Virus salgını ve yurtdışı seyahati

bu durumda ev yapimi sirke de faydali olur sanirim
Bunu da araştırmam lazım Ben bu limon suyuna çok güveniyorum, bu yıl ne zaman kırıklık hissetsem 1 günde limonlu suyla düzeldim. Kime söylesem anında atlattılar. Koronadan korkmuyorum yeminle

Ben bayağı bir araştırma yaptım bu konuda. Corona, 5 derece ve altını seviyormuş. Dilerseniz araştırabilirsiniz
Nerede yaziyor bu gercektej merak ediyorum suan 35 40 derece sıcaklığa sahip ulkelerde nasıl yayiliyor o vakit ?
Mesela singapur ?
Her seyi gectim insan vucudu 37 derece onda nasıl cogaliyor ?

Cin bilim adamlarına göre kriz en erken Nisan sonuna doğru kontrol altina alınabilir. Oda hersey yolunda giderse. Italyada bazı bölgeler kapatılmış durumda. Bu en az iki hafta sürer. Yani bence bilet alınmamış sa durumlari izleyip öyle karar verin derim. Bugün İtalya dan Avusturya ya gelen bir treni durdular yolda. Iki hasta içinde bulunduğunu tahmin ediyorlardi. Bence beklemekde fayda var

Bunu da araştırmam lazım Ben bu limon suyuna çok güveniyorum, bu yıl ne zaman kırıklık hissetsem 1 günde limonlu suyla düzeldim. Kime söylesem anında atlattılar. Koronadan korkmuyorum yeminle
limon vucuda cok faydali uzmanlarda her sabah ac karnina icin derler ya zaten
bende sarimsaga cok guvenirim mesela grip olacagim zaman hissettigim an ikiye bolup yutuyorum suyla kurtariyo
bagisikligi desteklediginden sanirim

Bu sayfada bilinen Corona virüs sayısı ver ortaya çıktığı bölgeler görünüyor. Benim bir arkadaşımın cindeki arkadaşlari karantina altında su anda. Cok takip ediyor bu konuyu da

Nerede yaziyor bu gercektej merak ediyorum suan 35 40 derece sıcaklığa sahip ulkelerde nasıl yayiliyor o vakit ?
Mesela singapur ?
Her seyi gectim insan vucudu 37 derece onda nasıl cogaliyor ?
Evet bunları ben de merak ediyorum ama sanırım virüs ağız ve burundan bulaştığı anda hücrelerimize entegre oluyor.

Havanın sıcak olduğu yerlerde Wuhan’daki hızla yayılmıyor dikkat ederseniz. İnsandan insana bulaşıyor havadan ziyade sanırım. Yazın grip vakaları nadir olur, genelde de bulaşıcı değildir. Yani hava ısınınca artık havadan ve eşyadan bulaşamaz diye düşünüyorum.

Wuhandaki hizla hic bir yerde yayılmıyor. Bunun nedeni orada cok fazla ayni anda enfekte insan olup birbirine bulastirmalari .
Sicaklikla bir bağlantısı yok .
Bu virusun griple cok bir baglantisi yok . Hava sıcaklığı ile de bağlantısı oldugunu sanmıyorum.
Sacma sapan bir cok yerde 26 27 derece ölüyor vs diye yanlis bilgiler var . O yuzden duzeltmek istedim.
Bahar gibi kontrol altına alinacagini sanmıyorum. Ama öldürme orani cok azalir muhtemelen.

Havalar 27 derece civarina gelince virüs pek etkili olamayacakmis aynen Türk bir doktorun açıklamasıydı TV de.

Eğer gitmezsek nişanlım hayıflanmaz ama benim ciddi ciddi içimde kalır. İtalya şart değil dedim. Şuan salgın listesinde ismi geçmeyen başka bir yer de olabilir dedim. Araştırıyor bakalım beyimiz
Ben de Tayland çok istiyordum seneye ama plan yapmayı durdurdum artık bakalım ne olacak bir görelim diyorum. İtalyaya ise ben olsam giderdim vaka sayısı iki idi en son şuan ne durumda bilmiyorum. İtalyaya gitmezsem ne kaybederim diye düşünmeyin gerçekten gitmeye değer.

Ben olsaydım İtalya seyahatimi iptal etmek yerine tarihini ertelerdim. Mesela ben balayına hava şartları nedeniyle düğünden sonra degil üç dört ay sonra gittim. Sizde zamanı ileri alabilirsiniz.

Mart ayında virüs zirve yapacak bu daha başlangıcı demişlerdi televizyonda. Nisan da tehlikeli bir ay olabilir bence

Nasıl ya okadar mı kaç vaka var ki şuan orada ben en son iki diye duymustum

Benim bildiğim İtalya için en son 160 denilmişti. Ilk bir trende 2 hasta olma ihtimali olan kadın var diye durdular. Simdi yollar tedbir amaçlı tamamen kapatılmış. Brenner-sınırdan sonra kapatmışlar

Italyada su anda en çok hasta gösteren bölgeler: Lombardei, Venetien, Emilia-Romagna, Piemont ve Roma

Birden bire hasta sayısının neden böyle yükseldiğini bilmiyorlarmis

Benim bildiğim İtalya için en son 160 denilmişti. Ilk bir trende 2 hasta olma ihtimali olan kadın var diye durdular. Simdi yollar tedbir amaçlı tamamen kapatılmış. Brenner-sınırdan sonra kapatmışlar
160 çok fazla bu durumda gidilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…