Tüm bu veriler doğrultusunda benden nasıl esnaf olur sizcefiyat sorana söylerim anca bu kadar
konuları cok zor ve karısıktı ben de ıktısattan son anda vazgecmıstım
L Live_Your_Life Ben bana en yakın bölüm diye seçtim. Şahsen iktisatı daha çok seviyorum ama lisede ne iktisatı ?
@WanHeda bu arada siyaset topiğine ne oldu yahu..
tatildeyken kaçırdım olayları sanırım.. bir girdim in cin top oynuyor
sealm crazy isyankar girller
Sembolik Ayşe ve sembolik Fatma var
Demek ki kıl müşteriler beni severValla ben peşimde dolanan kişilerden hiç hoşlanmam. Hele 1 metre çapıma giren satıcılar olduğunda itina ile dükkanları terk ederim.
Kuyruk olmasınlar ama bir şey sorduğumda yakında olsunlar isterim. Bence kıl müşteriyim.
ya mesela bı ıtıraf yapılacak sonuna dostun yumusatılmıs halı olarak bır tost dıyorlardıbenim bildiğim tostumu yedim bekliyorum vardı bi
[/QUOTE]Valla ben peşimde dolanan kişilerden hiç hoşlanmam. Hele 1 metre çapıma giren satıcılar olduğunda itina ile dükkanları terk ederim.
Kuyruk olmasınlar ama bir şey sorduğumda yakında olsunlar isterim. Bence kıl müşteriyim.
Ben seviyorum. Sayısalı seviyorum. Mest olarak dinliyorum hocaları.
Bende alaylı sayılırım herhalde
Düz lise mezunuyum.
Aöf okudum (bakınız babam 2 kere üniversiteyi kazandığım halde okutmadı)
Aöfte okurken bir serbest muhasebecinin yanında işe başladım.Sonra öğrendim. Şimdi formasyonumuda aldım. Yüksek lisansta yapıcam.Smmm de olcem
Geçengün kardeşim dediki abla senden nefret ediyorum muhasebe hocamla aynı dili konuşuyorsun diyor.
ben zaten alaylıydım gayet bilinçli ve isteyerek hesaplı kitaplı seçtim bölümümü.. hedefime ulaştım ama şimdi hiç sevmiyorum mesleğimi ..
bir insan bütün hayatını neden hesap kitap yaparak geçirmek ister ki ?
ya mesela bı ıtıraf yapılacak sonuna dostun yumusatılmıs halı olarak bır tost dıyorlardıgoogle bır tost dıye aratırsan gorebılırsın:)
rahatlamama yetmediMuhasebeciymiş
et etya nıye oyle dedınkendımden suphe ettım ben kımım
Sembolik Ayşe ve sembolik Fatma var
Önce ikisiyle de iyi
Sonra Ayşe Fatma'yı hiçe sayan bi hareket yapınca
Durun uleyyyn diyo L Live_Your_Life Ayşe'ye resti çekiyo
Küsüşüyolar
Sonra Fatma pek sallamıyo durumu, ortak arkadaşlarıyla beraber Ayşeli görüşmelere katılıyo
L Live_Your_Life bedbaht oluyo
Bu metine uyan biriyse senin şefolabilir
Sen bulup paylaşsaydın bariya mesela bı ıtıraf yapılacak sonuna dostun yumusatılmıs halı olarak bır tost dıyorlardıgoogle bır tost dıye aratırsan gorebılırsın:)
[/QUOTE]Valla ben peşimde dolanan kişilerden hiç hoşlanmam. Hele 1 metre çapıma giren satıcılar olduğunda itina ile dükkanları terk ederim.
Düz lise mezunuyum.
Aöfte okurken bir serbest muhasebecinin yanında işe başladım.Sonra öğrendim. Şimdi formasyonumuda aldım. Yüksek lisansta yapıcam.Smmm de olcem
Geçengün kardeşim dediki abla senden nefret ediyorum muhasebe hocamla aynı dili konuşuyorsun diyor.
ben zaten alaylıydım gayet bilinçli ve isteyerek hesaplı kitaplı seçtim bölümümü.. hedefime ulaştım ama şimdi hiç sevmiyorum mesleğimi ..
Değildir o zamançok uydurmaya çalıştım olmadı
Sen bence pastane açbende ıktısat okudum
noterde baskatıplık yaptım
muhasebecılık en sevdıgım sey :)
ama bu sehırde muhasebecılıge hersey yaptırılıyor oyuzden ya kendı ofısın olacak ya da benım gıbı ev kedısı olacaksın
abdestim bozulurDeğildir o zaman
Rahatlayabilirsin
Wc den çıkmışcasına
Haa bu daha iyiabdestim bozulurtayinim çıkmışcasına olsun
benım de canım cektı once kek sonra revanı sımdı tost:)Tostu bulsam ben yerimtam adamına dedin
Düz lise mezunuyum.
gercekten sevıyor olmak bırıncı kosul zaten..sevmesen ıskence gıbı gelıyor..
yalnız bı acıklık getıreyım ben muhasebe okudum ama ozelde muhasebede hıc calısmadım.
okulda ogrendıklerımı ısle pekıstırseydım belkı bende ogrene ogrene sevebılırdım.
ahaahaha ne guldumSembolik Ayşe ve sembolik Fatma var
Önce ikisiyle de iyi
Sonra Ayşe Fatma'yı hiçe sayan bi hareket yapınca
Durun uleyyyn diyo L Live_Your_Life Ayşe'ye resti çekiyo
Küsüşüyolar
Sonra Fatma pek sallamıyo durumu, ortak arkadaşlarıyla beraber Ayşeli görüşmelere katılıyo
L Live_Your_Life bedbaht oluyo
Bu metine uyan biriyse senin şefolabilir
Özetçibaşıydım ben bi zamanlar ey gidiahaahaha ne guldumbedbahtlıkta level atladım onlar ayse fatmaysa ben de hayrıye olarak gorecegım bırbırlerını yıyeceklerı gunlerı cekırdegım hazır
ahahaahahtostumu yedim bekliyoruma yaşın tutmadı zaar
benim yaşta bir tosta tutmadı
nasıl rahatlatsam bılemedımrahatlamama yetmedi
et etartık böyle
çok uydurmaya çalıştım olmadı
kufurlu yazılar vardı onları sılıp kopyalıyım esprılerden bırınıSen bulup paylaşsaydın bari
heee sımdı caktım durumuÖzetçibaşıydım ben bi zamanlar ey gidi
şimdiki aklım olsa yükseği yapıp okulda kalırdım..
yok kız ne hamaratıSen bence pastane aç
Limonataları paralı verirsin bari
Hamaratsın pasta börekte ohhh mis
Sende ışık görüyorum olacakheee sımdı caktım durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?