Vikviklemek Hakkında Herşey :)

bu durumda benden öndesin
bir kere şişle ağzı burnu yamuk bir atkı örmüştüm onu saymazsak tabi
Ben şiş hiç bilmiyorum ya bi tarafıma sokarım kesin kocaman onlar bi ters bi düz diyolar o değil galiba hep aynı model giidyodum ben
Ama bişeye benzetemiyodum annem düz yerlerini bana yaptırıyodu

Benim annem 5 şişle çetik mi dersiniz artık patik mi, ondan yapıyo. Ben 2 taneyi zor tutuyorum kadın 5 li yapıyo ey gidi

aa babaannem yapardı o çoraplardan 5 şişle ama böle tiftik gibi bir ipten

1 ayı gitti bile Bugün oğluşumun kırk mevlüdü var başlar 1-2 saate
Daha kısa vadeli teselli vermek isterdim ama gerçekler bunlar
Ben 10 ayda yırttım tabi anne sütü de çok önemli ama bitince ilahi adalet demişliğim var bilmiyorum

40 gitti 315 kaldı desene nice 40 lara diyelim

valla benim ilkinde kanamıştı emerken zorla çektiydim ağzından birde çekerken sülük gibi uzuyor çok sinir bozucu bir durumdu tabi şimdi gülüyorum kabuk bile bağlamıştı ne çektiler ne çektiler
Ben bi yerden sonra pompayla çekip biberonla vericem

bu kısa olandan anneminki, soket çorap gibi patik yani

çetik yani onu iki şişle bile nasıl örüyorlar anlamıyorum ben 5 şiş kabiliyet işi vallahi.. senin beceriler nerden geliyor anlaşıldı..
gerçi benim annem de çok beceriklidir ama zerre birşey geçmemiş bana

Daha kısa vadeli teselli vermek isterdim ama gerçekler bunlar
Ben 10 ayda yırttım tabi anne sütü de çok önemli ama bitince ilahi adalet demişliğim var bilmiyorum

40 gitti 315 kaldı desene nice 40 lara diyelim
Enee yeter ya 7-8 ay anne sütü ben çok emzirmeye karşıyım kayınvalidenin organizasyonluğunda doluşucaklar eve beşiğin başına şimdi

Ben bi yerden sonra pompayla çekip biberonla vericem

o zaman hep beraber dua edelim senin sıpa biberon alsın diye
ben bir gece yarısı adamı uyandırıp git nerden buluyorsan bul emzik al gel demiş insanım birde ekledim çeşit çeşit olsun
sonuç ne emziği tutturabildim ne biberonu ..
o bir yerden sonra olayı tutmadı bende baştan yapmak lazımmış..

Sen ablamı gör 7 ceddimizi çekti çevirdi evlendirdi
Annemi solladı
Ben tüü ailenin yüz karası

Enee yeter ya 7-8 ay anne sütü ben çok emzirmeye karşıyım kayınvalidenin organizasyonluğunda doluşucaklar eve beşiğin başına şimdi
Sen bi panter gibi yavrunun başını bekle
Gidip içerde ;Kur'an dinlesinler bebenin 40 ı anca çıkıyo burnu akan aksıran tıksıran doluşmasın
Dedikodu edip Kur'anı ıskalarlar gerçi, pilav de yer kalkarlar ama bebenin başına üşüşmeden olmaz cıks

Sen ablamı gör 7 ceddimizi çekti çevirdi evlendirdi
Annemi solladı
Ben tüü ailenin yüz karası

ahahha sende yüz karasıysan artık beni görmesin kimse
en ufak bir el becerim yok.. ama şöle tamirlik çekiçlik birşeyler olsun bayılırım..
benim kodlar yanlış olmuş bence

Biberon da veriyorum emzik de daha yeni doğan sayılır cuk cuk alıyo eşeği sağlam kazığa bağlamak bu sanırım

Bebek içeri odada olacak çok uzun izin vermicem odada bi de çocuk getirmeyin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…