- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
hhehe bı anlık tırsma geldıKorkma ısırmayızŞakaydı o şaka
Siz olmasaniz napicam, hepinizi seviyorum
hhehe bı anlık tırsma geldı
bana bırseyı hatırlattı soru sormanız.anlatayım hemen :)
bundan 5 yıl once bır fan grubuna uyeydım.aramıza bızdenmıs gıbı baska fan gruplarından ergenler gelıyordu hergun tartısma...hergun kavga:)
o zaman her yenı gelen uyeye sorular sorulurdu.ıste bızım sevdıgımız aktörün yası, egıtımı, boyu ,şu dızısınde nerde aglamıs nerde rest cekmıs vs gıbı abuk sabuk sorular:)
basımızda da bır grup yonetıcısı vardı soruları hep o sorardı:)
bırgun grup yonetıcısı olan arkadasımızın hesabı calınmıstı.
kızcagız yenı hesap alıp gelmıstı..
bızımkıler hıc durur mu? kıza ınanmıyorlar sen bızden degılsın sunları sunları cevapla..bunları bunları anlat..kız bı tedırgın bı sınırlı.gosterırım ben sıze dıyor:)
soruların hepsı yada kısmendı cevapladı ama cok zor durumda kalmıstı bana nıye nasıl ınanmazsınız dıye:)
o gunden sonra da kımseye soru sormadı
evet ılk vikvikimi de yaptıgıma gore testı kısmen gecmısımdır
Teletabileer dicektim teletabi gif eklemissin ya superSarılalım sıkı sıkı
Engin AkyürekO da güzelmiş
Kimin fanıydınız kimi vikvikliyordunuz
ya cok tatlııı:) pokemon oyunu cıkaranlar bı de teletabilerle ilgili oyun yapsalar sokakta herkes birbirine sarılır belkiTeletabileer dicektim teletabi gif eklemissin ya superSarilalimm
Teletabileer dicektim teletabi gif eklemissin ya superSarilalimm
Engin Akyürek
O zaman Meral Okay'ın yazdığı Bir Bulut OLsam da basroldü.
sonra Fatmagule gecmıstı..
ya cok tatlııı:) pokemon oyunu cıkaranlar bı de teletabilerle ilgili oyun yapsalar sokakta herkes birbirine sarılır belki
Esim kafayi yiyecek o oyundan, bayiliyo pokemonlaraya cok tatlııı:) pokemon oyunu cıkaranlar bı de teletabilerle ilgili oyun yapsalar sokakta herkes birbirine sarılır belki
Esim kafayi yiyecek o oyundan, bayiliyo pokemonlaraKeske yapsalar belki insanlarin kalbi azicik sevgiyle dolar
@prayforlosers sen kimsin ben kaçırdım ne oluyor. Tanıdığım ama tanımadığımı sandığım biri misinkim kimi ifşa etti.
Off bu isim şeysi çok fena.
İnsanın bütün hayatını etkiliyor.
Nişanlım kız olursa rana diyor ama ben rana demeyi beceremiyorum.aları şapkalı sölüyorum oluyor olmuyor öyle yani bende kızıma rahat rahat seslenebilmek istiyorum olmaz dedim.
Erkek olursa kerim diyordum ama kerem olması daha doğru gibi geldi.
Kararsızım.
Sürekli ezilmiş bir kız çocuğu (ucundan feminist) olarak oğlum olursa ne halt yiyeceğim diye düşünüyorum.
evet o zaten ılk aklıma gelendı cok dogru tabıı bu ısın sakası:)Gifi bulmak zor oldu
Amaninnnn ben hiç sevmiyorum o herifi
ya nıyeeee cok tatlıııonun sayesınde cok ıyı dostlar edındım cok faydalı etkınlık ve yardımlar yaptık cocuklar ve losemılı cocuklarımız ıcın... tema ya agac bagısları yaptık vs vs :)
Bence yapmasınlar. Bir sarılabilir miyim diyecekeler
Sonra sarıldı bana tecavüzü hak etti diyenlerde olacaktır.
boşver biz poke topu atalım yeter.
aynen azıcık bıle olsa ıyı olurdu:)Esim kafayi yiyecek o oyundan, bayiliyo pokemonlaraKeske yapsalar belki insanlarin kalbi azicik sevgiyle dolar
gecmıs olsun Allah şifa versınKızlar ya
Arkadaşın abisinin bebeğinden bahsetmiştim ya
Haber geldi
Emar kötü çıkmış ameliyat lazımmış, 8 kilo olmadan da ameliyat yapılmazmış
Bebek daha 3 kilo ve solunum almakta zorlandığından makineye taktılar
Dua edin
evet o zaten ılk aklıma gelendı cok dogru tabıı bu ısın sakası:)
ama guzel olmAZ mıydı sarıldıkca puan kazanmak:)
Ben Rana Yı çok severim, ama söylemesi zor doğru.
evet cookk guzel bır duyguydu..sonradan dagılmıs olsak da gulumsetecek anılar bırıktırdım sayesınde:)Valla manevi olarak ruhumuzun hoşlaşacağı kesin
Adam tatsız demiyorum. Ne kaa güzel işlere vesile olmuş dolaylıda olsa. Güzel bir şey.
ayyyyAllah kabul etsin kuzum.
Kesin içli köfte falan yersin senPöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?