- 3 Şubat 2018
- 25.845
- 111.169
- 598
160 çok fazla bu durumda gidilmemeli
Biz de öyle yapalım diyoruz. İnşallah sonrasında fırsat bulabilirizBen olsaydım İtalya seyahatimi iptal etmek yerine tarihini ertelerdim. Mesela ben balayına hava şartları nedeniyle düğünden sonra degil üç dört ay sonra gittim. Sizde zamanı ileri alabilirsiniz.
Evet. Hatta bana göre yurt dışının her hangi bir yeri bile riskli geliyor şu an. O kadar çok haber okudum ki etki altında kaldım fazlasıylaİtalya şuan çok riskli bir ülke gitmeyin bence balayiniz zehir olabilir
İşte bir yanımda bunu düşünüyorBiz de Allah nasip ederse bayramda gideceğiz 1 haftalığına her hafta gittiğim otobandaki starbucksa akın akın Çinliler geliyor o virüs size Allah korusun geçecekse sizi Türkiye’de de bulur balayı bir kere oluyor sonrasında gitmediğinize pişman olursunuz kesinlikle gitmelisiniz
Nasıl rahat ederseniz öyle yapın balayında stresli olduktan sonra mutlu olamazsınızİşte bir yanımda bunu düşünüyorAma şu son durumlardan sonra içim rahat etmeyecek. Türkiye’de yer arayışlarına girdim
Aynen öyle. Düğün stresi filan rahatlayalım kafamızı dağıtalım diye gidiyoruz zaten balayına. Tedbir almak bizimkisi biraz yoksa dediğiniz doğru. Türkiye ye inşallah sıçramaz bu salgınNasıl rahat ederseniz öyle yapın balayında stresli olduktan sonra mutlu olamazsınız
Benim eşim de bugün geldi italya da coronadan ölümler varmış deyip korktuğunu söyledi ama Allah kaderimize ölümü yazmış vakti saati var geldikten sonra her yerde gelir dedim haklısın dedi erkekler bu konuda biraz daha tedirgin oluyor
Bana göre Türkiye’de de var ama açıklanmıyorAynen öyle. Düğün stresi filan rahatlayalım kafamızı dağıtalım diye gidiyoruz zaten balayına. Tedbir almak bizimkisi biraz yoksa dediğiniz doğru. Türkiye ye inşallah sıçramaz bu salgın
Asyada oldukça hatrı sayılır sayıda vaka çıkan bir ülkeden bildiriyorum: Bizden iş yerlerimiz mart sonuna kadar olan tatil planlarımızı bildirmemizi istedi(duruma göre tatil sonrası risk oluşturuyorsak zorunlu izne çıkartılacağız, Çin' e gidiş zaten yasak), nisandan itibaren süreç daha normale dönecek deniyor.
Eğer Nisan'a kadar salgın sönmezse, emin olun o zaman, çoktaaaan Türkiye'ye de sıçramış olur. Ama uzmanlar söylüyor bahara kadar etkisini yitirir diye.
Bence fazla abartılıyor artık ama neyse:)
Türkiyede olmadığı ve olmayacağı da malum değil bu arada, İstanbul bir sürü turist için geçiş noktası...
Nisana kadar gececektir. Hava sicakligi da etken. Gidin bence.
Biz de Allah nasip ederse bayramda gideceğiz 1 haftalığına her hafta gittiğim otobandaki starbucksa akın akın Çinliler geliyor o virüs size Allah korusun geçecekse sizi Türkiye’de de bulur balayı bir kere oluyor sonrasında gitmediğinize pişman olursunuz kesinlikle gitmelisiniz
İspanya’ya gidin bence. Hava ısınmış olur, uzmanlar sıcak havada etkisini yitirecek diyorlar. Biz de ailecek Nisan sonu için bilet alıp otel rezervasyonumuzu bile yaptırdık İtalya’ya. Daha vaka çıkmamıştı bile ama iptal etmiyoruz, gideceğiz.
Havalar 27 derece civarina gelince virüs pek etkili olamayacakmis aynen Türk bir doktorun açıklamasıydı TV de.
PEKİ.Çevremdeki arkadaşlar da nisana kadar salgın kalmaz siz planınızı bozmayın diyorlar.
Belki yurt dışında rahat gidebilirsiniz ama yurt içinde bu yasaklar altında düğün yapabilecekmisimiz hemde nisan başında bence önce onu düşünün.Yurt dışına gitmek daha kolay olacak belki sizin için.
Uzmanlar maske de takmayın diyordu, şimdi maske takmayanlara yazılan ceza konularını okuyoruz.
Değil yurtdışı seyahatleri sokağın başındaki markete kaçla kaç arasında gidip gelebiliriz diye düşünüyoruz.Bu konu bilerek hortlatılmıştır.
Konu sahibi stalklarken gördüm de, ey gidi ey.
Şubat ayindaki düşüncelerimiz neymiş, bir sene geçti hayat bize ne getirmiş..
Vallahi ben de hiç düşünmüyordum böyle seyler yaşayacağımızı, ülkelerin sınırlarını kapatacağını. Onu geç komşu ziyaretinin,9dan sonra sokakta olmanın yasak olacağını
Gerçekten beklenmedik sahnelerle dolu gerilim filmi gibi bir seneydi.
Her neyse, belki yeniden konuyu görmekten benim gibi hoşlananlar olur diye hortlatiyorum, en 'ne umduk ne bulduk' yorumları da alintiladim
Türkiyede görülünce de memleket mi değiştirecek nişanlınız ya da işe falan gitmeyip evde kendini karantinaya mı alacak?
Dikkat edin yeter bence. Ben balayı planımı bozmazdım.
Tam olarak öyle olmuş di mi, işe gitmeyip karantinada kalıyor işte insanlar, napak
Bu konu bilerek hortlatılmıştır.
Konu sahibi stalklarken gördüm de, ey gidi ey.
Şubat ayindaki düşüncelerimiz neymiş, bir sene geçti hayat bize ne getirmiş..
Vallahi ben de hiç düşünmüyordum böyle seyler yaşayacağımızı, ülkelerin sınırlarını kapatacağını. Onu geç komşu ziyaretinin,9dan sonra sokakta olmanın yasak olacağını
Gerçekten beklenmedik sahnelerle dolu gerilim filmi gibi bir seneydi.
Her neyse, belki yeniden konuyu görmekten benim gibi hoşlananlar olur diye hortlatiyorum, en 'ne umduk ne bulduk' yorumları da alintiladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?