Virus salgını ve yurtdışı seyahati

Eger butce sorununuz yoksa biraz daha zorlayip deniz tatili de dusunebilirsiniz. Tabi bu balayi tatilden ne istediginize bagli. Gezmek/tozmak mi yoksa dinlenip daha cok birlikte keyif yapmak mi?

Asyada oldukça hatrı sayılır sayıda vaka çıkan bir ülkeden bildiriyorum: Bizden iş yerlerimiz mart sonuna kadar olan tatil planlarımızı bildirmemizi istedi(duruma göre tatil sonrası risk oluşturuyorsak zorunlu izne çıkartılacağız, Çin' e gidiş zaten yasak), nisandan itibaren süreç daha normale dönecek deniyor.

Suan salgin adı gecmeyen bir yerin nisana kadar salgın adı gecmeyecegi belli değil ama.
Bence Türkiye de yapın nasılsa evlenceksiniz. Sonra gidersiniz

Aynı şeyi söyledi nişanlım da daha aşısı bile bulunmadı bu hastalığın diyor. Panik biraz bu konularda ve normal buluyorum. Herkes farklı düşünüyor .
Canım bu balayındaaaa Miamideyim havalarına canınızı mal etmeyin kurban olayım.Nişanlını da pişman etme gali ne kadar mantıklı bir adam.Arkadaşlarına İtalya macerası hoş gelmiş ama virüslüyüm desen sana uzaktan selam vermezler.Güzelim Türkiyenin cıltı mı çıktı millet buraya akıyor...sen de bu sene balayınını burada yapıver canım sonra seneye gidersin İtalyaya o da bu gidişle kıyamet falan kopmazsa bari

Çin deseniz anlicam kesinlikle gitmeyin derim ama italya yani salgının göbeği değil, ben olsam giderdim. Ha baktim nisanda salgın italyada 200 300 kisiyi öldürdu, o zaman gitmekten vazgecerim

Ama nisanlinizi en iyi siz tanırsınız, oraya gidince burnunuzdan getirirse bilemem tabi

Martta Berline uçacaz. Orda virüs kapmaktan çok vize çıkmama ihtimali düşündürüyor beni bu virüs sebebiyle vize kolay çıkmayabilir
Tabiki iptal etmeyin.. sonra pişman olursunuz..

nisana kadar neye göre virüs kalıyor veya kalmıyor?belki nisana kadar daha da yayılacak belli olmaz bu işler.riske atmazdım eğer orada yoğun şekilde görüldüyse.

Biz de Allah nasip ederse bayramda gideceğiz 1 haftalığına her hafta gittiğim otobandaki starbucksa akın akın Çinliler geliyor o virüs size Allah korusun geçecekse sizi Türkiye’de de bulur balayı bir kere oluyor sonrasında gitmediğinize pişman olursunuz kesinlikle gitmelisiniz

grip ve soğukalgınlığı sebebi ile her sene 500bin'den fazla insan ölüyorken, bu virüsün medya sebepli herkese korku saldığını düşünüyorum. Elbette hızlı yayılıyor ancak normal grip vakalarındaki ölümler de bir hayli çok, ve kimse bu sebeple seyahat iptal etmiyor. Ben olsam giderdim, zaten hava sıcaklığına bağlı olarak virüsün etkisi azalmakta.

İspanya’ya gidin bence. Hava ısınmış olur, uzmanlar sıcak havada etkisini yitirecek diyorlar. Biz de ailecek Nisan sonu için bilet alıp otel rezervasyonumuzu bile yaptırdık İtalya’ya. Daha vaka çıkmamıştı bile ama iptal etmiyoruz, gideceğiz.

Bu arada bir araştırmada da şunu gördüm, ph8’de yaşayamıyor. Dolayısıyla bol bol limonlu su içmek sizi kesinlikle virüslerden koruyor çünkü vücudunun alkali seviyesi 8’i geçiyor

Bence fazla abartılıyor artık ama neyse:)

Türkiyede olmadığı ve olmayacağı da malum değil bu arada, İstanbul bir sürü turist için geçiş noktası...
Kesinlikle öyle. Nisan basina kadar turkiyenin yarisina bulasir rahat olun :) burasi oradan daha guvenli degil

Bu arada bir araştırmada da şunu gördüm, ph8’de yaşayamıyor. Dolayısıyla bol bol limonlu su içmek sizi kesinlikle virüslerden koruyor çünkü vücudunun alkali seviyesi 8’i geçiyor
bu durumda ev yapimi sirke de faydali olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…