Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ben çeyiz köşesi gibi don köşesi açıcam foruma. Oraya her gün yeni aldıklarımı eklicem. Sen de onlara göre getirirsin tamam mı??
Yeni bir takım daha aldııııımmmmmm

Bana ayrılan sürenin bugünde sonuna geldik
Yarın aynı saatte buluşmak dileğiyle
İyi akşamlar : )

Ben tokken bile onca işi toptan yapamam bayılcan geç otur
Hergün mü siliyosun bence senin ayaklarında vileda takılı hoop koşuyosun her yan temizleniyo
dusunmedım degıl

bayıldım zaten cok kotu oldum bugun asırı sıcaktı

missburc tu o yurtdışına taşınacak olan
Ona don sorabilirsin @prayforlosers
Türk pasaportuna olan islemleri bilemiyorum kuzum, bizde avrupa vatandaslari herhangi bi ab uyesi ulkeye calismaya ve yasamaya gidebiliyo o yuzden elimi kolumu sallayarak gidiyo gibi olucam :)) tabi bazi islemler vardir belki daha baslamadik ama yok diye biliyorum.. Bi de kim memleketimizi birakip gidiyo bakiyim??

Pekmez sever benimKi
Ama domates yemiyor
Acayip yemek secen bir bebek
ooo o cok zor yaa
anteplı kanı tasıyıpda nasıl yemek secer

aslında bence bebeklerın artık yemek secmesının sebebı yalnız olmaları
eskıden bız secermıydık yok cunku cumhur cemaattık kuzenler komsular bıdı bıdılar o yer dıgerı yer ınsanın baka baka ıstahı acılır
sımdıkıler ev bebegı kuzular napsın valla hak verıyorum ben onlara

@goha Malta'ya gidiyo

Aman allahım sen o musun?!??!?
Bildim ben de sanki

@prayforlosers sen kimsin ben kaçırdım ne oluyor. Tanıdığım ama tanımadığımı sandığım biri misin kim kimi ifşa etti.

Ertuğrul ve Metehan gibi Türk isimlerine de yönelebilirsin,
Ben Kültigin Teoman gibi isimleri de çok beğeniyorum

Off bu isim şeysi çok fena.
İnsanın bütün hayatını etkiliyor.

Nişanlım kız olursa rana diyor ama ben rana demeyi beceremiyorum. aları şapkalı sölüyorum oluyor olmuyor öyle yani bende kızıma rahat rahat seslenebilmek istiyorum olmaz dedim.
Erkek olursa kerim diyordum ama kerem olması daha doğru gibi geldi.
Kararsızım.
Sürekli ezilmiş bir kız çocuğu (ucundan feminist) olarak oğlum olursa ne halt yiyeceğim diye düşünüyorum.

Çooohhh uykum var. Yorgunum hasta ve yaşlıyım. Yarın gelinlik bakacağım. Vakit kalmadı ağlamak istiyorum.

Mutlu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doğum gününün kutlu olsun.

Bu da günün anlam ve önemine ithafen şarkımız
Ayyyy seni yiceemmm yicemmm Tesekkur ediyorum 25 oldum yaslaniyorum O pastadan aksam esim getirse de yesem canim cekti
Sarkiyi da actim valla oglumun hosuna gitti

Ayyyy seni yiceemmm yicemmm Tesekkur ediyorum 25 oldum yaslaniyorum O pastadan aksam esim getirse de yesem canim cekti
Sarkiyi da actim valla oglumun hosuna gitti

Eğlenceli şarkı kimin gitmezki. Tam gülmelik
Eşin hatırladı değil mi doğum gününü ?
Eşin pasta getirmezse bana adres at sana güzel bir pasta göndereyim, anca o paklar. Hırsını pastadan al

Eğlenceli şarkı kimin gitmezki. Tam gülmelik
Eşin hatırladı değil mi doğum gününü ?
Eşin pasta getirmezse bana adres at sana güzel bir pasta göndereyim, anca o paklar. Hırsını pastadan al
Hatirladi canim, su tek kisilik kucuk pastanin ustune mum dikip yataga getirmis bi hediyeyle. Oyle uyandirdi beni, sonra oglan uyandi agladi onu yataga getirdik sarmas dolas olduk ailecek, sonra benimki ise gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…