Maksimum 1 yıla kadar süt biter, senin oğlan yüzüne bakmazEmzirmekten memem kopacak imdat
Bak emzirmeyi bırakırım hahahah kanayana kadar yolu var daha dur
Ben şiş hiç bilmiyorum ya bi tarafıma sokarım kesinbu durumda benden öndesin
bir kere şişle ağzı burnu yamuk bir atkı örmüştüm onu saymazsak tabi
1 ayı gitti bileMaksimum 1 yıla kadar süt biter, senin oğlan yüzüne bakmaz
Sık dişini
Bak emzirmeyi bırakırım haNiye kanıyo ya kadın olmak çok zor.
Ben şiş hiç bilmiyorum ya bi tarafıma sokarım kesinkocaman onlar bi ters bi düz diyolar o değil galiba hep aynı model giidyodum ben
Ama bişeye benzetemiyodum annem düz yerlerini bana yaptırıyodu
Benim annem 5 şişle çetik mi dersiniz artık patik mi, ondan yapıyo. Ben 2 taneyi zor tutuyorum kadın 5 li yapıyo ey gidi
Daha kısa vadeli teselli vermek isterdim ama gerçekler bunlar1 ayı gitti bileBugün oğluşumun kırk mevlüdü var başlar 1-2 saate
Yok annem normal ipten yapıyo 'nako'aa babaannem yapardı o çoraplardan 5 şişle ama böle tiftik gibi bir ipten
Yok annem normal ipten yapıyo 'nako'komşudan öğrenmişti
bu kısa olandan anneminki, soket çorap gibi patik yanibabaannemim yaptığı hani yörük çorapları olur ya öyle birşeydi..
o zamanlar kalorifer doğalgaz yoktu tabi ne giyerdik be..
Ben bi yerden sonra pompayla çekip biberonla vericemvalla benim ilkinde kanamıştı emerken zorla çektiydim ağzından birde çekerken sülük gibi uzuyor çok sinir bozucu bir durumdu tabi şimdi gülüyorumkabuk bile bağlamıştı ne çektiler ne çektiler
bu kısa olandan anneminki, soket çorap gibi patik yani
Enee yeter ya 7-8 ay anne sütü ben çok emzirmeye karşıyımDaha kısa vadeli teselli vermek isterdim ama gerçekler bunlar
Ben 10 ayda yırttım tabi anne sütü de çok önemli ama bitince ilahi adalet demişliğim varbilmiyorum
40 gitti 315 kaldı desenenice 40 lara diyelim
Ben bi yerden sonra pompayla çekip biberonla vericem
Sen ablamı gör 7 ceddimizi çekti çevirdi evlendirdiçetik yanionu iki şişle bile nasıl örüyorlar anlamıyorum ben 5 şiş kabiliyet işi vallahi.. senin beceriler nerden geliyor anlaşıldı..
gerçi benim annem de çok beceriklidir ama zerre birşey geçmemiş bana
Sen bi panter gibi yavrunun başını bekleEnee yeter ya 7-8 ay anne sütü ben çok emzirmeye karşıyımkayınvalidenin organizasyonluğunda doluşucaklar eve beşiğin başına şimdi
Sen ablamı gör 7 ceddimizi çekti çevirdi evlendirdi
Annemi solladı
Ben tüü ailenin yüz karası
o zaman hep beraber dua edelim senin sıpa biberon alsın diye
ben bir gece yarısı adamı uyandırıp git nerden buluyorsan bul emzik al gel demiş insanım birde ekledim çeşit çeşit olsun
sonuç ne emziği tutturabildim ne biberonu ..
o bir yerden sonra olayı tutmadı bende baştan yapmak lazımmış..
Enee yeter ya 7-8 ay anne sütü ben çok emzirmeye karşıyımkayınvalidenin organizasyonluğunda doluşucaklar eve beşiğin başına şimdi
Bebek içeri odada olacak çok uzun izin vermicem odada bi de çocuk getirmeyin dedimSen bi panter gibi yavrunun başını bekle
Gidip içerde ;Kur'an dinlesinler bebenin 40 ı anca çıkıyo burnu akan aksıran tıksıran doluşmasın
Dedikodu edip Kur'anı ıskalarlar gerçi, pilav de yer kalkarlar ama bebenin başına üşüşmeden olmaz cıks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?