 3 yıl ama bilemiyorum

Büyüğü okula vericem, 4 yaş gibi.
Küçükle bir müddet evdeyiz,3 yaşında kreşe alıyorlar orada, çok geliyor 3 yıl ama bilemiyorum
Yurtdışına don yollamayı beceremem haberin olsun
Lohusa seti istiyosan gitmeden yaparız
Bi bakarsın duruma 3 yılda belki bebeni kapar gezersin iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…