Ben düğünü çok abartmayıp gönlümce bir balayı yapmayı planlamıştım. İtalya olunca alışveriş içinde bir bütçe ayırmıştım. Oradaki outletlerden bir şeyler almayı düşünüyorum.Butceniz ne kadar balayi icin?
Ben düğünü çok abartmayıp gönlümce bir balayı yapmayı planlamıştım. İtalya olunca alışveriş içinde bir bütçe ayırmıştım. Oradaki outletlerden bir şeyler almayı düşünüyorum.
Canım bu balayındaaaa Miamideyim havalarına canınızı mal etmeyin kurban olayım.Nişanlını da pişman etme gali ne kadar mantıklı bir adam.Arkadaşlarına İtalya macerası hoş gelmiş ama virüslüyüm desen sana uzaktan selam vermezler.Güzelim Türkiyenin cıltı mı çıktı millet buraya akıyor...sen de bu sene balayınını burada yapıver canım sonra seneye gidersin İtalyaya o da bu gidişle kıyamet falan kopmazsa bariAynı şeyi söyledi nişanlım dadaha aşısı bile bulunmadı bu hastalığın diyor. Panik biraz bu konularda ve normal buluyorum. Herkes farklı düşünüyor .
yani şu an başka bir ülke seçseniz yarın orada da çıkabilir.Biletlere yeni bakıyoruz. Kendimiz gideceğiz o yüzden rahat davrandık. Karar verirsek hemen alıp ayarlamaları yapacağız
virusler sicak ortamlarda daha hizli üreme yapmazmi yanlismi biliyorum acabaNisana kadar gececektir. Hava sicakligi da etken. Gidin bence.
Ben bayağı bir araştırma yaptım bu konuda. Corona, 5 derece ve altını seviyormuş. Dilerseniz araştırabilirsinizvirusler sicak ortamlarda daha hizli üreme yapmazmi yanlismi biliyorum acaba
ozaman bir an önce havalarin isinmasini diliyorumBen bayağı bir araştırma yaptım bu konuda. Corona, 5 derece ve altını seviyormuş. Dilerseniz araştırabilirsiniz
Kesinlikle öyle. Nisan basina kadar turkiyenin yarisina bulasir rahat olun :) burasi oradan daha guvenli degilBence fazla abartılıyor artık ama neyse:)
Türkiyede olmadığı ve olmayacağı da malum değil bu arada, İstanbul bir sürü turist için geçiş noktası...
bu durumda ev yapimi sirke de faydali olur sanirimBu arada bir araştırmada da şunu gördüm, ph8’de yaşayamıyor. Dolayısıyla bol bol limonlu su içmek sizi kesinlikle virüslerden koruyor çünkü vücudunun alkali seviyesi 8’i geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?