Yeni iş başın hayırlı olsunTabi her is yerinde bi fesat oluyo.. Benim yurtdisi isime goz diken fesat kiz geldi bi laf soktu uzun zamandir yoktun diyo. Sen de anne olursan bi sure olmazsin diyorum, alismak zor gelmiyo insallah dedi. Bana bisey zor gelmez hepimiz kendi isimizle ilgilenelim deyip masadan kalktim bi arkadasimin yanina gittim dosya verdim aldim falan muhatap almadim onu..
Hayirli olsun beybisiTabi her is yerinde bi fesat oluyo.. Benim yurtdisi isime goz diken fesat kiz geldi bi laf soktu uzun zamandir yoktun diyo. Sen de anne olursan bi sure olmazsin diyorum, alismak zor gelmiyo insallah dedi. Bana bisey zor gelmez hepimiz kendi isimizle ilgilenelim deyip masadan kalktim bi arkadasimin yanina gittim dosya verdim aldim falan muhatap almadim onu..
selam...amin bu aradaSelam kızlar
Hepimizin başı sağ olsun
Çok yazasım yok sonra neden banlandığımı bile anlamıyorum
bazılarının uzun suruyor neden acabaGrilerden donenler olmus ya la
Şeymiş konu dışıymışselam...
oluyor oyle belkı kıbleyenler olmustur ben de dun farkettım cok kısının banlandıgını
off nerdeyse her yerde var bu tıplerden yemınle performansım da moralım de bı boylelerı yuzunden bozuluyor genelde..Tabi her is yerinde bi fesat oluyo.. Benim yurtdisi isime goz diken fesat kiz geldi bi laf soktu uzun zamandir yoktun diyo. Sen de anne olursan bi sure olmazsin diyorum, alismak zor gelmiyo insallah dedi. Bana bisey zor gelmez hepimiz kendi isimizle ilgilenelim deyip masadan kalktim bi arkadasimin yanina gittim dosya verdim aldim falan muhatap almadim onu..
Eski cezaları varsabazılarının uzun suruyor neden acaba
hımmm anladım sımdı bosver...Şeymiş konu dışıymış
Ama o an millet şu şu oldu ekmek alamıyoruz deyince ne yazsaydım
Neyse..
Bende tuhafiyeci olsam bioff nerdeyse her yerde var bu tıplerden yemınle performansım da moralım de bı boylelerı yuzunden bozuluyor genelde..
hayalım kendıme aıt butık pastane acmak kımseye hesap verme derdım de dedıkodu dınleyesım de olmasın
Sicili bozuk onlarinbazılarının uzun suruyor neden acaba
Don resmi yok burda ama olmaz ki
ben daha hıc ban yemedım bakalım ılk banı kım ya da ne yuzunden yıyecegımEski cezaları varsa
Bi sonraki ceza uzar
Sonraki daha da uzar
Siciline bakıyolar bi nevi
Ben BDv ye filanda girmedim ya burda bizim kızlarla biz bize konuştuk 1 mesaj attım yani bu kadarhımmm anladım sımdı bosver...
ben de o gece bdv de yazacaktım vazgectım cok kısı ban yemıs orda yazanlardan
olursun ınsallah :)
Don stoğum yok ( : tükkan netleşince olcak inşallahDon resmi yok burda ama olmaz ki
Esas var olus amacini unuttun mu hahahahaha
neyse olan olmus artık bosver..Ben BDv ye filanda girmedim ya burda bizim kızlarla biz bize konuştuk 1 mesaj attım yani bu kadar
Keceli don da olurDon stoğum yok ( : tükkan netleşince olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?