Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Hayır konuyu açma sebebi beni daha çok sinirlendirdi. Evet kocan haklı dememizi istiyor Yazdım yazdım sildim. İnşallah banlanmam.
Ya o kizcagiz zavallinin biri, koca emir eri yapmis kendisini resmen, yazik. Ne gorduyse ona inananlardan

Ya o kizcagiz zavallinin biri, koca emir eri yapmis kendisini resmen, yazik. Ne gorduyse ona inananlardan

Aslında açtığı konudan çelişkisi belli, aklı kabul etmiyor yinede bunlara sığınmak istiyor. Aslında dik başlıyım dediği dik başlılık değil içindeki yanlışa hayır diyen ses. Bir yadan üzülüyorum öte yandan değişimden korkuyor. Nasıl değiştirebilir ki fikrini?

Degistiremez
Oyle gelmis oyle de gider

Konu disi mesajlari burda
Mesela simdi burasi geyik topigi ya ben burda ciddi bisi konusursam banlanir miyim
Bunu muneye sorsam kadin beni dover yeminle

bir konu var ikiniz acık geyiğe bağlamışsınız ama o zaman seninde uçman lazımdı anlamadım bende..
bence de döver

He ya ben ucmadim
Ama sanmiyorum bence o konu degil baska bisi var
Elalemi taciz mi etti neetti bu kiz anlamadim

geçen gene konu dışından banlanmıştı..
biriyle geyiğe bağlamıştı konuda.. bende bir mesaj yazmıştım o konuya .. ben uyarı aldım ikisi banlandıydı..
sen sürekli yapmıyorsan banlamamıştır belki mune..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…