Mutfak Dekorasyonu vintage mi modern mutfak mi

eliflorin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
10
3
38
İstanbul
Arkadaslar hayirlisiyla iki ay kadar sonra evim bitecek.ic dekorasyonu icin mimarla anlasma imkanim yok.fikirlerinize ihtiyacim var. Mutfagima karar veremiyorum.vintage model mi yoksa modern tarzda mi bir dekorasyon yapayim. Dolaplara bile karar veremedim.

Eklentiler

• index-4.webp
    index-4.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 5.352
Cok tesekkurler fikrinizi belirttiginiz icin. Aslinda her ikisinde de mutfak alani ayni olacak.l tipi bir mutfagim var.pencere onunde evye olacak.dolaplar klasik membran mi yoksa akrilik mi olsun.

jullyet e katılıyorum bence ilk olan çok güzel.hangisi olursa olsun mutlu huzurlu oturun inşallah..

ilk mutfakta bulunan cam dolaplar içini gösterdiği için ileride gözüne çarpabilir ve dolap sayısı az gibi. kullandığın cam kapaklı dolapların camın arkalarını boyayarak veya film çekerek renklendiriyorlar.ikinci mutfak daha mütahit işi,ama son yıllarda daha çok kullanılan mutfaklar.sanki ilk mutfakta gerçek tahta kullanılmış gibi bu maliyeti artırabilir.ayrıca tezgah rengi ve tezgah arası uygulamalar her iki mutfağıda bambaşka görünüme çevirebilir.

Back
X