camı açtım
en kolay iş benim için.. bulaşık makinesini mi boşaltsam ütü mü dedim ütüye girişiverdim makine bekliyor halaen uyuz olduğum iş..
Nooldu giz niye sukretcegmisim bakayim
Heee
HahaBen kocişi gönderdim ya, kıymete bindi.
Ondan dedim, dark ortamlarda sallıyor kocaya lafları ama 2 hafta görmeyince böyle aşka geliniyor işte
Havalimanı patlamasından sonra yoruma kapattılar. Büyük hayal kırıklığı şuan müzakere edecek ne konular var. bir yorumu sildirmişler hatta. Başları ağrıdı ondan sanırım.
Nasıl yani siyaset tamamen mi kapalı?
Ama yeni konu açılıyor sanki.
Hem sen Nasıl öğrendin?
Yönetim bilgilendirdi mi herhangi bir yerde
Herkes konu açıyor ama yorum yapılamıyor. Mune kendi syfasında yazmıştı oradan görmüştüm.
Havalimanı patlamasından sonra yoruma kapattılar. Büyük hayal kırıklığı şuan müzakere edecek ne konular var. bir yorumu sildirmişler hatta. Başları ağrıdı ondan sanırım.
Sırf haberler hakkında ne düşünülüyor diye mynet ve hürriyette okuyorum haberleri. Alttaki yorumların eksikliğini hissediyorumTüh ya, hakikaten kötü oldu forum için
Aynen ben artık bakmıyorum. Çok mutsuzum bu konuda.ben galiba tatildeyken o konudan yedim banı..
bende girdim kapı duvar ..
Ay bendeHeeepek keyfim yok bugun. Oglan da durmuyor. Yarin istemedigm bir yere gitmek zorundayim ondan sanirim
başla ozaman
Nasıl olmuş bu Eki Görüntüle 1858767
kızlar kaldık burda iyi mi ..
ne oluyor anlayan var mı ?
neden kapatıldı köprüler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?