kız dur hesabına parayı yatırımdaKüfür etmek gibi olmasınben senden bi daha adres isteyecem kargo için
Ben daha yeniyim ama senide souveniri de tanıyorum bdv denHep buraya gir
O tarafa bakma
Burda da gerçi eski yoğunluk yok
Kızlar teknolojikler whatsapp face filan ordan chatleşiyolar
Bi ben kaldım işyerinde kukumav kuşu gibi bi de Souvvenir işte, biz idare edersin
E ama normal adam koca degil baba degil eşi çocuğu ne yapsin onuGenelde hazin son hep böyledir zaten, sır kapısı gibihaha
Sen adres atar atmaz yollarım ben para möhüm deelkız dur hesabına parayı yatırımda
hala maası beklıyorum
yatırım ondan sonra ıcım rahat etmez benım bılıyorsun senden yana cekındıgımden degıl benım ıcım rahat etmez o acıdan
Ya haksız mıyım sen bana söyle, kendimi aptal gibi hissediyorum.Ama çocuk odası olmayacak mı evde ?
Bir de değil artık 2 yani
Merdivenli çekmeceli 2+1 yatak bakıyodunuz çocuklara ?
Bence müzelik salon devri çoktan bitti
1 oda çocuk odası şart
Onlar zaten büyüyecek hep böyle mi kalacaklar
Birden 1,90 lık alın o 2+1 yatakları , zaten büyükler de yatar.
Ben kızımın alt yatağında yatıyorum o dalana kadar, hatta bazen bende sızıyorum orda
Koltuk tv filan boşa masraf yahu
Sen beni gençliğimde görecektinBen daha yeniyim ama senide souveniri de tanıyorum bdv denBu geyik bölümü daha eğlenceli ama
Ben 1,90 yaptırdım herkes çüş diyoduYa haksız mıyım sen bana söyle, kendimi aptal gibi hissediyorum.
Bu arada yanlışlıkla baza yazmışım, evet benim baktığım RANZA tipi yatak. Dediğin gibi 2+1 yatak olacak.
2 Tane olacakları için 1 kerede çıksın masrafı, hem de odası geniş zaten çocuğun.
Şu an ev 3+1, hali hazırda çocuk odası var, benim ekstradan bir boş odam var, ona gözünü dikti.
İlla oturma odası olacak orası, kafaya taktı ya.
Bende aynı fikirdeyim, en azından çocuğu yatağa alıştırmak kolay olur.
Gerekirse bende aynı odada uyurum ne olacak, yeterki uyku olsun nerede yattığımın çok önemi yok.
Çalışıyorum, hamileyim ve 2 katı yoruluyorum. Biraz insan karısına da insaf eder ya...
Bende aynı fikirdeyim, boşa masraf, şimdi zaten koltuk takımı TV var.
Hali hazırda onları kullanıyoruz, dahasına ne gerek var.
Ben akşam da dedim, artık sinirlerim boşaldı: "Sen beni anlayacaksın da şu annen - baban dünyadan göçüp gidince beni anlayacaksın (Allah gecinden versin), ama ben o zaman olmayacağım bilesin!"
Bazen diyorum bu kadar ufak şeyler yüzünden hiç gerek yok, çekilecek dava değil.
En ufak şeyde uzlaşamıyoruz, çünkü anasının aklı ile anasının güdüsü ile giden bir adamla evliyim malesef.
Ona sorsan "hayır ne alakası var ben annemle mi konuşuyorum sanki" der.
Ama ben adım gibi biliyorum her gün annesi ile 1 saat muhabbet ettiğini...
Yarabbim, geçer bu günler dimi?
Geçecek inşallah...
Derdi şu aslında.Niye surat beş karış annesini mi özlemiş
Ay koca adam yıllardır annenin dibinde komşu gibi otururken iyi, şimdi 1 ayda su koyver. Bebelere baloon
Benim işler genel müdür yok diye sakin.Benim işler birikmiş
Ondan çenem duruldu kızlar
Aman anlasa, ben neler diyorum ona.Ya surati on karış olsun. Sana neSen çocuklarınla düzen kur onlarla ilgilen. Iki seçenegi var ya dahil olacak yada gidecek.
Bak sana bir olay anlatayim istersen eşine caktirmadan anlat bir arkadaşım diyerek
Universitede oda arkadasim vardi böyle dünya tatlisi bir kiz ama babasi cok aileciydi. Babaannesinin annesine yapmadığı kalmamisti. Neyse birde ablası vardi arkadaşımin. Iki kiz ikisi de anneye düşkün. Ablası da kendisi de meslek sahibi oldu tabii babaanne dede öldü ve arkadaşımın babasi kanser oldu. Başka ortak bir arkadaşımiz görmüş onu babayi bırakıp tatile gelmişler. Arkadaşımın kurduğu cümle şu;anam anam diyordu şimdi kalksin mezardan baksın ki hiç öyle bir kız değildir. Kocan kendi ayağına sıkıyor ama farkinda değil.
