Biberon da veriyorum emzik de daha yeni doğan sayılır cuk cuk alıyoeşeği sağlam kazığa bağlamak bu sanırım
Beşiği kendi yatak odama koydum kapısını kapattım ablamı da başına diktimhiç kaldırma beşikten başındanda ayrılma bence..
Ben gelene gidene karışmadım da , kızımın başında bekledim vallaBebek içeri odada olacak çok uzun izin vermicem odada bi de çocuk getirmeyin dedim
En genç sensin yahu : )gençler cevaplasın madem
Ablamı diktim kapı gibi bekleyecek valla kimse bebek sevecek diye minicik çocuğu hasta edememBen gelene gidene karışmadım da , kızımın başında bekledim valla
Densiz çok top gibi atarlardı bıraksam
Ben yine abidik gubidik işler peşindeyimyalnız bilmiyorum ne olduğunu işin kötüsü
Yoo görmedim ama yemeğe çıkacam zaten birazdanay okudunuz mu kadın kızını bırakmış komşuya konusunu sinir bastı okurken ha..
Yoo görmedim ama yemeğe çıkacam zaten birazdan
Ayakkabı vurdu ayağıma gazi oldum
Öğle arasına çıkmışken 1 pakaet yarabandı ile 1 penti ince çorap aldım
Ban hiç bi ince çorap olmuyodu renk olarak koyu kalıyodu, pentinin sahra serisi biraz daha iyiymiş yeni buldum bunu
Babet çorabı vardı da ayakkabı vurunca pert oldum
Onu çıkardım, sekreterde nemlendirici varmış sağ olsun verdi topuk üstüme sürdüm, yarabandı yapıştırdım, ince çorap giydim
Oh dünya varmış
Ay o konuya baktımoh ohh mis olmuş ayaklar
Ay o konuya baktım
Kadın bi de kızımı baloya hazırlayıver eh bi de ikramlık bekliyodu öğretmen demiş
Bu hafta değil öbür hafta gelecem demiş şaka gibi
Daha ben annemde bile 1 gün bırakmadım gündüz zaten ayrıyırz deyip
Millet komşuya 1 haftadan fazla bırakıp kaçıyo resmen ağzım açık kaldı : S
Kızda annesi gibi alışmış
İşte komşuluk böyleleri yüzünden ölüyodurum çok feci kadın aramış işim var vs diye ablana bırakayım mı diye sormuş o da yok komşuya (ayşe) bırak demiş ..
şaka gibi madem ablan var ona niye bırakmadın kızını ..
İşte komşuluk böyleleri yüzünden ölüyo
Selam ver borçlu çık durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?