Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Şuan programcılığı bırakıp muhasebeci olduğum için kendime çok kızdım.

ay sen muhasebeciliği mi tercih ettin zevkli bir işi bırakıp .. muhasebe hamallık resmen.. ben kapattım o defteri .. şirketi bile kendim kurmayı düşünmüyorum.. vericem birine..

Yok ben daha oraya gelemeden bıraktım.
Maalesef pek isteyerek olmadı. Anadolu meslek lisesi bilgisayar programcılığı okumaya başlamıştım.
Okulda lezbiyen bir kız tarafından taciz edildim uzun süre. Aileme anlatamadım utanıp. Yatay geçiş yapmak istedim ama izin vermediler. Okulu bırakıp düz liseye gittim sonrası psikolojisi bozuk bir ergen olarak devam ettim. Mühendislik m sini hayallerde kaldı. Bütün sınıf arkadaşlarım çok iyi üniversitelerden mezun oldu deli para kırıyorlar. Yinede pişman değilim.

abowww ilk defa bir kadın tarafından tacize uğrayan bir kadın duyuyorum..
kadına bak geleceğinle oynamış resmen..

abowww ilk defa bir kadın tarafından tacize uğrayan bir kadın duyuyorum..
kadına bak geleceğinle oynamış resmen..

Ben o zaman kıza kızmadım. Benim isteğim doğrultusunda haraket etmeyen babama kızdım. Ya düz lise ya okumayacaksın diyip işin içinden çıktı.

Bu konularda kısmetsizim. Lezbiyen mıknatısı gibiyim. Mahalleden çocukluk arkadaşım lezbiyen çıkmıştı. Gizliyordu, sıra arkadaşına aşk mektupları yazıyordu.
Okulda taciz edeni oldu. Daha kötü ne olabilir diye düşünürken hep daha kötüsü oluyor. En yakın kankam erkek adı ali olsun. Alinin sevgilisi benim departmanımda beraber çalıştığımız bir kız. Samimi olmazsam da sürekli aynı ortamdayız.
Bir ara iş yerinden ayrıldım. Ben ayrılmadan önce hatıra resimleri çektirdik. Herkesle selfie falan. Sonra ben şirkete geri döndüm. O kız sanki biz sevgiliymişiz gibi bir resmi yine LGBTlilerin olduğu bir sayfada gözümüzü karartarak paylaşmış 3. sayfa haberi gibi. Gayet normal bir resim hani samimi falan değiliz. ALtında gırla küfür ve iğrençlik vardı. Bize de gelseniz üçlü dörtlü olalım mı gibi. Direkt reel hayattan tanıdığı bir arkadaşı bana dümdüz küfür etmiş kız sadece gülücük atmış ve ben bunu bir sene sonra öğrendim hayatımın şokunu yaşadım. Kız biseksüelmiş olabilir banane ama beni buna alet etmesi? Kabul edilebilir değildi. Öfkelendim hemen aradım yapmasaydım diyorum dava edecektim aslında. Şİrkette ik ya durumu anlattım. Olay müdüre genel koord. gitti. Evlilik nedeniyle ayrılacağım için sadece uyarı verdiler. Hiç işlem yapmadılar. Kızın bilgisayarından sado mazoşist grinin elli tonu şeklinde resimler çıktı.
Ama işten çıkartmadılar.
Bu arada ali dayanamadı istifa etti.

şok oldum resmen..
bir mıknatıslık var galiba gerçekten..
birde yüzsüz çocuk utanmış işten çıkmış o hala devam..

şok oldum resmen..
bir mıknatıslık var galiba gerçekten..
birde yüzsüz çocuk utanmış işten çıkmış o hala devam..

Benim geçirdiğim şoku hayal edebiliyor musun?
Ben hoşlanmıyorum diye daha cok oluyor galiba. Halbuki tasvip etmem ama saygı duyarım dışlamam,kötü gözle bakmam. Burada bana yapılan saygısızlık var. Allah'ım beni lgbtlilerle sınıyor diye düşünmeye başlamıştım. Hala iyi düşünüyorum :)
Bu arada o çocuk gelinlik bakıyordu, benden bir süre önce duurumu öğrenmiş. Bir derdi vardı ama anlatmazdı sonra jeton düştü.

keşke dava etseydin ..
kesin bir ceza birşey alırdı hırsını almış olurdun..
insanın siniri geçmez başka türlü..

keşke dava etseydin ..
kesin bir ceza birşey alırdı hırsını almış olurdun..
insanın siniri geçmez başka türlü..

Davadan herhangi bir sonuc çıkacağına inansam yine açardım. 1 tl lik tazminat falan. Hırsım çok uzun süre geçmedi
Öğle yemeğine grup olarak cıkardık çıkmamaya başlayınca milley sordu bende onlara olayı direkt anlattım. Şirketteki melek rolü bitti. Dedikodu hızlı yayılır yayılmış. Müdürüm birde bana dedi ki kimseye anlatma genç kızdır yapmıştır hata, anlatma dedi. Ben şok daha cok delirdim. Ben 26 o 23 yasında ama genç kız o. Benim erkek arkadaşım bunu anlayışla karşılayacak bir insan olmazsa biz ayrılsaydık benim hayatımı mahvetse sorun yok. Bak yine sinirlendim. Kıza acıyorum birazcık ama bu hırs içimde kaldı. Ona güzel bir kazık atmadan gitmeyeceğim. Bdvde konu mu açsam cin fikirler çıkar.

ahaha yaz yaz kesin çıkar enteresan fikirler..
sende onun fotosunu koy değişik bir yere mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…