face de de eskısı gıbı degılız
burdan kızlara trıplerımı ve teeesüffflerımı edıyorum
ne guzel faceye gırınce 9248901890 msj var yazıyordu
sımdı 3-5
hele hele ben 3 gun gırmedım hele bu nısa noldu su kıza bı seslenelım demedıler hıc
ooo super :)Sen adres atar atmaz yollarım ben para möhüm deelablam yapmış bitirmiş te ben daha foto çekmeye fırsat bulamadım artık canlısını görürsün
Ya doğru diyorsun ben mantıklı insanımdır böyle lök diye konuşmam aslında.Ben 1,90 yaptırdım herkes çüş diyodu
Valla şimdi çok mantıklı süpermiş diyolar
Çocuklar tek yatmıyo ki, ille dalana kadar anne istiyolar yanında. Ben uykumdan da olamam çalıştığım için kızımı da daha fazla mahrum edemem. İkimiz birden yatıyoruz işte, ben göçebe gece uyanırsam da hobaa yatak odaya gidiyorum
Eee benim paramda kıymetli kaç yaşına gelirse gelsin 1,90 a sığarkullansın işte
Kız öyle deme, içerlenir. Annenin ölünce filan ohoo düşünsen de deme
Konuşsun annesidir ama akıl süzgecinden de geçirsin sana pimi çekilmiş bomba gibi gelmeden önce
Geçer ama izleri kalır
Şu andakilerde bence geçmişin izleri, atakları
Derdi şu aslında.
Eskiden eve gelmeden önce kafasında anası - babası varsa "bir uğrayayım ben babamlara ne zamandır gitmedim" derdi ve uğrardı ben de ses çıkartmazdım. Yarım saat - bir saat oturur gelirdi. Yemeğimizi yerdik falan.
Şimdi her kafasına estiğinde gidemiyor.
Ya oğlum durmuyor babasını bırakmıyor, ya evde başka bir iş çıkıyor ya da bizim işimiz çıkıyor.
Öyle her estiğinde, altında araba olmasına rağmen, hadi ben bi annemlere gidip bakayım diyemiyor.
Bunun mutsuzluğunu yaşıyor.
Ama ben başından beri diyorum.
Sen evlisin, tamam hepimizin annesi babası var.
Fakat ayrı bir evin barkın var.
Ayrı bir düzenin var, annenlere gideceğin zamanda ona göre bir gün ayarlarsın işini ayarlarsın.
Ben de kendimi ayarlarım gidilir.
Hoş ben kayınvalideme gitmiyorum artık, zorunlu durumlar haricinde.
Umursamıyorum, canı isterse eşim gitsin görsün.
Hamile halimle zaten bir yerden başka yere gidecek halim yok bütün gün iş yerindeyiz.
Öyle ya da böyle bütün gün sandalye tepesindeyim.
Yoruluyor vücudum. E tabi evde iş ve çocukta beni bekliyor.
Ama karşındaki insan düşüncesiz olunca da birşey yapamıyorsun.
Anca böyle surat asıyor, gerginlik yaratıyor gereksiz yere.
Ya bi de sizin ev kiraYa doğru diyorsun ben mantıklı insanımdır böyle lök diye konuşmam aslında.
Fakat artık benim de ağzımın tartısı şaştı.
Normal olarak, yaşadıklarım ve yaşatıldıklarımı unutamıyorum.
İlk hamilelikte hadi birşeyler yaşandı, öyle böyle geçti günler.
Hadi cahillikti o zamankiler, toyluktu.
Eeee? Yaşadın tecrübe ettin, ikincisinde niye aynı burun dikine gidiliyor? Ben bunu anlamıyorum.
sinirlendiğim affedemediğim durum da bu aslında.
Sindiremiyorum birşeyleri artık, görmeyişini anlamayışını anlamıyorum.
Benim de param kıymetli zaten.
Ha deyince alınabiliyor mu herşey?
Bugün çalışabiliyorken bari yapayım birşeyleri diyorum.
Bazı şeyleri yapayım da ilerde ne olur ne olmaz.
Ben çalışma taraftarıyım ama oldu ki birşeyler ters gitti çalışamadım
O zaman hiç alamayacağım?
Bu hafta sonu bakalım, fiyatlarını araştıracağım çevredeki mobilyacılarda, olmadı kendim alacağım.
İster beğensin ister beğenmesin.
Akşam karış hesabı odada dolabın yerini ölçeceğim değiştircem yerini, haftasonu başka mobilyacı gelecek, fortmanto ve banyo dolabı için.
Olmadı dedim adamlara ayırttırırım (ikeadan bir dolabım var, istemediğim yere koydurdu zeki eşim, ileriyi hiç planlayamaz sağolsun) dolabı da istediğim gibi yerleştiririm.
tünaydın kızlar..
Ya ben gitme demiyorum ki zaten, gitsin görsün.Bence de ki 'yine git her akşam annenlere, işten çıkışta'
Bırak gitsin görsün kendi yorulur gitmez
Seni sorumlu tutuyor böyle, kendi denesin görsün
Ay bi bunlarda aile var
Yemek yenmez mi yaAy derdimle boğdum sizi kızlar kusura bakmayın.
Zaten bende ne iştah kaldı bu sayede ne birşey.
Birşey yemek gelmiyor içimden, öğle saati geldi benim karnım aç değil...
Yemek düşüncesi bile içimi kaldırır noktada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?