- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
aynen bı de bunların ustune ıse gelıp burdakı sınır bozucu durumlara tahammul etmek..senın ustundekılere sesını cıkaramamak.. anlasamadıklarınla hep bır arada kalmak zorunda olmak vs vs.Allah'a sığınmaktan başka çaremiz de yok malesef.
Allah yardımcımız olsun. Ben de üzerimden atamıyorum yaşadığım şoku, gördüklerimi.
Geleceğe dair umutsuzum... İçim coşup coşup duruyor, ağlamak istiyorum ağlayamıyorum gibi bir durum.
hahaha ey gidi ha.. bari buralarda rahat olak.. eyi eyiHe yakaladın beni
Buralar bansız hava sahasıydı ey gidi
Msn daha komik oldu
On dakika bakma
Bi geliyon 100 tane mesaj olmus cok eglenceli bence
Ayyy ben de oyleydimBen müdürün yanında oturuyorum ondan telefonu pek elleyemiyorum 100 tane oldu deme
Nasılsın hoş geldin demeyi unutmuşum hoş geldinhahaha ey gidi ha.. bari buralarda rahat olak.. eyi eyi
Bende pek ellemem işyerinde telefonu kimse yok ama bilgisayar daha korunaklı : DBen müdürün yanında oturuyorum ondan telefonu pek elleyemiyorum 100 tane oldu deme
Bende pek ellemem işyerinde telefonu kimse yok ama bilgisayar daha korunaklı : D
Aman millet neler neler yapıyo biz bi kk ya girmişiz suç muBizim işyeride bu ara tehtid ediyorlar pcden net kullanımı hakkında. (Halbuki benim sevgili mesai arkadaşım mesai saatleri içerisinde +18 resimleri bilgisayarında kullanabiliyor ama nete girenler suçlu sadece)
Perşembe günü akla kara belli olacak.
İşten çıkana kadar mesai saatleri dışında girmek durumunda kalacağım gibi görünüyor.
hosbuldum iyiyim Allaha sukur yasayip gidiyoruz iste ev temizlenecek beni bekliyor iste iyisin dimi sende insallahNasılsın hoş geldin demeyi unutmuşum hoş geldin
Kolay gelsinhosbuldum iyiyim Allaha sukur yasayip gidiyoruz iste ev temizlenecek beni bekliyor iste iyisin dimi sende insallah
bende calismayi ozledim bakalim bende belki baslarim onumuzdeki aylarda kolay gelsin.Kolay gelsin
Bende aynı işteyim
Kızımı anneme bırakıtm gelidm
Pazartesi kızımda sendroma giriyo, bakalım
İnşallah gönlüne göre bi iş olurbende calismayi ozledim bakalim bende belki baslarim onumuzdeki aylarda kolay gelsin.
selam kızlar
anammm siteyi ispiyoncular sarmış
düşünen sorgulayan beyinlerimiz mi zoruna gitti kardeşim ?
çocuk gibi şikayet etmek , gizli gizli okuyan iki kelam etmeye cesaret edemeyenlere yakışır elbet ...
bendensin.Aman iş yapasım da yok
Başımda ağrıyobendensin.
geçen ne gördüm.
keçedev banyo yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?