Yeterince karışıklık var millette hala bıdı bıdı peşinde
İşyerinde bence siyaset konuşulmaz
Ama işte bizim burda biri var ille zorluyo , kaşınıyo
geçmiş olsun.Başımda ağrıyo
Bildiğimiz banyo mu
Ben işyerindekileri faceme bile eklemiyorumBizim işyerindeki bir çok kişi facete birbirine girdi.
Normalde can ciğerler.
Çok gereksiz. Biz muhasebeciler olarak konuşuyoruz amaTabi ekonomik yönünden dolayı.
Uyma sen boşver
nasıl ya? merak ettım:)bendensin.
geçen ne gördüm.
keçedev banyo yapmışlar
Ben kimseye istek göndermem İsteklere bakarım işime gelmeyini kabul etmem. En temizi kafa rahat oluyor.Ben işyerindekileri faceme bile eklemiyorum
Ama işte müdür bile istek atıncaeklemiştim
Bi kız var burda, provakatör gibi
Gelir hergün bi haber yayar asparagas
Önce canlı b... şeysini sallıyodu bugün patlayacak işe gelmeyin vs. diye
Şimdi de ay banlanmaktan korkuma kelime yazamıyorumişte gündeme dair bişeyler sallıyo
Banyo paspası demek istedi galiba : ) ikinci mesajından bunu anladımnasıl ya? merak ettım:)
Yok bence normal yurdum üyesisenden şüpheleniyorum hala
özellikle beni alıntılamasıYok bence normal yurdum üyesisenin şef değil
heee ben de saf saf dusunuyorum koskoca banyoyu keceyle kaplamıslarBanyo paspası demek istedi galiba : ) ikinci mesajından bunu anladım
keske sef olaydım da ısle ılgılı dertlerımı bı anda cozeydım besenden şüpheleniyorum hala
Espri yapmaya korkuyorumözellikle beni alıntılaması
kim için çalışıyor hemen söylesin
burası kk burdan çıkış yok
şaka gibisin:)özellikle beni alıntılaması
kim için çalışıyor hemen söylesin
burası kk burdan çıkış yok
İlk bende öyle sandımheee ben de saf saf dusunuyorum koskoca banyoyu keceyle kaplamıslar
One minute diyorşaka gibisin:)
ben kıme yorum yapıyorsam onun yazısını alıntılıyorum...
neyse bı daha alıntlamam cevap da vermem
kolay kolay kusmem hele kı boyle bısey ıcın.sordu bı kac kere aynı seyı cevap verdım. olabılır ınsan suphe edebılır ama neden yalan soyleme geregı duyayım kı ben kendısının kım oldugunu bıle bılmıyorum.profılıne bıle bakmadıgıma yemın edebılırım.uzuldum acıkcası ılk kez bırı bu sekılde suphe duydugunu vs soyledıgı ıcınOne minute diyorküstürdün kızı Asmu
Şaka yapıyo bencekolay kolay kusmem hele kı boyle bısey ıcın.sordu bı kac kere aynı seyı cevap verdım. olabılır ınsan suphe edebılır ama neden yalan soyleme geregı duyayım kı ben kendısının kım oldugunu bıle bılmıyorum.profılıne bıle bakmadıgıma yemın edebılırım.uzuldum acıkcası ılk kez bırı bu sekılde suphe duydugunu vs soyledıgı ıcın
saka yapıyor :)kolay kolay kusmem hele kı boyle bısey ıcın.sordu bı kac kere aynı seyı cevap verdım. olabılır ınsan suphe edebılır ama neden yalan soyleme geregı duyayım kı ben kendısının kım oldugunu bıle bılmıyorum.profılıne bıle bakmadıgıma yemın edebılırım.uzuldum acıkcası ılk kez bırı bu sekılde suphe duydugunu vs soyledıgı ıcın
Şaka yapıyo bence
Ayşe ile Fatma'dan biliyorum ki normal yurdum üyesisin
Yoksa o metin onun şefine uyardı, uymadığını kendi de dedi. Şaka yapıyodur
Pişt Y yesil_zeytin_ şaka mı dedin
saka yaptıgı gulucuklerden bellı de ne bıleyım aynı konu uzerınden gıdınce acaba ınandıramadım mı dıye dusundum:)saka yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?