AyyyyBahsettiğim bebek ölmüş
kimin bebegı.basınız sağolsunBahsettiğim bebek ölmüş
İşyerinden bi arkadaşın yeğeniydikimin bebegı.basınız sağolsun
basınız sağolsun Allah sabır versın aılesıne ve sevenlerıne...İşyerinden bi arkadaşın yeğeniydi
Yeni doğmuştu sağlık problemi vardı yoğun bakımda vefat etti
Melek oldu
ıcım daralıyor benım de... olan bıtenler..yasadıklarım..yasadıklarımız..Bu ara hep kara bulutlar dolanıyo
Hayır olsun
gunaydın...Günaydın vikviklerrrrrrrrrrrrr
İyi haftalar
Korkma dua etıcım daralıyor benım de... olan bıtenler..yasadıklarım..yasadıklarımız..
hıcbırseyden umudum yok..Allaha sıgınıyorum..
care bızız evet ama ne bıleyım ıste bıraz gecsın toparlanırım sanırım...,Amin kızlar sağ olun
Korkma dua et
'Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz'
Herkese gunaydin, dogum izni bitip is basina donen bir annenin daha ilk is gunu... Kendimi cok enerjik ve eski hayatima donmus gibi hissediyorum :))) Arkadaslarim masama cicek ve hediyeler birakmislar cok sevindim :)) Anne olarak donmek ne kadar farkliymis cok degisik hissediyorum..
Bahsettiğim bebek ölmüş
Cok uzuldum bebiseAmin kızlar sağ olun
Korkma dua et
'Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz'
Ben BDv ye filanda girmedim ya burda bizim kızlarla biz bize konuştuk 1 mesaj attım yani bu kadar
Mesaj belirtilmemişHangi mesajın için geldiği yazmıyormu? Bana bu başlık altında banlanmış gibi geldi herkes.
Birileri kiblemiş, bariz belli yani.
Mesaj belirtilmemiş
Bu konu denmiş, sebep konu dışıymış vikvikte
Güncel her konudan bahsetmiyor muyuz burda
Eee o da yaşadığımız bir durumdu, asparagas mı yazdım
Şucu bucu da savunmadım heBu konu altında konuşulan herşey konu dışı
Sanırım siyaset ve olaylar konuşulmasın diye.
Bi farkı yok renkli yazıyosun yorumlarınıkızlar bıse sorcam pro uye nasıl olunuyor ? bı farkı var mı aktıf uye yada yenı uye yazanlardan.
eskıden nılufer falan dıye adlandırma vardı 5 yıl sonra gerı donunce hala anlayamadım uye farklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?