Giderseniz geri dönmeyin lütfenNisan başı düğünüm var ve balayı için İtalya turu planlamıştık. Şimdi bu virüs salgını italyada da görülmüş. Nişanlım bu sebepten balayı planını değiştirelim yurt dışına gitmeyelim diyor. Çevremdeki arkadaşlar da nisana kadar salgın kalmaz siz planınızı bozmayın diyorlar. Bu arada bu ülkelere uçuşlar devam ediyor. Kafam çok karıştı. Balayında yurt dışında olmak hayalimdi ama böyle bir durumda da nişanlımı zorlamak ne kadar doğru bilemedim. Sizce ne yapmalıyım
Nisana kadar salgın kalmaz diyen arkadaşlarının kafasından istiyorumNisan başı düğünüm var ve balayı için İtalya turu planlamıştık. Şimdi bu virüs salgını italyada da görülmüş. Nişanlım bu sebepten balayı planını değiştirelim yurt dışına gitmeyelim diyor. Çevremdeki arkadaşlar da nisana kadar salgın kalmaz siz planınızı bozmayın diyorlar. Bu arada bu ülkelere uçuşlar devam ediyor. Kafam çok karıştı. Balayında yurt dışında olmak hayalimdi ama böyle bir durumda da nişanlımı zorlamak ne kadar doğru bilemedim. Sizce ne yapmalıyım
önümüzdeki ay sonu italyaya gideceğim ben korkmuyorum virüsün bizi her yerde bulma ihtimali var sonuç olarak çine ya da asya ülkelerinden birine gitmiyorsunuz bence iptal etmeyin. yanınıza bir el dezenfektanı alın yeterli bol bol kullanırsınız.Nisan başı düğünüm var ve balayı için İtalya turu planlamıştık. Şimdi bu virüs salgını italyada da görülmüş. Nişanlım bu sebepten balayı planını değiştirelim yurt dışına gitmeyelim diyor. Çevremdeki arkadaşlar da nisana kadar salgın kalmaz siz planınızı bozmayın diyorlar. Bu arada bu ülkelere uçuşlar devam ediyor. Kafam çok karıştı. Balayında yurt dışında olmak hayalimdi ama böyle bir durumda da nişanlımı zorlamak ne kadar doğru bilemedim. Sizce ne yapmalıyım
Biletlere yeni bakıyoruz. Kendimiz gideceğiz o yüzden rahat davrandık. Karar verirsek hemen alıp ayarlamaları yapacağızbilet vs aldınız mı?
almadıysanız ne zaman almayı planlıyorsunuz?
Eğer gitmezsek nişanlım hayıflanmaz ama benim ciddi ciddi içimde kalır. İtalya şart değil dedim. Şuan salgın listesinde ismi geçmeyen başka bir yer de olabilir dedim. Araştırıyor bakalım beyimizEğer hastalık sizi bulacaksa İtalya'da da bulur Antartika'da da bulur. Önemli olan yıllar sonra keşke gitseydik diye hayıflanacak mısınız? Kararı buna göre verin.
Ben de aynı şeyi söyledim. Çin uçuşları bile devam ediyor bildiğim kadarıyla. Galiba nişanlım tipik bir Başak BurcuTürkiyede görülünce de memleket mi değiştirecek nişanlınız ya da işe falan gitmeyip evde kendini karantinaya mı alacak?
Dikkat edin yeter bence. Ben balayı planımı bozmazdım.
Bunu okutacağım onaönümüzdeki ay sonu italyaya gideceğim ben korkmuyorum virüsün bizi her yerde bulma ihtimali var sonuç olarak çine ya da asya ülkelerinden birine gitmiyorsunuz bence iptal etmeyin. yanınıza bir el dezenfektanı alın yeterli bol bol kullanırsınız.
Aynı şeyi söyledi nişanlım daNisana kadar salgın kalmaz diyen arkadaşlarının kafasından istiyorum
O zaman gerekli önlemi alın ve gidin. Nişanlınız da bu kadar gündem takip etmesin. Kötü haberler bombardımanı resmen. İnsan delirecek gibi oluyorEğer gitmezsek nişanlım hayıflanmaz ama benim ciddi ciddi içimde kalır. İtalya şart değil dedim. Şuan salgın listesinde ismi geçmeyen başka bir yer de olabilir dedim. Araştırıyor bakalım beyimiz
10000 tl ayırdık. Artık aşağısı yukarısı olabilir. Hazırlıklı gideceğiz. Orda araba kiralayıp istediğimiz yerleri gezmeyi planladık. Nişanlım daha önce gittiği için ona güveniyorum bu konuda.Butceniz ne kadar balayi icin?
Kesinlikle haklısınız. Düğüne kadar haber izleme diyorum ona daO zaman gerekli önlemi alın ve gidin. Nişanlınız da bu kadar gündem takip etmesin. Kötü haberler bombardımanı resmen. İnsan delirecek gibi oluyor
10000 tl ayırdık. Artık aşağısı yukarısı olabilir. Hazırlıklı gideceğiz. Orda araba kiralayıp istediğimiz yerleri gezmeyi planladık. Nişanlım daha önce gittiği için ona güveniyorum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?