- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Her sabah ağlayarak gidiyorum yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım keske biri bana çıkmasa deseİşe zorunluluktan istemeye istemeye gidiliyor bugünlerde nasıl iş ile gezmeyi bir tutabiliyor ya.
Helalsurekli basa dönüyoruz ortak nokta bulamicaz dedim ve gorusmek istemediğimi soyledim.Bakalim ne yazicak
Canım hamileler izin li degil miHer sabah ağlayarak gidiyorum yıllar sonra tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım keske biri bana çıkmasa dese
Nevar gorussen.dip dibe oturcak degilsiniz abartma okadardaArkadaslar selamlar
Ortak arkadaşlar vesilesiyle biriyle telefon uzerinden konusmaya başladık yaklaşık 2 haftasidir. Net bir sekilde disari çıkmayacağımi söylediğim halde seni gormek istiyorum bilmem ne diye tutturdu. Ben gorusmeyelim demiyorum ki evde kal diye herkes bas bas bağırıyor su ortalik bir durulsun dedim nasil hala dikkate almiyorsun dedim ise gidiyorsun ya diyor Direkt kesip atiyim mi tersliyim mi bu ısrar tavirlar sinirimi bozuyor
Kamu ya izin verdiler canım özel sektör için bisey yokCanım hamileler izin li degil mi
Bencede bı abazanlik varAbazan gibi ısrarlar hiç ilgi çekici değil
SiZin balkonun oraya gelsin sende balkona çıkArkadaslar selamlar
Ortak arkadaşlar vesilesiyle biriyle telefon uzerinden konusmaya başladık yaklaşık 2 haftasidir. Net bir sekilde disari çıkmayacağımi söylediğim halde seni gormek istiyorum bilmem ne diye tutturdu. Ben gorusmeyelim demiyorum ki evde kal diye herkes bas bas bağırıyor su ortalik bir durulsun dedim nasil hala dikkate almiyorsun dedim ise gidiyorsun ya diyor Direkt kesip atiyim mi tersliyim mi bu ısrar tavirlar sinirimi bozuyor
Elemanın başına vurmuş herhalde ... kızla buluşayım da ölürsem de öleyim kafasında
Bu kadar bilinçsiz bir insanla buluşma. Allah muhafaza iş ilerler evlenirsiniz filan çocuğun niye bunun genlerini taşısın . Ben böylesine bodoslama yaşayan insanların çoğalmamasını dilerim.
SiZin balkonun oraya gelsin sende balkona çık
Insallah sıkıntısız atlatırsın canim yaKamu ya izin verdiler canım özel sektör için bisey yok
Arkadaslar selamlar
İşle şu anki durum bir mi?Ne yapalım gitmeyip işe tabiki gideceğizArkadaslar selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?