Mune hissetti benim bunalimda oldugumu bencegeçen gene konu dışından banlanmıştı..
biriyle geyiğe bağlamıştı konuda.. bende bir mesaj yazmıştım o konuya .. ben uyarı aldım ikisi banlandıydı..
sen sürekli yapmıyorsan banlamamıştır belki mune..
Saf iste safhe valla açık açık demiş ..
alttan alttan demeyi öğrenmesi lazım
Saf iste saf
kadının kocasına sinsi ve bencil demiş kadın kıyamadıysa kocaya kib lemiştir belki
he valla açık açık demiş ..
alttan alttan demeyi öğrenmesi lazım
Yaa ben geçen gün birine senin kocan öküz modeli bu diyecektim sonra sildim. Kaşınıyorum ben galiba.
Ben bugün güzel bir atasözüne atıfta bulundım. Eşek ve altın semerli olandan. eşeklik baki kalacak yavrum dedim içimden
Okuzden banlamiyolarYaa ben geçen gün birine senin kocan öküz modeli bu diyecektim sonra sildim. Kaşınıyorum ben galiba.
Ben bugün güzel bir atasözüne atıfta bulundım. Eşek ve altın semerli olandan. eşeklik baki kalacak yavrum dedim içimden
Şuan demediğim için pişman oldum. Hazır banlanacakken içimde kalmazdı.Okuzden banlamiyolarher erkegin okuz oldugunu kabulleniyolar mi artik bilmiyorum da
Esekten ters bisi cikabilir
bugunku bdv iyice bunalima soktu beni
saksını değiştircem. ilk defa yapacağım işlemlerhahah çiçekçi hatunlar sizi ..
Aaa ne var ki bugun yav
Yazmissin meger kuzu simdi gorduma101 çiçek geldide onu almaya gittim.Bir-Dost a sorcaktım.
saksını değiştircem. ilk defa yapacağım işlemler
Kac gundur banli yav? İki gun oldu sankio zaman bir dost cidden banlanacak zamanı bulmuş
yarın gelir herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?