O yüzden bıraktı demekeşim öğrencilik yıllarında birinci içmiş, hem de ortaokul zamanı falan, yasak diye mi cazip geldi, çevresined herkes içiyor diye mi bilemeyeceğim.
üni zamanı da sigara içen arkadaşlarının yanında yancılık yaptığı olmuş (bu arada biz birlikteyiz ve bana yalan söylüyor, sigara mı o da ne diye)
şimdi acayip nefret ediyor sigaradan ama, babasını maalesef akciğer kanserinden kaybettik.
O yüzden bıraktı demek
Başınız sağ olsun
yok üni den sonra hiç içmedi (en azından ben bilmiyorum).
ben zaten bu sigara muhabbetine ayrılacaktım ondan, sebep sigara içmesi değil de yalan söylemesi, gerçi sigara içmesi de sebep olabilir, ben sigara içen adamla kesin ölürüm, ha ha astım var ya bende, canım kıymetli elbette.
belki de en büyük kavgalarımızdan biridir yani bu sigara mevzusu, o dönem bizi ayrılık noktasına getirmişti, sonra kandırdı beni kerata
Hadi ya, maşallah ne güzelbu aradaBir-Dost dertliyim mertliyim ama sanki bu hafta daha iyi gibiyim.
2 numara da tepikliyor sürekli
1 numara dün kreşe başladı, bir gün bile çocuğu kendisine getirdi, dün akşam bir kibarlık görmeniz lazım, ha ha medeniyet gördü diyorum ben
Yok canım, eskiyenleri verdim, yenilerini edindim diyelim biz onaBende de var da
Sen bi kısmını verdiğine göre
Sende 2 şer tane yok mu
Benim de çok uykum var bugün gözümü açamıyorum.Günaydın gençler
Uykum vaaaaar
günaydın vikvikler,
bence tüm BDV dekiler boşansın ve de ayrılsın.
pöf, sabah sabah içimi kararttılar gene bak.
Aynen aynen...Ben BDv okumuyorum
Kendim bile BDv lik gibiyim bi de onu okusam ohooo
geldiğim günden beri memur değilim teknisyenim diyorum
bugünde bir kasa geldi yap dedilerbenim bahtıma anakartı yanmış kasa geldi. ben nasıl yapayım onu
format falan atardım, sürücüleri yazıcıları kurardım ağ yapardım amacım buydu oysaki
nasıl yapıcam bilmiyorum
bakalım haletcem:)Eh işte, dile pelesenk edersen olacağı bu
Teknisyen tanıdığın yok mu? Çaktırmadan tiyo alsan
Evet senin şansına da kötü olmuş hakikaten.bakalım haletcem:)
ama ilk bunun gelmesi ağır birşey. çünkü parça değişikli lazım.
sağol canımEvet senin şansına da kötü olmuş hakikaten.
Allah kolaylık versin o zaman sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?