Vikviklemek Hakkında Herşey :)

hazırda elinde var mı sipariş üzerine mi yapıyorsun?
netten satış sitesi kuruyorum bebek çocuk bölümüde olacak ordan satabilirsin hazırda olanları stokla bol bol :))
yaz sonu gibi açılacak inşallah..
Aaa bu kadar olur ( : Hazır az var genelde sipariş olursa yapıyordum
Ama alan olursa hızlandırırım tabi
Bende çene yok eşe dosta hiç sormadım
Bana sorulursa yapıyorum işte o da çok olmuyo haliyle
Teşekkür ederim sağ ol

kısmet tabi ama satılır gibi geldi bana..
ben açana kadar sen stoklarsın zaten nerdeyse 7-8 ay oldu bu iş üzerinde uğraşıyorum..
varımı yoğumu yazılıma gömdüm ofis kirası vb şeyler için biraz daha beklemem gerekiyor ne yazık ki..

Senin site ne üzerine
Her site o kadar pahalı mı korkutma beni
Sağ ol ama çok teşekkür ederim desteğin için, senin siteye de ilan verebilirim

Sağ ol teşekkür ederim
Bu site kurma şartları ne, şirket mi olmak lazım neymiş o şeyleri de sana sorsam ayıp etmiş olur muyum ki

yok canım niye ayıp olsun..
evet şirket kuruyorsun ama şirket kurmakta bir numara yok..
asıl önemli olan yazılım.. uzun sürüyor gerçi parayı peşin versen kısa sürerde işte benimki uzun sürdü

Senin site ne üzerine
Her site o kadar pahalı mı korkutma beni
Sağ ol ama çok teşekkür ederim desteğin için, senin siteye de ilan verebilirim

benimki kadın erkek ve çocuk üzerine olacak..
ya ben güzel birşey olsun istedim.. mesela paket yazılım gibi birşey varmış bende pek anlamıyorumda onlar ucuz ama sonradan orasını burasını değiştireyim yada şunu ekleyeyeim gibi birşeyler yapamıyormuşsun..

yok canım niye ayıp olsun..
evet şirket kuruyorsun ama şirket kurmakta bir numara yok..
asıl önemli olan yazılım.. uzun sürüyor gerçi parayı peşin versen kısa sürerde işte benimki uzun sürdü
Hadi ya
Kaç para vermek lazım
Ya eşimin o arkadaşı demişti ki site kursan ne olur, tanınmadıktan sonra kursağıma dizdiler yoksa çoktan denerdim ben
Eee herkesin sitesi annesinin karnında mı tanınmış, site şu kadar reklam bu kadar deseler ya anlasak bişey

Ben ucuzundan alsam yeter kadın erkeklik bişey yok hepsi keçe magnet

canım benimki 16 bin lira..
reklam işi kolay bildiğim kadarıyla .. bir arkadaşım var o ben hallederim demişti bu işler üzerine çalışıyor .. gerçi ne iş yaptığını henüz çözemedim ama 35 inden sonra işi bıraktı ist üni de kursa gitti netten reklam vs gibi birşey kursuna şimdide home office evden çalışıyor..

yasak mı burdan bilmiyom dur özelden yazayım sana hangi site gibi yapacağımı..

Hevesimi kursağıma dizmişlerdi
Yine bişeyler filizleniyo gibi şu an çok sağ olun kızlar
16 çok ucuzunu bi öğreneyim ben
Bi de şirket olmak istesem, bi yerde çalışıyoken mümkün olmaz di mi?

Hevesimi kursağıma dizmişlerdi
Yine bişeyler filizleniyo gibi şu an çok sağ olun kızlar
16 çok ucuzunu bi öğreneyim ben
Bi de şirket olmak istesem, bi yerde çalışıyoken mümkün olmaz di mi?

yok olmaz ama annenin üstüne falan açabilirsin..
de mantıklı mı onu bilemedim.. önce satıp satmadığını piyasasının nasıl olduğunu öğrensen daha iyi..
şirket olunca bir sürüde vergisi vs var..
şu demin yazdığın mı yoksa g.gidi mu ne onlardan birinde kendi dükkanını açabiliyordun mesela baktın mı hiç ?

Seninkinde denerim
gg dan denedim evet yüklenince oluyodu da orda da tek ben değil ama herkes nikah şekeri vs satıyo rekabet çok ben yeniyim onlardan alıyolar mesela, sattım ama çok değil

Ha ha o Zaman senin siteye iyi para vermişim diyeyim de yüreğine otursun

haha vallaha mı
ama başka yerlerden de fiyat aldım 20 bin aşağısı yoktu pek.. gerçi bu da o civarlardan kapı açtıydı..
bayağı teferruatlı bir site..
sadece ekran yüzü yok yani geri planda çok detay var..

Ha ha yok Can'ım şaka yaptım, yazılım pahalı bir iş, bir de terzi işi ise ucuz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…