- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Ben çeyiz köşesi gibi don köşesi açıcam foruma. Oraya her gün yeni aldıklarımı eklicem. Sen de onlara göre getirirsin tamam mı??Müşteri her zaman haklıdır beğenmemek mi ne münasebetama 500 +250 = 750
Kira 1250 ydi geçen yıl bu yıl daha soramadım 1 sene önceden kira sorulmaz1250 bile yapsalar bana yine kurtarmıyo
Senden bi iki tane daha bulsam 'Allah' derim
TamamBen çeyiz köşesi gibi don köşesi açıcam foruma. Oraya her gün yeni aldıklarımı eklicem. Sen de onlara göre getirirsin tamam mı??
Yeni bir takım daha aldııııımmmmmm
dusunmedım degılBen tokken bile onca işi toptan yapamambayılcan geç otur
Hergün mü siliyosun bence senin ayaklarında vileda takılı hoop koşuyosun her yan temizleniyo
Türk pasaportuna olan islemleri bilemiyorum kuzum, bizde avrupa vatandaslari herhangi bi ab uyesi ulkeye calismaya ve yasamaya gidebiliyo o yuzden elimi kolumu sallayarak gidiyo gibi olucam :)) tabi bazi islemler vardir belki daha baslamadik ama yok diye biliyorum.. Bi de kim memleketimizi birakip gidiyo bakiyim??
Pekmez sever benimKisıcaklardan yemıyordur bence ...
ben demır damlasını kestım
hep sentetık ya
en ıyısı gercek pekmez yanı gün pekmezi
domatesde falan da var
ooo o cok zor yaaPekmez sever benimKi
Ama domates yemiyor
Acayip yemek secen bir bebek
@goha Malta'ya gidiyoTürk pasaportuna olan islemleri bilemiyorum kuzum, bizde avrupa vatandaslari herhangi bi ab uyesi ulkeye calismaya ve yasamaya gidebiliyo o yuzden elimi kolumu sallayarak gidiyo gibi olucam :)) tabi bazi islemler vardir belki daha baslamadik ama yok diye biliyorum.. Bi de kim memleketimizi birakip gidiyo bakiyim??
Aman allahım sen o musun?!??!?
Bildim ben de sanki
Ertuğrul ve Metehan gibi Türk isimlerine de yönelebilirsin,
Ben Kültigin Teoman gibi isimleri de çok beğeniyorum
Doğum gunu kizi gunaydinlar diler
doğum günü kutlu olsun yeni yaşında keşke dediğin ne varsa seninle olsun : )Doğum gunu kizi gunaydinlar dilerEskiden olsa sabahlarim esimle yatakta gecerdi dogum gunumde ama bugun oglumun mememe yapismasiyla gecti Bakalim bana surpriz var mi...
Ayyyy seni yiceemmm yicemmm
Mutlu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Doğum gününün kutlu olsun.
Bu da günün anlam ve önemine ithafen şarkımız
Amin canim tesekkur ederim :))) Saglik ve huzur benim tek dileklerim..doğum günü kutlu olsun yeni yaşında keşke dediğin ne varsa seninle olsun : )
Ayyyy seni yiceemmm yicemmmTesekkur ediyorum 25 oldum yaslaniyorum O pastadan aksam esim getirse de yesem canim cekti
Sarkiyi da actim valla oglumun hosuna gitti
Hatirladi canim, su tek kisilik kucuk pastanin ustune mum dikip yataga getirmis bi hediyeyle. Oyle uyandirdi beni, sonra oglan uyandi agladi onu yataga getirdik sarmas dolas olduk ailecek, sonra benimki ise gittiEğlenceli şarkı kimin gitmezki. Tam gülmelik
Eşin hatırladı değil mi doğum gününü ?
Eşin pasta getirmezse bana adres at sana güzel bir pasta göndereyim, anca o paklar. Hırsını pastadan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?