• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Virüslü test kiti mümkün mü böyle bir saçmalık?

Aslında mantıklı evi sirkeli suyla sileriz ya o hesap🙈🙈
ladylena ladylena kardesiniz takıntı hastalığına yakalanmış gibi duruyor bende de olduğu için bana empati yapabiliyorum. Tüm bu olan teoriler ona saçma değil mantıklı geliyor. Temelinde korku var. Uygun bir zamanda yardım alsın kontrol edemezse.

Test için kullanılan iğne ya da herhangi bir tıbbi işlem için kullanılan iğneler tek kullanımlıktır. Doktor zaten bunu sizin gözünüzün önünde açar ardından hemen tıbbi atık kutusuna atar ki kafanızda bir şüphe olmasın.Yani kardeşinizin bahsettiği bulaş şekli imkansızdır.

Ah çok zor bir psikoloji ya.
Düşünsenize eski sevgiliniz arıyor ben hiv pozitifim diyor hepimiz panik oluruz kafayı yeriz.
Valla okurken bile fenalık geldi
insallah test doğrudur negatiftir.
Ama testin kendisi hiv vereceğini sanmıyorum kardeşiniz hyiv pozitif olursa eski sevgilisinden zaten test kitinden değil ki

Igneler tek kullanimlik degil mi ya? Ustelik hastanin gozunun onunde aciyorlar kutusundan posetinden cikarip. Kardesiniz paranoyak bence.

kardesiniziniz psikolojisinin bozuklugu korona donemine denk gelsede bence hiv olma ihtimalinin korkusundan.
kuzenim ailesi bir kac gun baska sehire gittiginde eve bir kadin getirip birlikte oluyor kadin evden cikarken kuzenime bende aids var sende bir test yaptir diyor cikip gidiyor.
ailesi bir kac gun sonra gelince delirmek uzere olan kuzenimi evde buldular
halada toparlayamadi cocuk aids degil ama psikolojik bunalimindan cikamadi.
kardesinizde bu duruma gelmis sanirim.

kardesiniziniz psikolojisinin bozuklugu korona donemine denk gelsede bence hiv olma ihtimalinin korkusundan.
kuzenim ailesi bir kac gun baska sehire gittiginde eve bir kadin getirip birlikte oluyor kadin evden cikarken kuzenime bende aids var sende bir test yaptir diyor cikip gidiyor.
ailesi bir kac gun sonra gelince delirmek uzere olan kuzenimi evde buldular
halada toparlayamadi cocuk aids degil ama psikolojik bunalimindan cikamadi.
kardesinizde bu duruma gelmis sanirim.

kadın ne fenaymış yanlız, yılan valla, önceden söylesene.

Kardeşinizin korkması normal. Eğer herhangi birinin sevgilisi arayıp HIV + çıktım, sen de baktır dese delirir insan. Kız kardeşiniz de eğer pozitif çıkarsa bu çocuğa dava açmalı. Nasıl sorumsuzluktur, bu devirde korunmasız ilişkiye girmesi ne kadar aptalca bir durum. Kız kardeşinize de ders olsun, umarım negatif çıkar ve bir daha korunmasız isterse yıllarca çıksın biriyle beraber olmaz. Erkeklere zaten tek eşlilikte güvenebilmek ayrı bir sıkıntı. Kardeşinize batırılan normal kan almada kullanılan enjektör iğnesidir. Oradan bulaştı mı diye bir de paranoya geliştirmesin ama mutlaka tekrar gitsin ve baktırsın değerlerine.

Daha bu yazdıklarım kardeşimin kuruntularının anca %30’u. Bu koronavirüs olayı yüzünden her konuda panik ve paranoyak hale geldi. Zaten psikolojisi öncedende iyi değildi iyice kırdı kafayı
Özel bi hastaneye gdip antihiv testi yaptırsın. Hiv kolay bulaşan bir virüs değil. Öncelikle rahat olsun lütfen. Ve hiv taşıyorsa bile hasta demek değil taşıyıcı demek oluyor ve artık o konuda da çağdaş tedavi yöntemleri ile ömrünün sonuna kadar sağlıklı bir birey olarak yaşayabilir.Toplum yeterince bu konularda bireyleri suçlu hissettiriyor. Rahat olsun ben sanmıyorum dediğim gibi.Psikolojik olarak belirti de veriyor olabilir tabi test şart. Geçmiş olsun.

Back
X